BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa The »

oh, velmi dobry patch, teraz si uz vobec nezahram *goodworkdice*
par sekund po pripojeni na server dostanem bf3.exe prestal pracovat, takze z predchadzajuceho "raz za 3 hry" je to "raz za 10 sekund"
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ovladace, bios... atd... checknute ?
Nechcem nikoho urazit, ale vacsina problemov je na vasej strane nie v hre... ja problemy nemam a dalsie tisice hracov tiez nie.
Od patchu som mal len 3x prestal pracovat, inak nic hrozne
The
Star
Star

ovladace mam 11.11, pred patchom mi to nerobilo, teda aspon som mohol hrat
bios ?? myslis oc? ziadny nemam, v biose je vsetko default
ked je to na mojej strane, rad by som vedel co to zapricinuje ale to asi nemam ako zistit
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pozrite na oficialne fora, tam je viac ludi a tym padom aj viac rieseni, napriklad: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7755241.page
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

The napísal:ovladace mam 11.11, pred patchom mi to nerobilo, teda aspon som mohol hrat
bios ?? myslis oc? ziadny nemam, v biose je vsetko default
ked je to na mojej strane, rad by som vedel co to zapricinuje ale to asi nemam ako zistit
Myslim BIOS update na doske, BIOS grafiky atd...
Ovladace pozriet ci nie su nejake BETA dostupne a instalnut, pozriet antivir ci nebezi skusat povypinat veci proste daco :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked mu to pred patchom fungovalo tak ako to suvisi s BIOS-om ? :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Je jasne, ze chyba je aj v patchi, ale zaroven treba zistit, ci problem nema aj nejaku inu pricinu. Uz viackrat sa stalo, ze po patchi nejaka hra blbla, ale vacsinou sa nasla nejaka finta, ktora hru spojazdnila do vydania dalsieho patchu. Podobne je to teraz s antivirusmi (pise sa o tom v odkaze ktory som postol vyssie). A ked hra bezi kope ludi na podobnych PC (intel+nvidia) s identickym OS, tak by sa to malo dat rozbehat.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Stym SOFLAMOM je to o team work. Ak je cely squad zohrany tak vozidla nemaju sancu. Jeden spotuje, dvaja javelin a stvrty dava ammo. Ked som za class co ma SOFLAMA tak vzdy ho postavim na tych pustnych mapach len malo ludi pouziva javíka.
Anubis-artS
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anubis-artS »

v mojom PC je všetko ok, všetko legalne, najnovšie ovladače všetkého, atď atď ... chyba je v patchi... keby som bol sám tak nič nepoviem, ale má s tým problém velmi vela ludí. Treba len dúfať že s ďalším updatom sa to napravý .... pred týmto updatom mi hra neprestala pracovať ani raz a s pripájaním na serveri som nemal žiadne problémy, dokonca ani pri prvom spustení mi neukazovalo čiernu obrazovku ...
The
Star
Star

okay, uz som na to prisiel, zapricinila to zmena kvality zvuku co postoval rochedo par stranok dozadu
vratil som to s5 a uz to ide :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

A sme doma :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

The napísal:okay, uz som na to prisiel, zapricinila to zmena kvality zvuku co postoval rochedo par stranok dozadu
vratil som to s5 a uz to ide :D
Zaujimave :) Mne s tym vsetko fungovalo korektne. Aku mas zvukovku ? Nejaku integrovanu ?
//Myslim na to ze ked som to nastavil na studiovu kvalitu tak mi hra vobec nepadala castejsie alebo nieco take. S novym patchom som to este neskusal.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Ja to mam na 96000 a pada to furt rovnako ako predtym. Akurat miesto 1x spustenia ciernej obrazovky to hodi prestal pracovat + castejsie dostavam disconnecty.
Prílohy
556.JPG
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Tak mam zasebou prvych 100 hodin multiplayeru .
Celkovy dojem s hry mam dobry troška občas som troška zblbnuty s infračerveneho videnia , inač je to velmi dobra hra .
A určite ju možem len odporučit , hra ešte potrebuje par updatov , však aj Bad company 2 ked ho vydali nebol hned vyladeny a mal kopec chyb tato hra nieje vynimkou takže trpezlivost ruže prinaša . Len som chcel takto pozdravit fanušikov Batlefieldu a popriat hodne uspechov v hre a hlavne mnoho zabavy , ktoru zaživam skoro každy večer .
http://battlelog.battlefield.com/bf3/so ... 322476783/
Tu je moj profil a pokial by mal niekto zaujem tak je možne ist k nam do slovenskeho clanu , mame aj vlastne TS3.
V pripade zaujmu ma stači kontaktovat .
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

s infračerveneho vydenia :nono:

- ale inak mam rovnaky nazor na hru :) akurat toho casu nie je tolko, kolko by si zasluzila...
The
Star
Star

rochedo napísal: Zaujimave :) Mne s tym vsetko fungovalo korektne. Aku mas zvukovku ? Nejaku integrovanu ?
//Myslim na to ze ked som to nastavil na studiovu kvalitu tak mi hra vobec nepadala castejsie alebo nieco take. S novym patchom som to este neskusal.
jop, mam nejaky integrovany shit, via hd alebo take nieco
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Pigesko to je akože uplne nepodstatne :)
tak ,ale ked ti to bilo do oči :D tak som to už opravil

Inač toho času by to chcelo viac to maš pravdu , jeden kamarat si zobral v robote dovolenku , aby sa mohol doma hrajkat bez prestavky 8) Taky fana dotoho nejsom :smt059 aby som si bral dovolenku :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vcera a dnes sa mi opat zacal prejavovat problem, ked prve spustenie hry po zapnuti pocitaca zamrzne a treba to nutene vypnut. Sranda :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

frajerik: daj to na 48 000 Hz, to je vzorkovacia frekvencia ktora sa bezne vsade pouziva a vzhladom na charakteristiku ludskeho sluchu ani nie je potrebna vyssia.
A napisem aj cosi k SOFLAMu - dnes som na publicu natrafil na 2ch typkov z nejakeho klanu, nastupil som k nim do tanku a ukazalo sa, ze su pekne zohrati. Potom sme sa parkrat vymenili, aby si kazdy zastrielal a musim povedat, ze to bol zazitok. Pri troche opatrnosti (nenabehnut s tankom k vlajke ked je pravdepodobne, ze v okolitych budovach su nepriatelia, atd.) sme bez problemov ownovali ako sa patri.
Takze dufam, ze coskoro si SOFLAM alebo aspon navadzanu strelu v tanku odomkne co najviac ludi, aby bolo viac ludi na spolupracu, pretoze mat 1 takyto tank v teame znamena velku vyhodu, ked sa najdu 2, tak je to takmer ista vyhra.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Odporucam ceknut tieto srandovne videa: :D

Napísať odpoveď