BattleField 3
Re: BattleField 3
A level tiez.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No vieš ale keď niekto na teba ide s lepšími zbraňami 
Ale aj tak len dnes som začal hrať za Medika a našiel som si svoj obľúbený class
Ale aj tak len dnes som začal hrať za Medika a našiel som si svoj obľúbený class
To su len vyhovorky, aj s prvou zbranou ta zabije na clovek s levelom 1 na 2-3 rany
Zhodou okolnosti je to vsak tak, ze ludia s vyssimi levelmi su skilleri, pretoze maju aj viac odohrane, ale keby si takemu istemu cloveku dal ucet s levelom 1, tak by tiez dosahoval velmi dobre vysledky.
Obcas mu samozrejme vylepsenia na zbrani mozu pomoct (lepsie mierenie), ale podla mna to nie je markantne a neplati ze novoodomknute zbrane su lepsie ako predchadzajuce. Su proste ine a niekomu mozu vyhovovat viac, niekomu nie.
Obcas mu samozrejme vylepsenia na zbrani mozu pomoct (lepsie mierenie), ale podla mna to nie je markantne a neplati ze novoodomknute zbrane su lepsie ako predchadzajuce. Su proste ine a niekomu mozu vyhovovat viac, niekomu nie.
-
Michaelo
Hardcore addict
No mne viac vyhovuju niekedy novsie. Ale skor som narazal na skill
Mesiac na booku bez FPS tak skill ide pekne dole.
Prave som odohral hru (Caspian Border) a ked bolo 8 ticketov tak ta veza PADLAAAAA
Prave som odohral hru (Caspian Border) a ked bolo 8 ticketov tak ta veza PADLAAAAA
Existuje moznost stiahnut update manualne nech si ea nasere aj z jej originom to nieje normalne vkuse mi napise ze chyba aktualizacie serem nato uz to fakt nieje normalne. Preco proste nevydaju normalne patche ale iba tieto automaticke sracky.
vyhral som vianocny darcek od DICE 
-
DeJF
Addict
???
I dont get it.
I dont get it.
Vsimol, vsimolDeJF napísal:Hento je aká mapa?
Inak dúfam že si to TeaPack nevšimne, zase tu potom začne trepať o dlc ktore nikdy nebude
Ved ty uvidis az to vyjde 
-
Hotwire
Addict
ja len dodam ze zbrane v BF sa nedelia na lepsie a horsie, aj zakladne zbrane dokazu byt rovnako dobre ako tie co sa odomknu ako posledne (nie nadarmo vidim vela high lvl hracov pouzivat M16 alebo AK74), ide len o to co komu skor sadneGothaR napísal:To su len vyhovorky, aj s prvou zbranou ta zabije na clovek s levelom 1 na 2-3 ranyZhodou okolnosti je to vsak tak, ze ludia s vyssimi levelmi su skilleri, pretoze maju aj viac odohrane, ale keby si takemu istemu cloveku dal ucet s levelom 1, tak by tiez dosahoval velmi dobre vysledky.
-
Michaelo
Hardcore addict
To je pravda. Ja u utocnika vyuzivam stale prvu zbran lebo mi vyhovuje najviac 
No ako hovorim ide o skill.
No ako hovorim ide o skill.
-
Hotwire
Addict
v bf v prvom rade o teamwork az potom o skill
O kolkej bude vypusten Karkand?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
13. decembra. Čas neviem
Najviac sa tesim na MP5-ku 
-
Michaelo
Hardcore addict
Heh pekne. Sranda je že mi tie hry ani neukazuje v štatistikách.
A teraz v poslednej hre mi to naozaj blblo. Pár krát ma niekto zastrelil (nechápem ako keď tam nikto nebol) a napísalo mi že SMŮLA. Alebo som niekomu napchal z M320 granát rovno do hlavy a nezhebol no on tresne 3 metre odo mňa a som dead. FO takú hru (alebo to bolo servrom?).
A teraz v poslednej hre mi to naozaj blblo. Pár krát ma niekto zastrelil (nechápem ako keď tam nikto nebol) a napísalo mi že SMŮLA. Alebo som niekomu napchal z M320 granát rovno do hlavy a nezhebol no on tresne 3 metre odo mňa a som dead. FO takú hru (alebo to bolo servrom?).
m320 je lame 
btw. H4wk gg.
btw. H4wk gg.