BattleField 3
Re: BattleField 3
No stihacka mi mysou nesla vobec, ale s vrtulnikom som to dnes skusal v coop a celkom sa dalo aj bez joysticku, len neviem ako v mp, kde to viac zije a stale po vas niekto striela
Ale mne je to v podstate jedno, specializujem sa na tanky a AA. V tanku mam uz termoviziu a navadzane strely, cim sa mi na bojisku dost ulahcilo. V AA je termovizia skor na skodu, vzdusne ciele tam potom skoro vobec nevidno a viac sa hodi zoom.
Opustit a najit druzstvo je random a teba hodilo hotel lebo vsetky squady boli full.... je to pokazene tak ako kopa veci. Inac ovladanie stihacky, helikoptery je ok. Inac v tom dalsom patchi co ma vyjst ma by stinger nerfnuty - nebude stacit 1 rana na disabled stihacky, heliny. Potom este pistole maju byt bufnute. To je asi tak vsetko zaujimave. Dufam ze fixnu aj ten squad, a commo rose a kopu bugov a az potom sa zameraju na balance 
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
A tie nohy za US sú už opravené?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Michaelo: A kde je v tom tvojom screene join, teda pridanie sa do squadu??? Lebo tam nevidim nic ine ako nahodny vyber squadu o ktorom som pisal, ale tvrdil si mi uplne nieco ine.
frajerik: Hlavne nech este fixnu padanie hry, teda zamrznutie pri prvom spusteni a pri toceni map. Inak kedy je ohlaseny priblizne tento patch???
frajerik: Hlavne nech este fixnu padanie hry, teda zamrznutie pri prvom spusteni a pri toceni map. Inak kedy je ohlaseny priblizne tento patch???
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem, mna to funguje v pohode. Kliknem na Squad kde chcem ist a do toho ma aj da.
Ja viem vrtulniky ovladat v pohode a aj stihacky ale este s tym aj niekoho trafit to je na prd ked nemas druheho v kabine co by strielal. So stihackami mi lepsie ide kamikadze nalet na vrtulniky ako ich zostrelovat kedze stale nemam ani flare ale uspesne sa raketam dokazem vyhnut aj bez nich
staci trochu skillu. Na BC2 som to robil s vrtulnikmi.
Ja viem vrtulniky ovladat v pohode a aj stihacky ale este s tym aj niekoho trafit to je na prd ked nemas druheho v kabine co by strielal. So stihackami mi lepsie ide kamikadze nalet na vrtulniky ako ich zostrelovat kedze stale nemam ani flare ale uspesne sa raketam dokazem vyhnut aj bez nich
-
hojko
Site Admin
Michaelo: Zeby to inym nefungovalo, len tebe ano??? 
Tak tu vidim problem, ja si totiz pod pojmom "v pohoode ovladat" predstavujem to, ked dokazem nahrat slusne mnozstvo bodov a nelietam niekde v stratosfere. A kedze nemas ani flare, tak ti to asi velmi nejde 
Chalani, som to teraz nainstaloval, dá sa spustit, len si neviem nastavit grafiku, ani nic, mám tam nastavenia, ale neukazuje mi moznosti, napriklad ze tam je rozlisenie displeya, a vedla len policko, a nedá sa nic v nom robit, ale ked klikam doprava dolava tak pocujem ze sa to tam nastavuje
Hore vyber moznost Custom a potom si to budes moct nastavit.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm no neviem. Vela ludom nefunguje AutoLogin na BC2 a mne ide v pohode 
Stihacka mi ide v pohode, skor je problem sa do nej dostat a niekoho trafit Vyhnut sa raketam problem uz neni.
Stihacka mi ide v pohode, skor je problem sa do nej dostat a niekoho trafit Vyhnut sa raketam problem uz neni.
-
Hotwire
Addict
no neviem jak ty ale ja vacsinou lietam tesne pri zemi aby ma nemohli zostrelit....a flare je hned prva vec ktoru odomknesGothaR napísal:Tak tu vidim problem, ja si totiz pod pojmom "v pohoode ovladat" predstavujem to, ked dokazem nahrat slusne mnozstvo bodov a nelietam niekde v stratosfere. A kedze nemas ani flare, tak ti to asi velmi nejde
ale mne t neukazuje, ja tam vidim len ze nastavenie grafiky a vedla nic, jenoducho nevidim ani tie sipky ani nic, len opis
-
Michaelo
Hardcore addict
Mas kupenu verziu alebo warez? Btw mal by si tam aj tak mat nastavenia: LOW, Medium, High, Ultra, Own.
Hmmm ja stihacky sundam aj ked maju stealth a flares. Stavi ti mobilne AA zamieris a vypalis jednu raketu potom pockas kym nepusti svetlice a bum dalsie dve (do vtedy dobijem) a kym k nemu letia palim don gulometmi
Nemaju sancu.
Hmmm ja stihacky sundam aj ked maju stealth a flares. Stavi ti mobilne AA zamieris a vypalis jednu raketu potom pockas kym nepusti svetlice a bum dalsie dve (do vtedy dobijem) a kym k nemu letia palim don gulometmi
Tak neviem na akych serveroch hras ty, ale ja vacsinou vzdy bojujem proti ostatnym stihackam. Aj ked zostretlim nepriatelske stihacky za chvilku ich uz mam zase vo vzduchu a za prdelou, takze strielat pozemnu techniku a pechotu neni cas strielatSchYzo napísal: no neviem jak ty ale ja vacsinou lietam tesne pri zemi aby ma nemohli zostrelit....a flare je hned prva vec ktoru odomknesa ked odomknes aj stealth tak si takmer nezostrelitelny, dokazu ta sundat len ine stihacky...ale zatial sa im to podarilo len malo krat, lebo ja ich vacsinou zbadam prvy
ale nemám nic, ani pri nastaveniach hry, ani mysi, nikde,
Ja viem, preto som Michaelovi pisal, ze mu to asi velmi nejde, ked este flares nema. Ja so stihackami nelietam, parkrat som to skusil, ale nevedel som nic trafit a nemal som velmi nervy trenovat, radsej som sa venoval tankom, s tymi je tiez sranda. Hlavne od ziskania termovizie je to fajn, omnoho lepsie sa daju odhalovat zalezeni vojaci s bazookami.SchYzo napísal: no neviem jak ty ale ja vacsinou lietam tesne pri zemi aby ma nemohli zostrelit....a flare je hned prva vec ktoru odomknes
-
Michaelo
Hardcore addict
A preto som ja odpisal ze do stihaciek je niekedy tazke sa dostat a preto rad pouzivam AA a Tanky
Lietadla nemaju sancu ked suu po blizku. So sihackou dokazem v poho manevrovat a ukryt sa raketam ale nejako mam problem ju nasmerovat na jedno miesto tak aby som netrafil nejaky stlp alebo zem. Proste nicit pozemne ciele so stihackami je dost tazke ked mas len gulomet.
-
DeJF
Addict
Veď hej, takto to mám..lenže, nikdy ma nedá do toho kde chcem, vždy ma pridá do náhodnéhoMichaelo napísal:Ja som to myslel tak ze si nesmies davat nic na vyssie detaily ako LOW. Skor som mal napisat "Super extra minimum detailoch" namiesto maximum
Chlapci nestvite ma lebo si koli vam stiahnem fraps a oscreenujem to. Hra pekne po cesky, mas tam OPUSTIT DRUZSTVO potom kliknes napr. na Charlie a mas tam NAJIT DRUZSTVO.
Cerstve, este horuce.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm tak ja mem asi stastie ze ma prida tam kde chcem 
Kedze dnes posielam dosku na reklamaciu tak par tyzdnov si BF3 nezahram (mozno hej ale na LOW a to neni ono).
Potom mozme pokecat o tych squadoch.
Kedze dnes posielam dosku na reklamaciu tak par tyzdnov si BF3 nezahram (mozno hej ale na LOW a to neni ono).
Potom mozme pokecat o tych squadoch.
No mne to prave prislo, na vsetky 3 kusky, co som objednaval. Ale poziadal som o ne mailom ...H@wk napísal:zaujimave, mne ziadny email neprisiel, zrejme seru na ludi co objednavali medzi prvymi...