BattleField 3
-
ronaldo5501
Novice
Re: BattleField 3
Ked zapnem hru tak mi vipisuje :vstupni bod procedury CreateDXGIFactory1 se nepodarilo v dynamicky propojovane knohovne dxgi.dll nalezt..
co to je?
co to je?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neni to daco s directX? skus ho preinstalovat...ale to len tipujem podla toho nazvu suboru...
-
ronaldo5501
Novice
No uz som videl videa jak to opravit ale stale..Ach..
Ale neviem ci sa to da viriesit aj tym ale stiahol som ten subor ale pita d3d11 ked ten stiahnem pise daco real dxgi
Ale neviem ci sa to da viriesit aj tym ale stiahol som ten subor ale pita d3d11 ked ten stiahnem pise daco real dxgi
-
Michaelo
Hardcore addict
Vyzerá to na warez verziu ktorej chýbajú súbory. Proste posťahuj všetky ktoré chýbajú. Toto sa niekedy stane. Väčšinou to je jeden až 3 súbory no ale raz som ich musel sťahovať 11. Potom to šlo.
Ale viac ti tu neporadíme ak nemáš originál.
Jooo vďaka za K- Verím že si ho dal aj SchYzo-vi
Ani ty nemáš všetky hry legálne. Ja tiež nie. Mám ich okolo 50, ale zvyšné mám tiež warez.
Načo budem platiť za SP hry typu Orcs must die? Ale aj BF3 by som si stiahol na otestovanie, keby nebola tá akcia s limitovanou edíciou.
Ale viac ti tu neporadíme ak nemáš originál.
Jooo vďaka za K- Verím že si ho dal aj SchYzo-vi
Ani ty nemáš všetky hry legálne. Ja tiež nie. Mám ich okolo 50, ale zvyšné mám tiež warez.
Načo budem platiť za SP hry typu Orcs must die? Ale aj BF3 by som si stiahol na otestovanie, keby nebola tá akcia s limitovanou edíciou.
-
2janci2
Medium Professional
Ty volee mna asi slak trafi... Dneska na Oper. Firestorm som daly taky krasny HS z 216 m a to som to trafil pomedzi take rurky, asi na 3.x, ale krasne z neho este aj krv vystrekla... a potom zrazu ze connection timed out a sa mi to neulozilo... FFFFFFUUUUUU-
tak to cloveka velmi nepotesi. Priamo z hry mna este nastastie nevyhodilo.
-
DeJF
Addict
what? V Mp predsa padnúť nemôže , nie?Fixed a problem with the falling antenna on Caspian Border. It should now more instantly kill anyone in its falling path
-
freax_xo
Zablokovaný
Tiež som to ešte v MP nevidel padnúť, akurát v tej jednej SP misií to tuším padlo ..
a ktora misia presne? pretoze ja som to nevidel/nezaregistroval v sp
a v mp pisali zevraj sa bude dat znicit, no neviem
myth 6 (3:45)
a v mp pisali zevraj sa bude dat znicit, no neviem
myth 6 (3:45)
-
->slavo<-
Addict
Oni myslia určite tu menšiu , je to na tom strednom bode (v lesiku) inač to nedava zmysel. Lebo ta najvyššia antena nejde nijako zhodit v MP skušali sme donej palit s tanku, vrtulniku , minometu proste všetkym a ani snou nepohlo
Možno jak vyjde nejaky update tak to pojde niekedy .
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pre všetkých ľudí ktorý majú problém s trhaním a artefaktoch v BF3. Nainštalujte si ovládač 290.36 beta
@DeJF, freax_xo: v Caspiane multi moze padnut antena ale tie kovove co vyzeraju ako elektricke stoziare tu unas na poliach. Ta velka nie.
Ano myslia tu plechovu mensiu antenu (Vrchol hory) velka sa nebude dat nikdy znicit. Pytal som sa clena DICE Dev Teamu striteraxa (mam ho aj v priateloch) ze to neplanuju aby bola znicitelna ale na to ci chystaju Tyranosaurus Warfare Pack mi neodpovedal.->slavo<- napísal:Oni myslia určite tu menšiu , je to na tom strednom bode (v lesiku) inač to nedava zmysel. Lebo ta najvyššia antena nejde nijako zhodit v MP skušali sme donej palit s tanku, vrtulniku , minometu proste všetkym a ani snou nepohlo![]()
Je to v tom novom patchi na PS3 co je aj nerfnuty IRnoobVision. Padne len ked je ticket 10-.
Ano ale to bolo oznamene pri patchi na PS3. Ale o PC nic
-
ronaldo5501
Novice
Peosim avs ntdll.dll suvisi z directm alebo s nvidiou?
-
Sphinx
Addict
@ronaldo5501 http://bit.ly/uoWaCk
-
ronaldo5501
Novice
To je pekne ale ja som uz poskusal skoro vsetky linky ale ked to do tej hry tam tu slozku vkuse to robi...musim mat srevice pack 2..?..mam vistu
-
->slavo<-
Addict
frajerik napísal:![]()
Je to v tom novom patchi na PS3 co je aj nerfnuty IRnoobVision. Padne len ked je ticket 10-.