BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa xH4wK »

Pisal som im za poslednych par dni uz asi 5 mailov, kody nikde, telefon nedvihaju.
U mna PGS uz definitivne skoncilo, nikdy v zivote si tam uz nic neobjednam
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rochedo »

Tiez som im pisal a nereaguju. Keby nedavali ten steelbook tak by som si to ani nepredobjednal.
//edit: prave mi odpisali. Uz tam mam vsetky 3 kody :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som im písal už v piatok a stále mi neodpísali. Na ktorý mail si im písal?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Michaelo napísal:Mas kupenu verziu alebo warez? Btw mal by si tam aj tak mat nastavenia: LOW, Medium, High, Ultra, Own.

Hmmm ja stihacky sundam aj ked maju stealth a flares. Stavi ti mobilne AA zamieris a vypalis jednu raketu potom pockas kym nepusti svetlice a bum dalsie dve (do vtedy dobijem) a kym k nemu letia palim don gulometmi ;) Nemaju sancu.
tak si ti ludia neboli moc chytri, pretoze pravdaze ak po mne niekto vypali a som nuteny pouzit svetlice tak nekruzim nad tym miestom jak pako ale sa spracem kym sa mi svetlica neresetne..a vzdy sa snazim letiet co najnizsie

a hej nevravim ze ja pozemne ciele nejak velmi nicim, sak mne tiez uplne staci len zostrelovat ine stihacky a helikoptery, sak na tom sa da tiez vela bodov ziskat
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo ale ja ich nicim ked letia smrom ku mne. Zamierim a vystelim. On uz nema cas zdrhnut ked je nado mnou ;) takze druha raketa sa trafi na 100%
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Prave to PGS zavesilo aj na FB, ze treba im napisat. Inak ja som pisal Hlasnemu, ale odpisoval Sakovy ... sakovy@...
Teraz tu mam 9 kodov a od radosti neviem, ktore vybrat :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Michaelo napísal:Ja som im písal už v piatok a stále mi neodpísali. Na ktorý mail si im písal?
Ja im vzdy pisem na pgs@proga****op.sk a teraz mi odpisal nejaky Jarkovsky.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Michaelo napísal:Jo ale ja ich nicim ked letia smrom ku mne. Zamierim a vystelim. On uz nema cas zdrhnut ked je nado mnou ;) takze druha raketa sa trafi na 100%
neviem to sa mi este nestalo, zo zeme snad jedina vec ktora mi dokaze zatopit je Tunguska resp ten americky ekvivalent
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ved o tom hovorim :D Ja mam na nom rakety namontovane ;)
Mas na nom 2 rakety ktore mozes vypalit hned naraz alebo jednu za druhou.

// Ok pisal som im znova, a stale mi neodpisali. Lamy.

// Ok uz mi dosiel mail ;) Spokojnost.
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Ja som volal z jednou opicou z PGS, vraj to posunul niekam na riešenie problémov a vraj má kontaktuju mailom, aha, jasne , KONSKE HOVNO mi poslali .. je*at cele PGS ..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Prave mi poslali dalsie 3 kody :lol:
//edit: tie iste kody :?
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

hojko napísal: frajerik: Hlavne nech este fixnu padanie hry, teda zamrznutie pri prvom spusteni a pri toceni map. Inak kedy je ohlaseny priblizne tento patch???
Neviem kedy ma vyjst, datum este nieje. Cital som to na battlelog foru alebo na tom community feedback fore - uz neviem presne kde to je na akom fore. Aj to padanie presne ako si napisal dufam ze opravia lebo ked sa mi dari a natocim 4k bodov a tak 1k na stihacke/tanku alebo podobne a spadne to a neulozi body tak.....

Inac michaelo neviem ako sa dokazes "vyhnut" raketam ked ta zamieri, lockne a vypali tak ked nemas kopec tak si do 3 sek mrtvy a to pochybujem ze stale mas nejaku prekazku... bez flares sa tomu nevyhnes mozno tak 1 z 10 ale to neni "uplne v pohode".

A este k tomu ovladaniu: dnes som natocil nejake zabery z lietania na myske + klavesnici tak vam to tu hodim ked dokonci renderovanie.

Ti co mate problemy s kodmi ste objednavali z toho isteho shopu? Mne prisli kody hned v krabicke a aktivoval som ich este pred vydanim hry.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak som dnes rano slusne napisal do PGS ohladom tych kodov a poobede mi dosli mailom. Takze oni ich maju, len asi nechcu velmi rozosielat :)

//pisal som na [email protected]
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo ale musite im napisat aby ich poslali. Mne moje konecne dosli. Po 5tich dnoch a 3ch mailoch.

No ja som sa stale nejako vyhol. Nemusis mat kopec, staci budova. Stlacis Lavy sift a raketa ta tak skoro nedobehne, potom uz len rychlo za budovu a rachejtla to do nej napali. Takto sa im dost uspesne vyhybam ;)
// Ja nehovorim ze ta neobehne. Ale trva jej to 2x tolko ako bez AfterBurnu ;) A teda mas viac casu to svihut za nejaku budovu. Len musis ist vazne na hrane. Lebo ta raketa kopiruje tvoj pohyb (takmer). Taky 1 meter od budovy a je po rakete.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

No neviem neviem. Toto som skusal keď som nemal flares a nikdy mi to nevyslo a to som aj lietal nad vodou poza lode a vzdy ma dobehla aj s afterburnerom.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

inac aky prehliadac pouzivate pre battlelog? Mne na opere stale vypisuje:

Your web browser is not fully supported, soldier!
You will be able to look around and talk to your friends, but not join their game.

vsetky updates ktore mi dalo som nainstaloval...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak niekto nesleduje fb, tak pgs napisali toto:
Minulý týždeň od stredy sme rozosielali redeem kódy pre Battlefield 3. Ozvalo sa množstvo z vás, že im kódy neprišli a že ich nemáte ani v spamboxe.

Najpravdepodobnejšie je, že nás sklamala technika a rozosielaný hromadný mail s kódmi náš vlastný outgoing spam filter vyhodnotil ako spam :(. Vzhľadom na ten fakt, sme dnes rozoslali kódy opätovne, tentokrát sme použili google mx certifikovaný mailový server.

Tomu, komu prišli kódy už v prvej várke, prídu opäť. Prosím nezatracujte nás za túto nevyžiadanú poštu ;) Zvyšku predpokladám, že dorazia konečne túžobne očakávané kódy ešte dnes. Poprosím o spoluprácu tých, ktorým kódy nedošli minulý týždeň a došli/dôjdu dnes, aby nás o tom informovali (ideálne sem na sklo, stačí číslo objednávky, prípadne do mailu). Potrebujeme spätnú väzbu od vás, aby ste nám pomohli predísť prípadným problémom.

Ďakujeme.
Cize ja som mal asi iba stastie, ze som im pisal dnes a hned to aj prislo :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

ja som im tiez dnes pisal a prislo mi to teraz, aktivoval som ich ale ziadne nove dogtagy v Battlelogu nevidim :smt017

// ok uz to mam aj v Blogu :) takze parada
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Mate aj vy niekto taky problem, ze pri hrani MP vas vyhodi z hry? Len tak, ziadna hlaska, ziaden error, ani PB, neviem co. Proste ma len hodi von bez jedineho slova.
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

prosim vas co mam robit v tej operacii gilotina ked vybuchne ten truck ,pridem k tym followerom a oni sa nehybu,uz som aj restartoval misiu ale zas to iste..
Napísať odpoveď