Baby, pacia sa vam muzi v okuliaroch?
Baby, pacia sa vam muzi v okuliaroch?
Zaujima ma to pretoze aj ja ich nosim:D
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
veď sa pýta dievčat, neviem prečo mu sem píšeme mymienkofax napísal:co keby si sa spytal dakeho dievcata ?
ale zas neikto moze s okuliarmi vyzerat dobre a niekto nie
A sakra.. a ja som sa bryli zbavil
.. Poznam ludi, ktori na ne nedaju dopustit, lebo je to ich zivotny styl.. bez nich si pripadaju ako nahi na ulici. Ak mas okuliare, ktore dotvaraju tvoj vzhlad, podobne ako hodinky na rukach, retiazku na krku, a neposobia rusivo, tak to nie je prekazka, mozno aj naopak.
... Ale sa nas tu bab zislo
.. tak ale vsetky chceme radit 
... Ale sa nas tu bab zislo
Ked to tebe nepripada rusive, tak to je tazko vysvetlovat vlastne pocity takym sposobom, aby si to jasne pochopil. Maximalne to mozes akceptovat, no nie pochopit.
Mne osobne sa to nepaci na nikom a je jedno ci si vybere tie najsamlepsie co mu pristanu. A osobne ani nepoznam zenu co je s dakym chlapom v okuliaroch. Ale za to poznam tri, co partnerov doviedli ku sosovkam.
Stale pisem len za seba, ked sa to inym babam paci tak budis.
Mne osobne sa to nepaci na nikom a je jedno ci si vybere tie najsamlepsie co mu pristanu. A osobne ani nepoznam zenu co je s dakym chlapom v okuliaroch. Ale za to poznam tri, co partnerov doviedli ku sosovkam.
Stale pisem len za seba, ked sa to inym babam paci tak budis.
ja osobne uprednostnim sosovky ked uz treba... nakolko okuliare ..no citil som sa v nich nesvoj, nepohodlne a aj mi to vadilo na nose... mal som ich iba koli praci ale aj tak.. a teda chd s nejakou kamaratkou do optiky nech ti nejake vybere a opytaj sa jej ci sa ti podla nej hodia popytajk sa aj okolia a jedine tak to istis..je to individualne
tak tak uplne s tebou suhlasim...gogo956 napísal:pedro123
uvedom si ze ty mas byt chlap, osobnost, a nie ze sa triast ze ci sa pacia dievcatam tvoje okuliare. Tvoj postoj ma byt taky, ze ked budes chciet tak si aj vedro z kupelne das na hlavu a pojdes kočki balit. Chapeme sa? Je to o zdravom sebavedomy..
ked budes utiahnuty a taky ze "bojim sa ti coilen prihocorit lebo mam okuliare a neviem ci sa ti budem pacit" tak tak vela nenarobis..
maj trocha sebavedomia a chod s hlavou vztycenou a uvidis ak budes prirodzeny a jednat primerane sebaveddomo nokto sa ti na okuliare divat nebude
-
pryja
Darca
Cize na hranatu hlavu okruhle okuliare a na okruhlu hlavu hranate? Tak nejako si to myslel?Gepid napísal:Najkrajšie dievčako prišlo
kokos, už nemôžem toľko písať tým malým písmom
Čo je rušivé na okuliaroch?
Dôležité je ale vybrať si správne okuliare. Nie nejaké ktore sa vám vôbec nehodia. No dajte si na hranatú hlavu hranaté okuliare...Prípadne klasické -10 prezývané popolníky
//vďaka za K-
Parkrat som citala, ze baby v okuliaroch sa zdaju chlapom sexi, tak preco by to malo platit u chlapov opacne? Pokial mu seknu, tak nevidim problem.
-
bolek
Guru
Nevadia, pokiaľ sú správne zvolené.
Inak dávam sem fotku kamaráta, snáď sa nenaštve, ktorého si nejako bez okuliarov neviem predstaviť, hodia sa mu.
Nech sa vyjadruje aj opačné pohlavie:) Som zvedavá. Ja som okuliare nosila, ale vyzerala som v nich ako pako. Takže som potom zvolila šošovky. Ale jasné, boli tam aj iné dôvody (športy, praktickosť).
Inak dávam sem fotku kamaráta, snáď sa nenaštve, ktorého si nejako bez okuliarov neviem predstaviť, hodia sa mu.
Nech sa vyjadruje aj opačné pohlavie:) Som zvedavá. Ja som okuliare nosila, ale vyzerala som v nich ako pako. Takže som potom zvolila šošovky. Ale jasné, boli tam aj iné dôvody (športy, praktickosť).
Ja osobne som nosil okuliare 6 rokov, potom som zacal nosit v kuse kontaktne sosovky cca 4 roky, pred tyzdnom (ani nevem preco) ako som isiel von, som si nedal sosovky ale isiel som len tak na "slepo" asi ze ake to bude a pre istotu som si hodil okuliare do vrecka.
Nejako ked som si ich nasadil, niekto povedal ze v nich vyzeram dobre ale zasa na druhy den sa to niekomu nepacilo....ale ked som prisiel domov neskoro v noci unaveny, nemusel som sa s*at s vyberanim sosoviek
a preto som si povedal ze MAM V PI*I! a rozhodol som sa sosovky nosit iba prilezitostne - sport a ine... 
Moja recpryja napísal:Parkrat som citala, ze baby v okuliaroch sa zdaju chlapom sexi
No ja si vsetko platim sam!!pryja napísal:A nie kazdy si moze sosovky dovolit, ci uz zo zdravotnych alebo financnych dovodov/teda namam predstavu, kolko plati poistovna/.