BattleField 3
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: BattleField 3
Tak COD je značka, meno a preto to má taku cenu a takú predajnosť, snažia sa s toho žmýkať peniaze ako to ide, a zatiaľ sa im to darí, ale dúfam že BF3 ukáže hráčom že existuje viac ako malá mapa pre 12 hráčov, niečo viac ako kempenie v domčeku za stenou a mnoho mnoho podobných nedostatkov. Môj názor je že väčšina ľudí ktorý si kupi COD sú americké deti vo veku do 15 rokov, tvrdím väčšina, nie všetci. BF3 by malo priniesť zmenu, bez ohľadu na to čo všetko bude obsahovať, zmenu ked COD ide dole vodou a BF je stále lepšie a lepšie.
Len vies, tato hra uz bude vyzadovat kvalitne zelezo a ako minimum Vista/7. Vela ludi rozmysla tak ze radsej si kupia CoD, ktore im nebude sekat nez aby investovali do noveho pocitaca.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Podľa mňa je na čase už prejsť na novšie technologie, ved predsa Win XP už má svoje roky,a teras už každá novšia grafika podporuje DX10, tie novšie aj 11.
ked ide o ten upgrade, BF sa hrava dlho ved napr BF2 je este aj dnes v kurze takze kto urobi upgrade neskor o nic neprijde 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Gameplay video - http://www.sector.sk/video/13499/battle ... f_town.htm
Nic ine ako JIZZ IN MY PANTS sa na to neda povedat, cod nema sancu
Nic ine ako JIZZ IN MY PANTS sa na to neda povedat, cod nema sancu
CoD ma sancu
Z hladiska predajov samozrejme. A este stale nemame ziadne ofic. info o novom CoD.
A k tomuto videu sa neda nic ine napisat nez:

A k tomuto videu sa neda nic ine napisat nez:
-
aviceN
Guru
podla mna ak dopadne ako BO, s jeho supportom, optimalizaciou...tak to kupia iba fani a ludia co znacku poznaju...ty co sa popalili imo daju ruky prec..
kazdy od BF3 vela ocakava... uvidi sa, myslim ze nesklame, dufam ze vyjde Multiplayer Demo tak ako to uz byva zvykom u Battlefield-u
Nebude treba MP demo. Bude predsa prebiehat verejna beta. 
-
Cyrus666
Light Professional
^^ v tom je teda velky rozdiel
Predstav si
Pocas verejnej bety sa ladia chyby - moze to byt este nehratelne. Ofic. MP Demo prezentuje uz finalnu hru.
kks vyzera to uzasne, ta grafika, a tie zvuky. tesim sa Cod ani crysis2 sa nechytaju, ak je pravda ze to robia primarne na PC, tak tu je vidiet co dokaze PC. Len sa obavam ci to vobec rozbehnem. Battlefield tusim posledna normalna strielacka.
Pridavam obrazok, ze co kde vo videu sa nachadza
Pridavam obrazok, ze co kde vo videu sa nachadza
-
JeffHardyy
Light Professional
no vypadá to dosť seriozne 
To video
teším sa strašne , toto je ako by som pozeral film , tie pohyby sú uplne reálne , no nemám slov , asi predobjednávam 
-
jamesiq
Medium Star
No tak z tych videi som uplne mimo
Ale nechapem preco to vsetci porovnavaju s cod. Ved su to uplne rozdielne hry. Aj ked pravda obidve su strielacky
Cod je podla mna len bezducha strielacka aj ked ma celkom bavi. Myslim ze bf je o strategi a suhre techniky a vojakov tak snad z bf3 nebude dalsi cod 
Ale nechapem preco to vsetci porovnavaju s cod. Ved su to uplne rozdielne hry. Aj ked pravda obidve su strielacky
myslis? mne sa nezda, ze by nieco opravovali pri bf:bc2, skor to vyzeralo ako privetivejsi nazov pre casovo obmedzene demo..rochedo napísal:Predstav siPocas verejnej bety sa ladia chyby - moze to byt este nehratelne. Ofic. MP Demo prezentuje uz finalnu hru.
-
Norick98
Medium Star
porovnanie BF3 s Black Ops, ktory ma rovnaky engine ako bude mat nasledujuce CoD:
http://www.sector.sk/novinka/59179/poro ... ield_3.htm
dobre sme sa nasmiali
ak dakto bude po vydani oboch hier tvrdit, ze CoD je stale lepsi ako BF, tak budem pochybovat o jeho svojpravnosti 
http://www.sector.sk/novinka/59179/poro ... ield_3.htm
dobre sme sa nasmiali
Tieto hry sa nedaju porovnavat,ono boli,su a budu 2 skupiny ludi:Solisti,behaci ktori maju radsej COD / strategovia,teamový hraci ktori maju radsej BF.
Ja sa povazujem viac za solistu a behaca, pretoze je tazko zohnat dobry team/squad ked niesi s nikym dohodnuty, a pritom mam ovela radsej BF 
Mohli by dat do vacsich map AC130 to by bola riadna pecka