BattleField 3
Re: BattleField 3
kde sa dá objednať steelbook? nikde som ho nenašiel
Uz asi nikde. Bol len k predobjednavkam
Da sa aj na ebay, ale je priserne drahy. (~50$ za samotny steelbook bez hry)
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
inak ak chce niekto alienware dogtag tak tu je info ako ho ziskat, ale je ich len 3000 a rychlo sa minaju ...
http://www.battlefield-3.cz/ziskejte-do ... alienware/
// 666. prispevok :DDD
// 666. prispevok :DDD
-
Michaelo
Hardcore addict
Super. Ďakujem ti za link. Už je ich len 1460 cca
Pred registráciou (mojou) ich bolo okolo 1590. Takže cca 130 za 1.5 minúty. To je dosť rýchlo.
Mám otázku: Dá sa zmeniť e-mail na Origine? Keď som testoval betu nechcelo mi dať môj nick ktorý používam tak som musel dať MiChAeLoKGB2 no potom som skúsil registráciu z iného mailu a už mi to šlo. No druhý mail takmer vôbec nevyužívam a Meno sa zmeniť nedá no e-mail by šiel či nie? Lebo som nikde takéto nastavenie nenašiel.
Mám otázku: Dá sa zmeniť e-mail na Origine? Keď som testoval betu nechcelo mi dať môj nick ktorý používam tak som musel dať MiChAeLoKGB2 no potom som skúsil registráciu z iného mailu a už mi to šlo. No druhý mail takmer vôbec nevyužívam a Meno sa zmeniť nedá no e-mail by šiel či nie? Lebo som nikde takéto nastavenie nenašiel.
Tiez som si jeden zobral:)
-
Shamway
Professional
Michaelo: Nick sa zmenit da
https://help.ea.com/uk/article/change-your-origin-id
Teraz sa ludstvo zblazni kvoli noseniu reklamy na dogtagu. Zarobia a ziskaju aj registrovanych 
-
Michaelo
Hardcore addict
Vďaka. Bohužiaľ som musel znova požiadať o DogTag
Dúfam že vám to nevadí. jeden hore dole. Aspoň to bude ešte lukratívnejšie 
Ak niekomu nezostane tak by som mu dal môj druhý účet len nejde zmeniť mail.
Posledných 1000 KS presne
Ok zrazu sa to zmenilo -> Keys Available: 9954
http://www.alienwarearena.com/giveaway/ ... -giveaway/
Ak niekomu nezostane tak by som mu dal môj druhý účet len nejde zmeniť mail.
Posledných 1000 KS presne
Ok zrazu sa to zmenilo -> Keys Available: 9954
http://www.alienwarearena.com/giveaway/ ... -giveaway/
-
xH4wK
Tu ide o to, ze na celom svete ich bude len cca 7000...TeaPack napísal:Teraz sa ludstvo zblazni kvoli noseniu reklamy na dogtagu. Zarobia a ziskaju aj registrovanych
//edit: no pozeram ze zrazu tam ich je znova 10 000 ?
tak asi doplnili
kedze určite sa všetky minu aspon budu mat pekne nahrabane registracie 
Pravdu povediac cakal som to. Ludia su blbi chcu dogtagy tak to doplnili a ludia sa zase reguju a reguju a reguju 
ale pani, naleteli ste na jednu z najstarsich marketingovych metod, ak niekdo v skole mal co i len hodinu marketingu vie o com hovorim...
kupte je to posledny kus za vybornu cenu, a zrazu zistite ze pol mesta ma poslednu vec za vybornu cenu...
kupte je to posledny kus za vybornu cenu, a zrazu zistite ze pol mesta ma poslednu vec za vybornu cenu...
-
Michaelo
Hardcore addict
Vsak to je zdarma. Regnes sa a mas pokoj. Ved pri registracii nemusis zaskrtnut novinky a reklamne maily od nich
Ja som to nezaskrtol.
tak ako pani, ťahal niekto nočnú ? 
ja som od vecera pokrocil a momentalne som v misii kde som zatkol al bashira... neviem presne cislo misie... cca 9ta.. ale to je len odhad, neviem kolko misii tato hra ma
-
p4ra
Redeemer
Nie, spal som u priatelky, ale dnes vecer som doma, tak dam tomu dufam take 2 hodinky. Uz sa neviem dockat. Rano som vstal a prva myslienka: Nech uz som z roboty doma.hezo napísal:tak ako pani, ťahal niekto nočnú ?
Nebol niekto v Brne na predpredaji o 19:43 ? Dosiel som tam nieco pred 7 vecer a zobral jedno z poslednych triciek
Ked som sa vracal tak ma dost prekvapilo ze za mnou bola taka ista rada ako som si vystal ja ...
-
->slavo<-
Addict
Tak zajtra mi to prijde ja len dufam ,že hra bude optimalizovana a pojde mi to na mojej seniorskej 8800 GT
Inač prajem všetkym hračom tie najkrašie chvile, na ktore sme tak dlho čakali užite si to všetci prajem vela zabavy
Inač prajem všetkym hračom tie najkrašie chvile, na ktore sme tak dlho čakali užite si to všetci prajem vela zabavy
ja to tiez dnes cakam, zvonenie som dal na maximum nech to nepremeskam 
tej optimalizacie sa bojim tiez, beta isla na hranici hratelnosti u mna tak som si aj vyclenil nejake peniaze aspon na novu grafiku
tie 4jadra su drahe na mna zatial 
tej optimalizacie sa bojim tiez, beta isla na hranici hratelnosti u mna tak som si aj vyclenil nejake peniaze aspon na novu grafiku