A to je viac než dobrá cena s porovnaním call of duty kde season pass stojí tolko čo hra [50€ (?)] o_OSlayter napísal:Resp. so vsetkymi DLC momentalne stoji 45€ na xgames.
BattleField 3
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
-
XGames
VIP
cena je 40e nie 45 
dnes som si zahral po kratsej pauze a je to same noob, fucker a podobne. Nechapem clovek nemoze sniperku, nemoze rpg, nemoze brokovnicu to len clovek aby stal a nic nerobil vlastne ani to bo potom je zas camper
asi sa vratim k SP hram nic ziadna spolupraca, len hura system.
To je bohužiaľ dopad dnešného trendu značného zjednodušovania hier a tým pádom sú lepšie podmienky pre hráčov s nízkym vekom k realizovaniu sa...
Riešením je buď si nájsť server kde vieš že to má akú takú úroveň, alebo začať hrať "ťažšie" hry ktoré proste deti neprekusnú (Red orchestra2, BF2 project reality, arma2...)
To len tak na margo, pretože viem aký to je pocit keď si človek chce po celom dni v práci zahrať, ale nakoniec to vyzerá tak ako to vyzerá...
Riešením je buď si nájsť server kde vieš že to má akú takú úroveň, alebo začať hrať "ťažšie" hry ktoré proste deti neprekusnú (Red orchestra2, BF2 project reality, arma2...)
To len tak na margo, pretože viem aký to je pocit keď si človek chce po celom dni v práci zahrať, ale nakoniec to vyzerá tak ako to vyzerá...
Ved prave to v praci clovek nema klud a potom je ma lahko dorazit aj takou hlupostou. Inac ta red orchestra nie je zly napad. Hraval som to, avsak ako som vymenil komp uz som si to nenainstaloval spat, budem to musiet napravit. 
-
typek61
Darca
ja hram vzdy len metro mapku a s granatmi + 64 ludia to je pecka 
// ja ta nenutim hrat taketo nieco
kazdy ma rad nieco ine
//ty mozes mat rad napriklad sniperov a ja nie chapes?
// ja ta nenutim hrat taketo nieco
//ty mozes mat rad napriklad sniperov a ja nie chapes?
to teda je...typek61 napísal:ja hram vzdy len metro mapku a s granatmi *+ 64 ludia to je pecka
Slayter napísal: to teda je...
Slayter každého baví niečo iné napr only granade, to by som si rád zahral lenže BF už nehrávam ale keď čítam komenty možno znova začnem no
Samozrejme, ja som napisal len moj nazor, netvrdim, ze to musi platit pre vsetkych. Pre mna je Battlefield o niecom inom nez o spamovani Gcka.
k- PTFO
k- PTFO
Prosím Vás neviete mi niekto poradiť ako spojazdniť HD CONTENT na XBOX 4GB? nainštalovať to nejde. Keby bol niejaky návod ako to tam dať cez USB klúč.
Si tam daj 16 GB flashku ktora bude zastupovat HDD.. 
A to spravím ako? plsSlayter napísal:Si tam daj 16 GB flashku ktora bude zastupovat HDD..
Ale veď hej, to mám spravené. Ale na 4Gb xbox sa to nedá nainštalovať. Ja potrebujem návod ako to dať na USB klúč. keď to dám inštalovať na USB tak mi vypíše
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
predavam Battlefield 3 za dobru cenu kto ma zaujem ss alebo vymenim za inu hru
-
DeJF
Addict
Chlapci, pamatáte na sľúbený predobjednavkový bonus pre prvú tisícku ktorého sa nikto nedočkal ?
Dnes, po takmer roku aj pol kamaratovi prišiel.
Prišlo aj niekomu z Vás ?
Tak to som teda necakal, zatial som nic nedostal a neviem ci som bol medzi prvymi ale tymto ma u mna PGS ziskalo druhu sancu 
To je ten spominany nozik z Dealextreme?
Ja som bol tiez medzi prvymi, ktori si hru predobjednali v PGS, tak uvidime.
-
DeJF
Addict
Hej ten. Nožík za euro a čaká sa na neho rok a pol 
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2013, 1:14)
Dneska došlo ďalšiemu, ja stále nič...
// tak už došiel aj mne, je ešte menší ako som čakal
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2013, 1:14)
Dneska došlo ďalšiemu, ja stále nič...
// tak už došiel aj mne, je ešte menší ako som čakal
-
Michaelo
Hardcore addict
Dnes mi mama doniesla obálku, že mi niečo prišlo. Po otvorení mi vypadlo toto (všimnite si roztrhnutú retiazku, ktorá takto vapadla z obálky)DeJF napísal:Chlapci, pamatáte na sľúbený predobjednavkový bonus pre prvú tisícku ktorého sa nikto nedočkal ?