Baba ktoru ste chceli
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
midnight_man
Guru
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ako som uz pisal v jednej teme... dobri kamarati a priatelka su pre mna rovnaka liga ale ine ihriska... nikdy by som kamaratovy nezlacoval zensku a viem, ze by to mne tiez nespravili...ale stat sa moze cokolvek... ak je to tvoj dobry kamarat, povedz mu to, ze spravil svinstvo, alekoniec koncov po svete chodi vela zenskych a tie sa budu menit, ale dobry kamarat ti ostane hooodne dlho... takze si utried, co je pre teba dolezitejsie
co sa tyka tej gramatiky: mal by si si uvedomit, ze ze ta tu vacsina ludi osobne nepozna a vytvaraju si obraz o tebe skrz komenty a prispevky...
// 2 hojko: davaj mi K- kolko len chces, hovori to o tebe dost...
co sa tyka tej gramatiky: mal by si si uvedomit, ze ze ta tu vacsina ludi osobne nepozna a vytvaraju si obraz o tebe skrz komenty a prispevky...
// 2 hojko: davaj mi K- kolko len chces, hovori to o tebe dost...
hehe...mne sa to stava kazdy vikend...pokial ta dotycna nevyuzila iba preto aby sa dostala ku kamaratovi..taak si myslim ze to je v pohode...ale zasa na druhej strane...ak ti bol os touto dobre, preco by ti nemohlo byt dobre aj s inymi??...treba hladat...kto hlada najde...hlavne nevesaj hlavu a nestrielaj po kamosoch
:D