BattleField 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
hypper: Ved prave o to mi ide, hral som Metro 1000 tickets, nehral som od zaciatku, ale bol som tam hadam uz hodinku, pekna takticka hra squadu, resupply hadam 100x v tom kole, par tisic bodov, zrazu idem strelit a bum, odpojilo ma v tom najlepsom a do konca by boli mozno len 3 minuty, uz tam bolo len par ticketov. To iste nedavno na knife & pistols, nazbieral som si bodiky pre odomknutie a necakane to padlo, opat to nebolo daleko od zaveru kola.
-
->slavo<-
Addict
Možno napišem blbost ,ale neukladaju sa štatistiky real time ? Ked nahraš nejake body odpojiš sa tak by sa mali zapisat možno vysledok pre vyhru či prehru v danom kole sa nezapiše ,ale body za kills atd by sa mali zapisat do statistik .
-
Michaelo
Hardcore addict
Áno je to tak. Mňa raz takto odpojilo a body sa mi pripočítali ale až o pár hodín neskôr.
Ale pochybujem že by to trvalo viac ako deň či dva.
Ale pochybujem že by to trvalo viac ako deň či dva.
No tak to som si teda isty neni, pretoze ked som vcera hral tak som mal 98 killov s SV98 potom som ziskal hviezdu za 100 killov a sup dostal som disconnect. Tak som pustil novu hru a za 2 killy som znova ziskla tu hviezdu za 100 killov. ( ale je viac pravdepodobne ze sa mi tie killy potom pricitaly po nejakych hodinach, to som uz nesledoval, akurat ma prekvapilo to ze som znova dostal tu hviezdu )->slavo<- napísal:Možno napišem blbost ,ale neukladaju sa štatistiky real time ? Ked nahraš nejake body odpojiš sa tak by sa mali zapisat možno vysledok pre vyhru či prehru v danom kole sa nezapiše ,ale body za kills atd by sa mali zapisat do statistik .
A som si isty ze bonsuove body za "Ribbons" napr "Resupply Efficiency Ribbon" za 7 Resupplies za 1 kolo sa zapisuju az vzdy na konci kola, takze o tieto "Ribbons" bodiky prides ked dostanes DC.
Mne sa nikdy nezapisali body po odpojeni/vypnuti hry. Ani unlocky.
a este slavo k AA:
Netreba kruzit. Staci ked si postojis na mieste a kym vystreli tak sa pohnes dopredu/dozadu a stojis a hybes sa nahodne dopredu dozadu. Kym doleti tankova strela tak turbo + dopredu a nezasiahne ta. Opravovanie je slabsie ako damage od AA cize to len predlzi agoniu. A traja v tanku ano ale sofer musi mat ten unlock a este som nikoho nevidel to pouzivat a nedajboze nikdy som ani nevidel 3 v tanku aj keby to niekto mal. mobilne AAcko je lepsie ako bojove vozidlo pechoty proti pechote. no to je na smiech. Dokonca je aj lepsie ako tank proti pechote kvoli svojej rychlosti. Pancier ma rovnaky ako to pechotne vozidlo. A mobilne AAcko helinu vzdy sunda. Aj ja som mal dobre kola s helinou krasne killy a lety, dlhe atd.... ale to len kvoli tomu ze nikto nepouzival AAcko(nikto kto s tym vie narabat). Sundat helinu s AA nieje otazka ci sundas alebo nesundas... ale otazka za ako dlho ju sundas a ked sa vies rychlo pohybovat tak heli sundas ako nic pretoze kym sa heli otoci tak konci. Aj ked stoji na mieste a ty do neho vypalis rakety + gulomet + este nedaj boze tu raketu co ma strelec tak ho max vyradis na neviem kolko % no este vzdy ta moze jak nic sundat pretoze bud preletis nad nim alebo zatocis/zastavis alebo to je jedno co urobis proste ta uz ma kym reloadnes zbrane. A to hovorim o pripade ked je AA strelec lama a len stoji na mieste niekde na kopci kde je ho vidno. Sikovny tanker sa pohybuje/ schova sa medzi stromy, meni polohy, rushne pod teba ked ides na neho nalet atd... Nehovorim ze sa to sundat NIKDY neda... jasne ze sa da ale pomer je velmi nizky a je to proste overpowered.
A jedna rana od tanku ho neznici ani nevyradi.(max zozadu) Proste mobilita + neskutocne ucinna zbran = najlepsie vozidlo v tej hre. Lepsie ako tanky, APC, jeepy... sunda vsetko a vsetkych.
a este slavo k AA:
Netreba kruzit. Staci ked si postojis na mieste a kym vystreli tak sa pohnes dopredu/dozadu a stojis a hybes sa nahodne dopredu dozadu. Kym doleti tankova strela tak turbo + dopredu a nezasiahne ta. Opravovanie je slabsie ako damage od AA cize to len predlzi agoniu. A traja v tanku ano ale sofer musi mat ten unlock a este som nikoho nevidel to pouzivat a nedajboze nikdy som ani nevidel 3 v tanku aj keby to niekto mal. mobilne AAcko je lepsie ako bojove vozidlo pechoty proti pechote. no to je na smiech. Dokonca je aj lepsie ako tank proti pechote kvoli svojej rychlosti. Pancier ma rovnaky ako to pechotne vozidlo. A mobilne AAcko helinu vzdy sunda. Aj ja som mal dobre kola s helinou krasne killy a lety, dlhe atd.... ale to len kvoli tomu ze nikto nepouzival AAcko(nikto kto s tym vie narabat). Sundat helinu s AA nieje otazka ci sundas alebo nesundas... ale otazka za ako dlho ju sundas a ked sa vies rychlo pohybovat tak heli sundas ako nic pretoze kym sa heli otoci tak konci. Aj ked stoji na mieste a ty do neho vypalis rakety + gulomet + este nedaj boze tu raketu co ma strelec tak ho max vyradis na neviem kolko % no este vzdy ta moze jak nic sundat pretoze bud preletis nad nim alebo zatocis/zastavis alebo to je jedno co urobis proste ta uz ma kym reloadnes zbrane. A to hovorim o pripade ked je AA strelec lama a len stoji na mieste niekde na kopci kde je ho vidno. Sikovny tanker sa pohybuje/ schova sa medzi stromy, meni polohy, rushne pod teba ked ides na neho nalet atd... Nehovorim ze sa to sundat NIKDY neda... jasne ze sa da ale pomer je velmi nizky a je to proste overpowered.
A jedna rana od tanku ho neznici ani nevyradi.(max zozadu) Proste mobilita + neskutocne ucinna zbran = najlepsie vozidlo v tej hre. Lepsie ako tanky, APC, jeepy... sunda vsetko a vsetkych.
V tanku to nemusi mat vodic, ale ten treti hrac. A je skoda, ze laserove zameriavanie pouziva tak malo ludi, ja som to skusal na Firestorme, ale na oznacene ciele nikto neutocil. Ale ako strelec som to uz parkrat vyuzil vdaka navadzanej tankovej strele, je celkom zabavne zostrelit vrtulnik ktory je za kopcom 
Tiez som skusal soflam za recona ale velmi malo ludi pouziva javelin a nie to este aby vedeli ze ciel je oznaceny laserom.
Ten SOFLAM snad bude vyuzitelnejsi neskor ked si vacsina ludi odomkne vsetky tie laserom navadane rakety a tak (hlavne zistia ako to funguje)... Aspon dufam no. Pretoze teraz sa to fakt moc vyuzit neda kym teda clovek nehra so znamymi a dohodnu sa co a ako 
-
Hotwire
Addict
keby si hral so mnou mohli sme kooperovat..len teba je tazke zohnat, bud niesi online alebo si uz v hre a neodpisujesGothaR napísal:V tanku to nemusi mat vodic, ale ten treti hrac. A je skoda, ze laserove zameriavanie pouziva tak malo ludi, ja som to skusal na Firestorme, ale na oznacene ciele nikto neutocil. Ale ako strelec som to uz parkrat vyuzil vdaka navadzanej tankovej strele, je celkom zabavne zostrelit vrtulnik ktory je za kopcom
-
->slavo<-
Addict
Myslite že stou raketou čo ma tank + laserovo zamerany ciel s tretej pozicie v tanku dokažu sundat vzdusne ciele ? AKo napriklad vrtulniky? Skušali sme to 1x a nešlo to .
PRišlo mi ,že ta raketa je len na pozemne ciele .
-
hojko
Site Admin
SOFTLAM je ta hlupost ako GPSko v ruke, ktora zameriava heli a stihacky??? A potom ak je niekto v hre a ma navadzane rakety, tak moze strielat??? Lebo som s tym SOFTLAMom hral ako sniper a zameriaval, pipalo to stale, par krat to aj po 10 bodov pripisalo, len nejak nikto nestrielal.
No hojko ano. Na to potrebujes bud guided missile alebo Javelin. A ked to ides zameriavat tak napis do chatu nech si ludia zoberu javelinky. A ked budu palit po vozidlach co ty zamerias tak je za to celkom dobra kopka bodov
Tu je pekne ukazane jak SOFLAM pracuje >
Da sa s tym zostrelit aj stihacka/vrtunlik ( s Javelinom na 1 ranu pretoze dava o dost vacsi dmg ako stinger )
Da sa s tym zostrelit aj stihacka/vrtunlik ( s Javelinom na 1 ranu pretoze dava o dost vacsi dmg ako stinger )
Da sa to, uz som tak zostrelil viac vrtulnikov->slavo<- napísal:Myslite že stou raketou čo ma tank + laserovo zamerany ciel s tretej pozicie v tanku dokažu sundat vzdusne ciele ? AKo napriklad vrtulniky? Skušali sme to 1x a nešlo to .
Ty sam ako strelec vsak mozes zamerat iba vozidla na zemi.
-
->slavo<-
Addict
Ale ja som mal na mysli navadzanu raketu s tanku tu raketu čo ma tank nie javelin .
Ja viem co si myslel 
-
lekoklatik
VIP
Neviem kto z vás sledoval tú krátku "kauzu" o žalovaní EA kvôli sľubom, keď EA povedali že k PS3 verzii hry BF3 dostanú hráči BF 1943 zadarmo, no a nakoniec EA povedali že "sorry ale BF1943 k PS3 zadarmo nebude, dostanete akurát tak predčasne DLC". Nuž hráči sa nasrali a EA zažalovali.
Tak to teda dopadlo tak, že PS3 hráči k BF3 ten BF 1943 predsa len dostanú zdarma
Tak, a teraz už len čakať, kým sa pustia XBOX hráči že "a my prečo nemáme?
".
Komédia na mraky toto ^_^
//článok na tiscali (odkaz v mojom príspevku) je skutočne úsmevný : )
//ouch, pardon, na toto som vôbec nemyslel. Každopádne keby to bol aj "Janko-Hraško productions"
fixed
Tak to teda dopadlo tak, že PS3 hráči k BF3 ten BF 1943 predsa len dostanú zdarma
Tak, a teraz už len čakať, kým sa pustia XBOX hráči že "a my prečo nemáme?
//ouch, pardon, na toto som vôbec nemyslel. Každopádne keby to bol aj "Janko-Hraško productions"
fixed
-
Anubis-artS
Light Expert
tak preinštaloval som hru na anglickú verziu a stále to zamŕza, čítal som si o tom aj na iných fórach a viacerím ludom to robí po tomto update, tak len čakať na ďalší či sa tá chyba opravý ... 
Az na to ze DICE s tym nema nic spolocne. O tychto veciach rozhoduje EA.lekoklatik napísal:Neviem kto z vás sledoval tú krátku "kauzu" o žalovaní DICE kvôli sľubom, keď DICE povedali že k PS3 verzii hry BF3 dostanú hráči BF 1943 zadarmo, no a nakoniec DICE povedali že "sorry ale BF1943 k PS3 zadarmo nebude, dostanete akurát tak predčasne DLC". Nuž hráči sa nasrali a DICE zažalovali.
Tak, a teraz už len čakať, kým sa pustia XBOX hráči že "a my prečo nemáme?".