Jak lepit samolepicí fólie na sklo - „mokrá cesta" - YouTube
Měření účinnosti sluneční folie 3M Prestige 70 ext - YouTube
slogan "navzdy s ruskom" skoro urcite nie je na verejnosti postihnutelnyaacid napísal: 20 júl 2023, 17:51 Je byt otvorene pro rusko nelegalne alebo akokolvek trestne postihnutelne?
Budem nosit po ulici tricko "navzdy s ruskom" moze sa mi stat nieco horsie nez ze dostanem po papuli?
Mozem predavat take tricka?
Toto hovori zakon. Teraz si vymen v tom pokriku "Rusko" za ISIS, alebo Nacisticke Nemecko.(1) Kto v úmysle narušiť mier akýmkoľvek spôsobom podnecuje k vojne, vojnu propaguje alebo inak podporuje vojnovú propagandu, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až desať rokov.
(2) Odňatím slobody na desať rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie sa potrestá páchateľ, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) v spojení s cudzou mocou alebo cudzím činiteľom,
b) ako člen nebezpečného zoskupenia, alebo
c) za krízovej situácie.
to nie je to iste.jackb napísal: 20 júl 2023, 18:57 Zákon č. 300/2005 (Trestný zákon)
§ 417
Toto hovori zakon. Teraz si vymen v tom pokriku "Rusko" za ISIS, alebo Nacisticke Nemecko.
Ani v uliciach Soulu?gogo956 napísal: 20 júl 2023, 19:10 Ale urcite nie je trestne mat na verejnosti tricko "Navzdy so Severnou Kóreou"
Ja to citam tak, ze kedze je pre Slovensko putinsky rezim teroristicky, je hlasenie sa ku Rusku pocas trvania putinskeho rezimu to iste ako hlasenie sa ku ISIS. Mozem sa mylit.NRSR: Poslanci uznesením opätovne odsúdili ruskú agresiu na Ukrajine
16. 2. 2023 11:45
Bratislava 16. februára (TASR) - Národná rada (NR) SR opätovne odsúdila ruskú agresiu na Ukrajine a vyjadrila podporu nezávislosti a zvrchovanosti a územnej celistvosti Ukrajiny. Odsúdila rozsiahle útoky Ruska na civilné obyvateľstvo, civilné objekty a kľúčovú energetickú štruktúru. Vyplýva to z uznesenia, ktoré poslanci vo štvrtok prijali. NR SR uznesením zároveň označuje súčasný ruský režim za teroristický a Rusko ako štát podporujúci terorizmus.
Poslanci odsúdili tiež priame aj nepriame vyhrážky Ruska o použití jadrových zbraní. NR SR uznesením vyjadrila, že neuznáva konanie ani výsledky referend v Doneckej, Luhanskej, Chersonskej a Záporožskej oblasti Ukrajiny, pričom považuje územia naďalej za súčasť Ukrajiny. Parlament tiež vyjadril podporu úsiliu o zostavenie zvláštneho tribunálu pre stíhanie zločinov agresie a podporu pre stíhanie zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov.
Zároveň odsudzuje hybridnú vojnu vedenú Ruskom aj na území Slovenska. Vyzýva pritom orgány činné v trestnom konaní, tajné služby a ďalšie kompetentné orgány, aby hrozbu nepodceňovali, ale voči nej účinne zakročili v záujme udržania bezpečnosti a demokracie na Slovensku.
Ten akumulacny nezmysel bol mysleny konkretne co, ta folia? Dokaze akumulovat? Inac ked sa clovek pozrie na to video, kde sa porovnava ta teplota na tych dvoch platnickach , tak na jedno okno svieti slnko viac ako na druhe a ten rozdiel v teplotach moze byt aj tym...jackb napísal: 18 júl 2023, 17:31 Len nech v zime co najviac tepla z toho akumulacneho nezmyslu, ktory mam ostava v izbe.
Ved ale aacid vyslovene nespecifikoval po ktorej ulici sa bude prechadzat s takym trickomgogo956 napísal: 20 júl 2023, 19:53 snazime sa riesit problematiku slovenskych zakonov, nikto tu asi nie je odbornik na zakony Juznej Koreje![]()
Nie. Akumulacnym nezmyslom som myslel, to co mam a musim mat ako jediny zdroj kurenia. Vyzera to ako elektricky radiator, ale ma to v sebe tehly, ktore maju vdaka nocnemu prudu naakumulovat teplo a to potom postupne vyzarovat cez den. Takze v izbe (a celom byte) je najtelejsie vtedy, ked musim ist do prace a ked sa vratim, je tam uz zima ako v psici az do dalsieho rana. Preto som ten vymysel nazval nezmyslom. Da sa regulovat na kolko sa to nahreje, ale veselo to ignoruje kedy by som si zelal viac tepla.retkvic napísal: 20 júl 2023, 20:03 Ten akumulacny nezmysel bol mysleny konkretne co, ta folia? Dokaze akumulovat? Inac ked sa clovek pozrie na to video, kde sa porovnava ta teplota na tych dvoch platnickach , tak na jedno okno svieti slnko viac ako na druhe a ten rozdiel v teplotach moze byt aj tym...