BattleField 3
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Tak tak. Veď BTK ešte pre PC nevyšiel ak sa nepletiem.
Uz od 12:00 to bolo online. Problemy s Karkandom postihuju teraz viacero uzivatelov a momentalne sa neda prihlasit ani do Originu.
Len ti co maju Limited Edition maju B2K 13.12
. Ano a niekto spom inal ze pojde az v piatok.
-
p4ra
Redeemer
Ja som nemal limited edition. Dnes som kupil cez Origin a hral som par minut Wake Island. Nezaznamenal som ziadny fps drop.
Para mas aj v Battlefielde nick "p4ra" ? Minule som takeho videl na servery ale neodpovedal 
-
p4ra
Redeemer
Sorry, ale chat nejako neriesim. Ale mam rovnaky nick.
Nechapem, ze neviem najst ziadne servery.
Nechapem, ze neviem najst ziadne servery.
Origin ma teraz nejake problemy, mna to nechce ani prihlasit ("authentification servers are down") a aj na fb pisali, ze to riesia.
Nastavil som si rovnake filtre a v pohode naslo...
Lebo hladas 64 HC server co je skoro plny. Ved hra len dnes vysla.
bol som asi pred 20min u kamoša a má ten istý problémGothaR napísal:Origin ma teraz nejake problemy, mna to nechce ani prihlasit ("authentification servers are down") a aj na fb pisali, ze to riesia.
-
p4ra
Redeemer
heker, ano, ale ako vidis, mam tam zaskrtnute obidve moznosti, aj regular BF3, aj BTK. Cize musi hladat obidve moznosti, skor to vidim na authentication problem s Originom, ale mne uz ide par hodin, tak preto som lognuty.
To nic neznamena
Ja som sa poobede tiez normalne prihlasil, dal som asi 2 hry a potom to zrazu neslo. Po kliknuti na join server mi to znovu vyhodilo prihlasovacie okno originu a odvtedy som offline.
Tiez ma to sere. Chcel som dat stahovat hru, ze kym dojdem domov budem mat tych 15GB hotove. Ale uz asi 2 hodiny to nejde.
vam uz ide prihlasit sa na origin
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne ide v pohode. Uz par hodin som hral no teraz to padlo bez hlasky. Popozeram serial a skusim znova iny normalny server.
Inak všimol si niekto tie úlohy na konci LVL keď vás odmení? Sú tam úlohy ako Len nech prší, Detonátor (alebo nejak tak) a podobne. Kedy ich pridali?
Inak všimol si niekto tie úlohy na konci LVL keď vás odmení? Sú tam úlohy ako Len nech prší, Detonátor (alebo nejak tak) a podobne. Kedy ich pridali?
Origin je totalne dole, EA vysteruje zavadu.. 
-
hojko
Site Admin
Aspon sa v EA poucia a zaroven zistia, ze ten ich Origin klient a zaroven plugin pre prehliadace na monitoring serverov je omyl prveho stupna a vrchol otravovania hracov.
No musim pochvalit Dice za tie prerobene mapy, su fakt super, akcnejsie a prepracovanejsie ako defaultne v BF3. Zatial som hral tak dve hodky a velka radost.
-
Hotwire
Addict
EA a poucit sa?hojko napísal:Aspon sa v EA poucia a zaroven zistia, ze ten ich Origin klient a zaroven plugin pre prehliadace na monitoring serverov je omyl prveho stupna a vrchol otravovania hracov.