BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa hojko »

Ak sa ti nepaci Metro s granatmi, tak si najdi server, ktory je bez shotgun/granatov/m320/claymore, ved takych serverov je dost.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

tak tam každý bude ležať s guľometom
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak tu mapu nehraj :D
sobrancan16
Star
Star

Príspevok od používateľa sobrancan16 »

MichalkoOo : tebe nieje nič dobre , náhodou metro mapa je fájn
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Ak to tu bolo, tak ma zmažte :)

MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

sobrancan16 napísal:MichalkoOo : tebe nieje nič dobre , náhodou metro mapa je fájn
Mne je dobré to čo je dobré a konzolová verzia BF a Metro mapa to nieje :wink:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

verzia, co bola v humble bundle je uplne v poriadku, ano? odporucil som to kamaratovi a teraz sa mi vyplakava, ze preco som mu taku somarinu poradil, ze to nejde hrat po nete, tak pre istotu sa uistujem, aj ked odpoved uz vlastne viem. takze skor otazka, je s bf na origine nejaky problem preco by to nemalo ist? stretli ste sa s niecim takym? alebo len klasicka nevedomost na uzivatelovej strane(firewall a pod)
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Uplne v pohode,mne to ide bez problemov
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

BF3 mi šiel od dňa vydania bez problémov a beží doteraz, nemám to z humble bundle ale to nebude rozdiel. Údržba je v nedeľu, nemohlo to byť tým? Ale myslím si že kvôli 4€ nemá prečo plakať :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

M142 napísal:verzia, co bola v humble bundle je uplne v poriadku, ano? odporucil som to kamaratovi a teraz sa mi vyplakava, ze preco som mu taku somarinu poradil, ze to nejde hrat po nete, tak pre istotu sa uistujem, aj ked odpoved uz vlastne viem. takze skor otazka, je s bf na origine nejaky problem preco by to nemalo ist? stretli ste sa s niecim takym? alebo len klasicka nevedomost na uzivatelovej strane(firewall a pod)
To je uplne jedno odkial to kupujes pretoze vsetky verzie sa registruju cez Origin. Chyba bude medzi stolickou a monitorom :)
husis
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa husis »

zdravim, mal som na origine mail na ktory som zabudol heslo a mam tam BF3, skusal som vytvorit novy ucet ale CD key uz sa neda pouzit lebo je na tom ucte kde neviem heslo a ani heslo na mail... nejake rady ? :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

daj si jednu s hlavou o stenu a rozpametaj sa na heslo .. prip aj dve, pre istotu ;)
_www_
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa _www_ »

pre toto som zacal pouzivat keepass :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ak mas krabicovku, tak napis do EA a posli im aj scan kluce z krabice. Ak si battlefield kupoval online tak ti povedia co vsetko potrebuju ako dokaz, aby ti vedeli "odblokovat" ucet.
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mani »

sobrancan16 napísal:MichalkoOo : tebe nieje nič dobre , náhodou metro mapa je fájn
Ta trapna mapa metro nema v BF co robit. Strasne ma mrzi ze tam dali trapnu infantry mapy a este k tomu ten DLC CQ ... mapky kde niesu vozidla a ktore su only infantry nemaju v BF co robit. Potom to tak vyzera ze 90% komunity su deti co lamia na metre a ohadzuju sa granatmi a hraju s m320 popripade kemp s gulometom na bipode... mali by si brat priklad z BF2 kde nebola ani jedna jedina infantry mapa, vsetko bolo velke a s vozidlami...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ved take mapy nehravaj a hotovo. Nahodou rush je v metre celkom v pohode.. Conquest nemusim ani ja, staci, ze sa jeden tym dobre zakempi a je koniec...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Mani napísal:
Ta trapna mapa metro nema v BF co robit. Strasne ma mrzi ze tam dali trapnu infantry mapy a este k tomu ten DLC CQ ... mapky kde niesu vozidla a ktore su only infantry nemaju v BF co robit. Potom to tak vyzera ze 90% komunity su deti co lamia na metre a ohadzuju sa granatmi a hraju s m320 popripade kemp s gulometom na bipode... mali by si brat priklad z BF2 kde nebola ani jedna jedina infantry mapa, vsetko bolo velke a s vozidlami...
To sú zas také obmedzené názory toto. Keď ťa to nebaví tak to jednoducho nehraj.
Niekoho bavia menšie mapy kde sa nemusíš pol hodinu trepať z jednej strany na druhú. Mám na BF3 síce len B2K a CQ ale ten CQ ma bavil najviac práve kvôli tomu že tam neboli žiadne vozidlá, malé mapy a čistá akcia. Takže to že tam pridali aj menšie mapy je len plus.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mani: Suhlasim s kolegami vyssie, ked ta to nebavi, tak to nehraj. Alebo si najdi server, kde sa hra Metrov medz granatov, bez M320 a inych zbrani, ktore ti vadia.
Mani
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mani »

Opak napísal:
To sú zas také obmedzené názory toto. Keď ťa to nebaví tak to jednoducho nehraj.
Niekoho bavia menšie mapy kde sa nemusíš pol hodinu trepať z jednej strany na druhú. Mám na BF3 síce len B2K a CQ ale ten CQ ma bavil najviac práve kvôli tomu že tam neboli žiadne vozidlá, malé mapy a čistá akcia. Takže to že tam pridali aj menšie mapy je len plus.
Tak potom naco si kupujes BF ? BF je o vozidlach a velkych mapach, ten CQ datadisk tam je len na vylakanie € z ludi ako vzdy. Nechapem ludi co si kupia BF3 a hraju tam vzdy len metro a CQ. To potom odid na COD lamit.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Čo som skúšal CQ, bol som asi 3x za sebou najlepší na servery a nikto ma nevedel zabiť.: Chce to iba DAO-12 a na ňu baterku :lol: . Ale je to primitívna CODkovina
Napísať odpoveď