BattleField 3
Re: BattleField 3
Hral som dneska asi 3 hodiny a multak je zabava ale hra potrebuje este doladit a prepracovat nejake prvky.
Najviac ma stve konzolovy interface. Zmenit veci na zbrani trva strasne dlho, vela preklikavania. Servery so 64 hracmi mi pridu ako dost velky chaos. Na zaciatku kazdy pobere vozidla a ja tam musim stat 5 minut kym sa objavi nejaky transport.
Hra skonci strasne rychlo a pride mi ako keby tie mapy neboli rozlohou optimalizovane pre tolko hracov.
Hral som par kol Deathmatch ale spawnovanie je doslova retardovane. Spawnem sa a hned ma zabiju zo zadu.
Lagy ani nekomentujem. Vcera hrajem Coquest - zmeni sa mapa a zrazu ping 200+.
Dalej co ma trapi je bloom. Nevie niekto ako sa to da vypnut alebo znizit ? Hral som to vecer o polnoci ale nabuduce si asi nasadim slnecne okuliare. Skoro som oslepol.
Zatial narychlo tolko, viac ma teraz nenapada.
Budem hravat cez vikendy, pridajte si ma roch3do (som bez mikrofonu) a niekedy zahrame. Bez dobreho tymu to neni ono. 90% ludi napr. ani nevie ze existuje tlacitko Q na klavesnici.
Najviac ma stve konzolovy interface. Zmenit veci na zbrani trva strasne dlho, vela preklikavania. Servery so 64 hracmi mi pridu ako dost velky chaos. Na zaciatku kazdy pobere vozidla a ja tam musim stat 5 minut kym sa objavi nejaky transport.
Hra skonci strasne rychlo a pride mi ako keby tie mapy neboli rozlohou optimalizovane pre tolko hracov.
Hral som par kol Deathmatch ale spawnovanie je doslova retardovane. Spawnem sa a hned ma zabiju zo zadu.
Lagy ani nekomentujem. Vcera hrajem Coquest - zmeni sa mapa a zrazu ping 200+.
Dalej co ma trapi je bloom. Nevie niekto ako sa to da vypnut alebo znizit ? Hral som to vecer o polnoci ale nabuduce si asi nasadim slnecne okuliare. Skoro som oslepol.
Zatial narychlo tolko, viac ma teraz nenapada.
Budem hravat cez vikendy, pridajte si ma roch3do (som bez mikrofonu) a niekedy zahrame. Bez dobreho tymu to neni ono. 90% ludi napr. ani nevie ze existuje tlacitko Q na klavesnici.
Zacalo to robit tiez ale po dlhsom case a po tom ako som naplno zapol AL
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Manuálne nastav ventilátor na grafike. Aspoň na 80%. A nezabudni si najprv dať slúchadlá.
Ale ved graficka karta mala 46 stupnov ked to zacala robit. Inac ja hram s 5.1 reporakmi 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
len to skús.
Zdravim neviete ako je to spravene na xboxe ? mam kupenu hru a mam na xboxe 2 profily mozem hrat online na obidvoch profiloch ? alebo iba na jednom ?
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
zbuchal som dnes vecer tak narychlo nase nove BF3 hiring video
Pekne, clovek hned ma chut sa pripojit a zahrat:)
-
Hotwire
Addict
wow fakt pecka video, teba by som chcel vidiet hrat 
-
Michaelo
Hardcore addict
Či už je to strach z výšok alebo len túžba urobiť si pomalú prechádzku po vidieku, hráč ZoopityDoopity nám ukazuje, že lietadlá nie sú vždy o výškovom lietaní a adrenalínových akciách.
Copy z BF3 FB
Copy z BF3 FB
No veru pekne ale 480p? Si trocha zaspal dobuNorick98 napísal:zbuchal som dnes vecer tak narychlo nase nove BF3 hiring video![]()
-
->slavo<-
Addict
Nepride vam divné , že ked s vrtulniku palite rakety tak to ide mierne hore nad mieritko ?
Neviem či to tak je schvalne , ale pride mi to divné.
Neviem či to tak je schvalne , ale pride mi to divné.
-
lekoklatik
VIP
Tak som sa dostal k "Operation Guillotine" a som nadšený. Alebo lepšie povedané bol som.
Od začiatku som si jednoznačne užíval spracovanie zvuku. To je fakt neprekonateľné, úžasné. Proste dokonalé.
Graficky tomu tiež nemám čo vytknúť. Scripty sú súčasť FPS, takže to ani moc neriešim.
Celkovo sa mi páči rozprávanie príbehu, veľmi pekne naanimované.
Totálka bola misia keď som bol ako spolusediaci pilot. Keď začali hrať známu skladbu BF v tom rozbúrenom prostredí vo vzduchu v kokpite, atmosféra bola všetkými tými zvukmi obrovská (ten prechod s prilbou a bez prilby bol úžasný), to bola jedna paráda, pastva pre oči a uši.
No avšak teraz som sa dostal teda k spomínanej gilotíne a dobrovoľne som to vypol keď ma zabili.
Vôbec ma to nebaví. Prípadne som už z takýchto asi vyrástol alebo čo. V prvom rade mi vadí aké je to nejaké tmavé, potom až príliš svetlé a celkovo ten kontrast je veľmi vysoký.
Potom celkový dojem, ako je to skutočne výborné, ale asi som už za "dobou" keď som si užíval takéto singleplayerové mastenice. Ísť dorpedu a kochať sa nad tým čo nám vývojári pripravili. Nehodnotím túto hru ako celok, ale ako som už niekoľko krát spomínal, to ozvučenie si zaslúži ovácie. Verím že MP je 100a1 oproti SP.
Už som prosto takýchto kampaní prežraný z COD či MoH.
Od začiatku som si jednoznačne užíval spracovanie zvuku. To je fakt neprekonateľné, úžasné. Proste dokonalé.
Graficky tomu tiež nemám čo vytknúť. Scripty sú súčasť FPS, takže to ani moc neriešim.
Celkovo sa mi páči rozprávanie príbehu, veľmi pekne naanimované.
Totálka bola misia keď som bol ako spolusediaci pilot. Keď začali hrať známu skladbu BF v tom rozbúrenom prostredí vo vzduchu v kokpite, atmosféra bola všetkými tými zvukmi obrovská (ten prechod s prilbou a bez prilby bol úžasný), to bola jedna paráda, pastva pre oči a uši.
No avšak teraz som sa dostal teda k spomínanej gilotíne a dobrovoľne som to vypol keď ma zabili.
Vôbec ma to nebaví. Prípadne som už z takýchto asi vyrástol alebo čo. V prvom rade mi vadí aké je to nejaké tmavé, potom až príliš svetlé a celkovo ten kontrast je veľmi vysoký.
Potom celkový dojem, ako je to skutočne výborné, ale asi som už za "dobou" keď som si užíval takéto singleplayerové mastenice. Ísť dorpedu a kochať sa nad tým čo nám vývojári pripravili. Nehodnotím túto hru ako celok, ale ako som už niekoľko krát spomínal, to ozvučenie si zaslúži ovácie. Verím že MP je 100a1 oproti SP.
Už som prosto takýchto kampaní prežraný z COD či MoH.
-
p4ra
Redeemer
BattleField 3
Klobuk dole. Velmi kvalitne video. Uz chcem byt doma z prace a hrat.Norick98 napísal:zbuchal som dnes vecer tak narychlo nase nove BF3 hiring video![]()
-
Norick98
Medium Star
nezaspal, neboj sa.. movie maker viac neda.. a navyse: je mi to jednoGangy napísal: No veru pekne ale 480p? Si trocha zaspal dobu
BTW dakujem za pozitivne reakcie
-
->slavo<-
Addict
ALe daNorick98 napísal: nezaspal, neboj sa.. movie maker viac neda.. a navyse: je mi to jedno
BTW dakujem za pozitivne reakcie
Skus aktualizovat na live movie maker .Asi maš no live verziu tam ta možnost myslim ,že nebola .
-
Norick98
Medium Star
hej mam starsi, daky z netu stiahnuty. LIVE veci sa obavam, kedze moj win nie je zrovna najoriginalnejsi
ale ak je tam moznost vacsieho rozlisenia tak to vyskusam.
-
Michaelo
Hardcore addict
Mas jedno. Ja som si stiahol z Mrkvosoftu nastroj na overenie pravosti winu (inac nemozem od nich cocat niektore veci) a napisalo mi ze mam pravy 
Pritom prave som mal akurat tak XPcka pred 10 rokmi a Vistu na booku. Inac vsetko crack
Pritom prave som mal akurat tak XPcka pred 10 rokmi a Vistu na booku. Inac vsetko crack
Mozno sa to tu riesilo, nechce sa mi citat niekolko desiatok stran dozadu, ale nemal niekto problem s drivermi? konkretne Nvidia 4xx, 5xx rada maju chybny driver 285.62 a hra pada po par minutach.
-
alachachbar
Novice
neviete či už je neaky opravny patch? predsa ked hram grafika ide pekne..ale akonahle začne hovorit niekedy sa slovičko GO opakuje aj 3x pritom toje blbost aj ked strelim tak to ma odozvu že ako keby ste boli v jaskyni taka ozvena čim to može byt