BattleField 3
Re: BattleField 3
Od dnes ma vyhadzuje zo vsetkych serverov s touto spravou "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'skslavo71' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006"
nikdy mi to predtym nerobilo..nijak necheatujem nic zle nerobim...neviete co to ako znamena ??
nikdy mi to predtym nerobilo..nijak necheatujem nic zle nerobim...neviete co to ako znamena ??
Nemam sajnu , skus update punkbustera.slavo120 napísal:Od dnes ma vyhadzuje zo vsetkych serverov s touto spravou "Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'skslavo71' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006"
Nepomohol uz ani reinstall ovladacov, ani reinstall hry ani podtaktovanie grafiky ja uz na to nemam nervy nerobilo to a zase zacalo. Grafika ma v tom momente ked to zacne 48 stupnov. Tak v com to je sakra!
presne nieco take ale nie az tak intenzivne mi robilo u BC2 a tiez aj u BF3 na starej karte (ati 4870). Velmi som to neriesil nakolko som sa chystal na upgrade.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mne to robili ovladace :S skus dat starsiu verziu umna to zabralo ale na spominanom BC2
uz ma seru vazne, vkuse dajake problemy, nerozumiem preco to nemohli nechat klasicky jak u bfbc2 ze sa to joinovalo priamo v hre
-
Hotwire
Addict
ludia pomozte mi vazne uz neviem co mam robit, stale ked sa chcem napojit na nejaky BTK server mi vyhodi tabulku ze requires BTK...ale ja som ti ho uz kupil!!! este aj na origine ked kliknem na buy BTK tak mi vypise ze you already own...tak do pi*ej matere preco hra neregistruje to ze to uz mam kupene?!!??
Napis na Origin Live support.
-
Hotwire
Addict
uz netreba...pre tych ktori maju rovnaky problem => dajte sign out na battle logu, vymazte cookies v prehliadaci, a napojte sa znova, funguje to..
Teraz ma furt kickne z kazdeho serveru po troch minutach...tak toto je uzasna hra 
-
lekoklatik
VIP
Heh kamarat prave vydr*al s podporou. Ma B2K zadara 
-
Hotwire
Addict
ich hackol cez malovani? 
-
DeJF
Addict
To čo je za socku že musí odrbávať ea support?TeaPack napísal:Heh kamarat prave vydr*al s podporou. Ma B2K zadara
Zadarmo som to mal aj ja a nemusel som nikoho oj*bať
-
lekoklatik
VIP
Čo je B2K?
Battlefield 2K?
// vďaka za vysvetlenie, to ma nenapadlo
Battlefield 2K?
// vďaka za vysvetlenie, to ma nenapadlo
Schyzo SI TRAFIL
. Inac naco su tie vyzvy v gunclube? Co za to je?
-
Hotwire
Addict
B2K je Back to Karkand, in nigga language (Back 2 Karkand yeah bro homie)lekoklatik napísal:Čo je B2K?
Battlefield 2K?
-
DeJF
Addict
riadne lacno vyzerajú...kde si zohnal?