BattleField 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Mani: Ludia sa ztazovali na velke mapy a pozadovali nieco male. A preto vysiel CQ datadisk, ktory im to splnil. To chcel, tak si CQ kupil a kto nie, tak si nekupil.
Ved to je ok. Ale nechapem ako sa niekto pri serii BATTLEFIELD moze stazovat na velke mapy
ked ta hra je o VELKYCH mapach ... by som tych hracov poslal hrat cod...
no sak ked nechapes, tak nechap, to je tvoj problem, nie tych ludi. tu pises ktore mapy do hry patria a ktore nie ako keby si o tom rozhodoval ty. rozhoduje o tom vacsina a keby sa to ludom nepacilo, tak to nehravaju, nie?
ja rad hravam bf, uz od bf1942, ale nikdy som nemal cas/skill/trpezlivost naucit sa poriadne lietat ci uz s lietadlom alebo vrtulnikom. teda na velkych mapach som znacne obmedzeny, bud beham po svojich alebo skocim do tanku, v ktorom proti vrtulniku proste nemam sancu. a viem s tym zit, nestazujem sa, je to moj problem, ale obcas ma to nastve a vtedy si rad zahram nieco rychle, kde nie su ziadne vozidla. tam ked ma niekto zabije tak viem ze je preto lebo je proste lepsi nez ja, nie preto lebo on sedi vo vrtulniku na druhom konci mapy a ja nie.
suhlasim s tebou ze male mapy do bf moc nesedia, ocenil by som viac stredne velkych map kde je minimum vozidiel, ostatne preto mam asi najradsej grand bazaar.
ja rad hravam bf, uz od bf1942, ale nikdy som nemal cas/skill/trpezlivost naucit sa poriadne lietat ci uz s lietadlom alebo vrtulnikom. teda na velkych mapach som znacne obmedzeny, bud beham po svojich alebo skocim do tanku, v ktorom proti vrtulniku proste nemam sancu. a viem s tym zit, nestazujem sa, je to moj problem, ale obcas ma to nastve a vtedy si rad zahram nieco rychle, kde nie su ziadne vozidla. tam ked ma niekto zabije tak viem ze je preto lebo je proste lepsi nez ja, nie preto lebo on sedi vo vrtulniku na druhom konci mapy a ja nie.
suhlasim s tebou ze male mapy do bf moc nesedia, ocenil by som viac stredne velkych map kde je minimum vozidiel, ostatne preto mam asi najradsej grand bazaar.
-
hojko
Site Admin
aacid: Aj mna nastve, ked sa na mna zamera lietadlo alebo heli, pretoze zrucnost niektorych hracov je v tom uz neskutocna. Ak sa vsak najde dobry sqauad a jeden je na gulomete a druhy zameriava lietadla ci heli, da sa celkom pohodlne zostrelil, pripadne 1 az 2 softlamy v okoli a pohoda. Guilded rocket to vyriesi.
-
TommyHot
Addict
Preto su povacsine tieto tankovo lietadlove mapy s kopcami, aby si sa mohol dat sikmo na kopec a strielat z tanku aj po stihacke, ci heli... Teda neviem ci to bol zamer, ale ja tie kopce vyuzivam prave na to...
-
hojko
Site Admin
Strielat z tanku po heli alebo stihacke je zbytocne, aj tak trafis mozno tak 1 ranu z 500, teda pokial heli nestoji na mieste. Na strielanie po heli a stihackach treba pouzivat navigovanu raketu, ci uz v spolupraci so softlamom alebo niekym kto sedi na trretej pozicii v tanku.
Nepovedal by som ak na teba utoci stihacka/vrtulnik tak neni problem ich zostrelit.
-
hojko
Site Admin
UN2552: Podla mna bez zamerania a pouzitia riadenej rakety to problem je, najma v pripade, ak je heli v dostatocnej vyske (niekedy ju ani nezamerias) a tiez ak stihacka leti kolmo zhora.
Pre mongola to neni az taky problem
-
hojko
Site Admin
To su take zostrihy, ze dal 2000 ran a 20 mu vyslo, zial. Sam som trafil par stihaciek a helikopter z tanku normalnym nabojom, ale je to o nahode, nic ine.
Nemam moc cas prehladavat jeho videa a verim ze ani ty nie, ale on toto robi fakt bezne. A nema problem to spravit ani 3 krat po sebe.
-
TommyHot
Addict
hojko parkrat sa mi podarilo zostrelit stihacku aj heli s delom, pripadne ak po nej strielam gulometom, tiez ju viem ako tak poskodit. Uz len ked opatujes palbu, tak je to vzdy lepsie ako tam s tym tankom splasene pobehovat... Pre mna tie kopce urcite maju opodstatnenie..
-
hojko
Site Admin
Aj mne sa to par krat podarilo, vsak som to aj napisal. Ale strielat po stihacke z tanku mi pride zbytocne.
-
TommyHot
Addict
Cize co navrhujes, ked uz na teba leti heli/stihacka?
On to skor mysli tak ze zobrat tank za ucelom zostrelovani stihaciek/vrtulnikov je blbost
nie ze sa branit ak na teba nieco leti. Ci ?
-
TommyHot
Addict
Jasne ze ist primarne tankom na stihacky/heli je nezmysel, ale ked uz sedim v tom tanku a nieco po mne striela zo vzduchu tak neutekam prec z tanku, ale dam sa sikmo na kopec a opatujem palbu...
-
Solo_Kamen
King
začal som hrávat mapy s 32 hráčmi na tejto zostave:aviceN napísal:nie kazdy ma tolko penazi aby si kupoval najvykonnejsie veci na trhu![]()
AMD Athlon X2 Dualcore 4000+ 2.1 GHz
Nvidia 8600GT (pretaktovaná z 540 na 670 MHz)
4GB RAM.
14-30 FPS, miestami aj hratelné
P.S. detaily samozrejme minimálne, rozlíšenie 1024 na 720 pixelov.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
To musí byť riadny zážitok. Mal som novšiu verziu toho CPU (vyšší takt, 65nm a AM2) a nepotiahol mi ani BF:BC2, dokonca nedokázal dať ani vysoké FPS v BF2. 
-
TommyHot
Addict
Zvlastne, lebo ja som BC2 hraval na mobilnom turioneMichalkoOo napísal:To musí byť riadny zážitok. Mal som novšiu verziu toho CPU (vyšší takt, 65nm a AM2) a nepotiahol mi ani BF:BC2, dokonca nedokázal dať ani vysoké FPS v BF2.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Na koľko FPS?
BF je s 30FPS nehrateľný (aspoň pre mňa) a ak procesor nepustí viac ako 30FPS tak to nepovažujem za rozbehanie