BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa xH4wK »

CoD sa jasne ze preda viac...
Vzdy to tak bolo...

Ale BF je proste lepsie
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rochedo »

Pre teba moze byt lepsie BF3 pre miliony dalsich zas MW3. :)
xH4wK

v com ?
v starom engine v ktorom uz vydali 4 hry a dalsia je na ceste ?
v systeme hry ktory recykluju uz par rokov
v trapnych DLC kde pridaju par upravenych map
???
That's it ? No thanks
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja sa nechcem hadat ze ktora je lepsia hra - ved som zatial nehral ani jednu z nich :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

H@wk napísal:v com ?
v starom engine v ktorom uz vydali 4 hry a dalsia je na ceste ?
v systeme hry ktory recykluju uz par rokov
v trapnych DLC kde pridaju par upravenych map
???
That's it ? No thanks
je na tom BF snad inak?

//ja neviem, preto sa pytam. Mam za sebou dost hodin MP COD MW a COD MW2. U BF mam niekolko desiatok hodin s BF2 ci BF4free (mozno tak 10-15hodin). a ja nevidim rozdiel. Niekde mozem viac, niekde menej, niekde je to krajsie, niekde rychlejsie, etc...
Ja neni som vojonvy hrac
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Ja vam možem povedat že 100 ludi 100 chuti , hravam obe hry , sice MW2 a bad company 2
A povedal by som, že tie hry su uplne odlišne hlavne COD je take rychlejšie , bad company mi pride take viac zamerane na techniku. Prave preto každa hra oslovy ineho hrača , i ked mne sa pačia obe .
BF3 a MW3 budu na tom rovnako ako predchadzajuce diely , takže kto ma rad rychlu akciu pojde do COD , kto ma rad akciu + tažku techniku pojde do BF3 . :) No a ja mam rad obe :smt059 .takže najprv BF3 , a potom neskor MW3 :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ako hovoríš. CoD je na zamerané rýchlu intenzívnu akciu a BF na taktickejšie a pomelšie hranie.
xH4wK

To nemyslis vazne :) taky karkand na prvej vlajke je rovnako rychly ked nie rychlejsi ako COD...
Rozdiel je len v tom, ze COD je stavany len na rychle boje zato BF mozes hrat aj pomaly aj rychle, aj zo vzduchu aj zo zeme...
Ale samozrejme, aj ja som hraval oboje, len pre mna osobne je BF3 proste lepsie, venovali sa tomu viac a prinesie taktiez viac zazitkov

lekoklatik napísal: je na tom BF snad inak?
No samozrejme ze je
Frostbite 1.0 bol len v BC2 nikde inde a v BF3 je riadne vylepseny Frostbite 2.0
Skok medzi frostbite 1 a 2 je znatelny, ale co medzi IW engine ? Nic som nepostrehol... stale to iste.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Kam sme sa to dostali ze ludi zaujimaja aj to, ci ma niekto v hre chlpy v nose :smt006
xH4wK

Ide hlavne o princip
Pri BF3 viem, za co platim, viem ze sa tomu DICE patricne venovali a ze kupa sa oplati
Ale co pri MW3 ? Pri tom momentalne ani len neuvazujem o kupe, pretoze ma to nejako nelaka...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Kazdeho bavi nieco ine a ako bolo povedane, 100 ludi, 100 chuti. Suhlasim plne s nazorom ze Call of Duty je rychla hra, vo velkej miere solova, kdezto BF je opak. Su to 2 rozne, ale sice rovnake hry. Vzdy sa bude kazdemu pacit nieco ine a kazdy bude obhajovat len to svoje.
xH4wK

Ale tak sme predsa v topicu BF3, preco nemozem pisat o BF3 ale o COD.
Vsetkych ktory sem chodia by malo bavit BF3, ak sem chodia hateri od CoD tak su chori.

To je vzdy, napisem nieco o BF3 a ono sa to hned zmeni na CoD fight lebo sem pride nejaky BF hater (no offense) :)

To je ako ked pride niekto zo Slovanu do klubu HC KE a zacne kricat SLOVAN SLOVAN SLOVAN
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Ked si prejdes vyssie. Tak si sa o to do istej miery postaral aj ty, ale to uz je jedno. Ja si zahram obe hry, mne je osobne jedno cely ten fight BF vs CoD. Kazda hra pre mna ponuka nieco ine, od kazdej aj nieco ine cakam a kazdu z nich budem aj inak hrat. BF budem hrat takticky, najlepsie snipera. CoD zase stylom runnera. A myslim ze by stacilo :)
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

Podla mna sa preda viacej Bf3 ako MW3 :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Skuste mi povedat, co sa asi oplati viac na konzolu?
BF3 na konzolach ma tusim maximalne 24, alebo 32 hracov namiesto 64 na PC, zatial co velkost mapy ostala zachovana, cize to bude hladacka protivnikov.

Ak zvazime tento fakt. Je lepsie sa zamerat na kupu COD, alebo BF? Som zatial presvedceny o BF. COD mi moc pripomina homefront bez sance vozit sa vo vozidlach.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

nwm bf sa mi velmi pači ale pri cod bo stupla dost predávanost ale tak každá strana má inych fanušikov :D
xH4wK

Uvidime

Kazdopadne tie k- len dokazuju kolko bf haterov chodi na BF3 fora... :) A to ma celkom tesi
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark_360 napísal:Skuste mi povedat, co sa asi oplati viac na konzolu?
BF3 na konzolach ma tusim maximalne 24, alebo 32 hracov namiesto 64 na PC, zatial co velkost mapy ostala zachovana, cize to bude hladacka protivnikov.

Ak zvazime tento fakt. Je lepsie sa zamerat na kupu COD, alebo BF? Som zatial presvedceny o BF. COD mi moc pripomina homefront bez sance vozit sa vo vozidlach.
Sranda je ze Homefront bola cista kopia CoD-cka. Na konzole by som bral CoD aj kvoli 60 fps.

H@wk: presne ako bolo spomenute vyssie. Mne neslo o hadku kedze chcem kupit ako BF tak aj CoD. Avsak tvoj prispevok zapalil ohen :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Rochedo: Skor som myslel Homefront multiplayer. Single som ani nehral. Boli tam kadejake RC roboty, kraviny, vozidla a neviem co. Neviem, ako je na tom CoD s tymto. Jednoducho sa akosi neviem rozhodnut, alebo dovtipit, co bude lepsou investiciou na konzolu.

//Praveze som COD naposledy hral Modern Warfare 1. Neviem, co vylepsili od tej doby.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Hawk: BC2 vyuziva frostbite 1.5 BF3 bude mať vylepšeny frostbite 2.0 s lepsim zvukom, animaciami a podobne vecicky.

To rozdelenie rychlej a pomalej akcie... :-D. Cod su male mapy bez vozidiel kde sa spawnes pobezis urobis killstreak a umries, a ak nie tak pokracujes na nejaky ten skill ci co a hodis tam NUKE :-D. Ale aj v BF sa najdu rusheri co bezhlavo bezia dopredu a strielaju na vsetko co sa hybe ale dlho nepreziju.

Shark: ked si hral CoD tak vies co cakat... map pack. No a BF3 bude mat open betu aj na konzole takze si pockaj a uvidis ako ta to bude bavit.
Napísať odpoveď