BattleField 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
detrox: Vyzera to na Kharg Island a ze ich kosil hore na kopci.
nie 4:40 je damavand
rush
davamand rush mod.
Prvy trailer na Close Quarters DLC, ktory predstavuje novu mapu Ziba Tower. V trailery si mozte vsimnut aj niektore nove zbrane.
//edit: z novych zbrani som tam videl: AUG, Scar-L ?, ACW-R, SPAS12, L86A1 ...
//edit: z novych zbrani som tam videl: AUG, Scar-L ?, ACW-R, SPAS12, L86A1 ...
tesim sa 
zatial bol dost velky nepomer velke mapy vs male mapy. Toto DLC by to mohlo zmenit.
zatial bol dost velky nepomer velke mapy vs male mapy. Toto DLC by to mohlo zmenit.
-
maracigana
Expert
bude možné si koupit tohle DLC a nemit back to karkand?
Ano. DLC na seba nenadvazuju.
Tieto zbrane som si tam zatiaľ všimol: MTAR 21, AUG, LSAT, L86A1. Dúfam že ich bude viac
Dokopy ma byt 10 novych zbrani ako to bolo vypisane aj vo videu.
-
->slavo<-
Addict
Michaelo napísal:Aká správa? Do konzoly sa píšu príkazy ktoré ti aj samo vypisuje dole keď píšeš.
Čosi krásne:
2:50 , 3:15 , 5:50
To čo je preboha?
-
p4ra
Redeemer
Artisti Della Morte video je perfektne.
-
Daggertail
Light Professional
@ slavo, moj uplne prvy kill na caspian border este v bete bol prave taky, ze som zostrelil tankom helinu cez celu mapu
, proste uplne random strela a bum 
Patch sa certifikuje u mrkvosoftu a sony takze prinajlepsom dorazi tipujem tak 22.3 alebo 27.3.
-
TommyHot
Addict
Tiez sa mi to stalo 2x. Raz na BC2 a druhykrat v ten den ako som kupil BF3 asi po piatich hodinach hrania. Sice som strielal zamerne, ale ani vo sne by ma nenapadlo, ze sa mi nieco take podari. Ciste stastie. Tak isto sa mi raz stalo, ze som na BC2 GOL-om zabil pilota vrtulnika cez celne sklo (letel priamo oproti mne tesne nad zemou). Niekedy sa na BF podaria zaujimave veciDaggertail napísal:@ slavo, moj uplne prvy kill na caspian border este v bete bol prave taky, ze som zostrelil tankom helinu cez celu mapu, proste uplne random strela a bum
Ked letel rovno tak sa ani nedivim
Tak dat pilota v heline neni nic tazke aspon pre mna
ale napriklad som este v zivote nezostrelil helinu tankom
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som helinu tankom zostrelil uz viac krat. Dokonca sa mi raz podarilo dat tankom stihacku co do dnesneho dna nejako nechapem 
-
TommyHot
Addict
Tak pokial viem na BC2 vies mozno na 10x zostrelit vrtulnik s M95. Teda vzdy ked som vypalil do vrtulnika, tak mi ukazalo, ze som mu spravil nejaky damage. Ak je v BF3 podobna sniperka, mozno by to slo, neviem. Zatial mam len SV98 a ta nie je silna ani proti ludom 
Btw toho pilota som zostrelil uplne nahodne. Strielal som na Laguna Alta po vrtulniku najskor s gulometom, ale potom sa mi zapiekol a uz som videl, ze sa na mna ruti, tak som vytiahol sniperku a uplne nahodne bez mierenia som vypalil na celne sklo a zrazu isiel k zemi. Skoda, ze nenahravam ked sa hram, niektore luckerske kusky by stali za to
)
Btw toho pilota som zostrelil uplne nahodne. Strielal som na Laguna Alta po vrtulniku najskor s gulometom, ale potom sa mi zapiekol a uz som videl, ze sa na mna ruti, tak som vytiahol sniperku a uplne nahodne bez mierenia som vypalil na celne sklo a zrazu isiel k zemi. Skoda, ze nenahravam ked sa hram, niektore luckerske kusky by stali za to