BattleField 3
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Tak mne nejde vybrať konkrétny squad, musím byť proste v tom kde ma pridelí..taktiež môžem tukať napr. na bravo a nič sa nedeje ^^
-
Michaelo
Hardcore addict
Tam kde mas LEAVE mas potom aj JOIN (alebo neico podobne). Nechcem byt blby ale trosku logiky a citania nezaskodi 
A nehovorte ze to tam neni lebo ja si Squady menim dost casto.
DeJF:
Ty mas PSmejd3 Tam pochybujem o tom ze pojde vybrat Squad (ale skus pohladat mozno tam tiez mas JOIN (ci Accept ci jak to tam pise)
DeJF:
Ty mas PSmejd3 Tam pochybujem o tom ze pojde vybrat Squad (ale skus pohladat mozno tam tiez mas JOIN (ci Accept ci jak to tam pise)
-
->slavo<-
Addict
8800 GT 512 MB , Amd Phenom II X4 955 , 4gb ram ,Win 7 64 bit ,
Rozlišenie FullHD (Low detaily), 50-65 FPS
Hra je optimalizovana velmi dobre , sice to hram na low detailoch , ale hrat sa to da , do februrara pockam na novu vga takže zatial mi stara stači , len pre info ,že je to hratelne aj na takejto staršej grafickej karte.
Pokial vlastnite gamepad tak sa da hra ovladat aj gamepadom , ocenil som to hlavne v stihačke , ktora sa na klavesnici moc dobre neovlada . Celkovo sa mi hra pači akurat ma troška naštval pristup PGS ,kde boli avizovane specialne kity a zbrane v Limitovanej edicii a nič som dodnešneho dna nedostal , jedine čo mam naviac je ten steel box , ktory si možem dat akurat do poličky .

Rozlišenie FullHD (Low detaily), 50-65 FPS
Hra je optimalizovana velmi dobre , sice to hram na low detailoch , ale hrat sa to da , do februrara pockam na novu vga takže zatial mi stara stači , len pre info ,že je to hratelne aj na takejto staršej grafickej karte.
Pokial vlastnite gamepad tak sa da hra ovladat aj gamepadom , ocenil som to hlavne v stihačke , ktora sa na klavesnici moc dobre neovlada . Celkovo sa mi hra pači akurat ma troška naštval pristup PGS ,kde boli avizovane specialne kity a zbrane v Limitovanej edicii a nič som dodnešneho dna nedostal , jedine čo mam naviac je ten steel box , ktory si možem dat akurat do poličky .
-
freax_xo
Zablokovaný
Vraj PGS u z poslalo PWP a tie ostatne bonusy, došli vám niekomu, myslím tých ktory čakali že im ich maju doposlat, lebo mne nic neprišlo :X
Ani mne a preto som im par minut dozadu poslal mail, takze cakam ...
michaelo: neplanujem to hrat na super extra maximum detailoch
planujem to mat na rozliseni 1024x ... a vsetko na high detailoch to snad pojde nie? netreba mi rozlisenie 1280x ...
takto podobne som to hral na bf2.
-
hojko
Site Admin
Michaelo: Keby som tam ten join mal, tak sa tu nepytam.
Celkom mi je luto ludi z PGS ktory este stale cakaju na PWP ktory uz asi ani nevyuziji kedze tie veci maju uz davno odomknute ... Ako vidim PGS sa za tych par rokov vobec nezmenilo.
Michaelo tak ty potom hrajes inu hru lebo sice vidis tam squady ale system je rovnaky ako v bete... leave, join, leave, join total random napi*u tak ako cela commo rose nefunkcna tam dali len aby sme my co sme hrali BF2 drzali hubu. Dufam ze to patchnu.
-
DeJF
Addict
Tak, mne ide hlavne o tie pre-order dogtagy ^^...PWP si kludne môžu nechať.hypper napísal:Celkom mi je luto ludi z PGS ktory este stale cakaju na PWP ktory uz asi ani nevyuziji kedze tie veci maju uz davno odomknute ... Ako vidim PGS sa za tych par rokov vobec nezmenilo.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pôjde ti to na low.du5dy napísal:michaelo: neplanujem to hrat na super extra maximum detailochplanujem to mat na rozliseni 1024x ... a vsetko na high detailoch to snad pojde nie? netreba mi rozlisenie 1280x ...
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Keď mi to stredu dojde, a nebudem tam mať ani PWP, ani Spectac(či ako sa to píše), Dogtags, tak už aj sa idem stažovať na Live support 
-
DeJF
Addict
Waht the fuck? Prečo by nešlo? Máš to to isté akurát je to orezané o počet hráčov ^^Michaelo napísal:Tam kde mas LEAVE mas potom aj JOIN (alebo neico podobne). Nechcem byt blby ale trosku logiky a citania nezaskodi
DeJF:
//tak práve mi prišiel mail a sú tam všetky kódy ^^
-
xH4wK
zaujimave, mne ziadny email neprisiel, zrejme seru na ludi co objednavali medzi prvymi...
-
freax_xo
Zablokovaný
Ani mne ešte nic neprišlo, uz som im aj mail písal ..
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som to myslel tak ze si nesmies davat nic na vyssie detaily ako LOW. Skor som mal napisat "Super extra minimum detailoch" namiesto maximum 
Chlapci nestvite ma lebo si koli vam stiahnem fraps a oscreenujem to. Hra pekne po cesky, mas tam OPUSTIT DRUZSTVO potom kliknes napr. na Charlie a mas tam NAJIT DRUZSTVO.
Cerstve, este horuce.
Chlapci nestvite ma lebo si koli vam stiahnem fraps a oscreenujem to. Hra pekne po cesky, mas tam OPUSTIT DRUZSTVO potom kliknes napr. na Charlie a mas tam NAJIT DRUZSTVO.
Cerstve, este horuce.
-
hojko
Site Admin
OK, sprav screeny.
-
Michaelo
Hardcore addict
mas to tam (ked to precitas tento prispevok zmaz).
-
Hotwire
Addict
michaelo a gothar: stihacka a helikoptera sa da paradne ovladat aj mysou, neviem v com mate problem, parkrat som bol uz prvy v tabulke a to som cely cas bol len v stihacke, je pravda ze pozemne ciele sa s tym dost tazko hladaju ak ti ich niekto neoznaci, ale ostatne stihacky a helikoptery sa s tym zostreluju paradne...a takisto neni problem schovat sa ked ta niekto zameria, medzi kopce apod...podla mna je ovladanie helikopter a stihaciek ovela ovela jednoduchsie nez v BF2...kto neveri nech so mnou zahra a ja mu to predvediem
edit: s tymi squadmi, to najit druzstvo neni join, ale find squad, ono ta to hodi do nahodneho squadu, odskusane
takze si nemozes vybrat do akeho chces ist
edit: s tymi squadmi, to najit druzstvo neni join, ale find squad, ono ta to hodi do nahodneho squadu, odskusane
-
Anubis-artS
Light Expert
Ja si počkám ako to dopadne s tým originom a až potom kúpim a nainštalujem originálnu verziu. Preskenovanie celého obsahu pc a poskitnutie tých údajov aj tretím stranám ? To čo je akože ?
Pekné porušovanie súkromia. Mám síce len legálne programy/ hry v pc, ale filmy a hudbu ani velmi nie.
Inak hra je to skvelá až na tento fail s originom, nebyť toho tak už mám originál doma.
Inak hra je to skvelá až na tento fail s originom, nebyť toho tak už mám originál doma.