BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja som kludny.

No autologin fungoval ak ta nemal hned prihlasit pri zapnuti hry ale az ked si klikol na multiplayer. To mi nijak nevadilo. Kym ma prihlasilo trva rovnako ako kym mi zapne browser.
Kluknutie na Serwer Browser v BC2 zaberie rovnako vela casu ako kliknutie na Multiplayer v BattleLogu.
Ano filtre boli ubohe no toto sa da pichnut v pohode aj do hry a rozhodne patch nebude mat viac ako 150 MB. Plus v BC2 sa dalo nastavit aby neukazovalo plne ci prazdne servery, tuto sa to neda ! (Btw.: oni maju s tym viac prace kedze musia prepojit Web so servermi a hrou v tvojom PC.
Ked das nacitat servery ukaze ich rovnako rychlo ako aj v BC2 ale v BC2 mi nerobilo to ze mi tam ukazalo 30/32 hracov a pri pokujes o pripojenie ukazalo ze je FULL no po refreshi tam mal stale 30/32 (sloty rezervovane nemal).
Kliknes na JOIN, musis cakat kym ti zapne hru, nacita rozne kraviny zo serveru a ked ukaze GAME IS REDY tak kliknem nech ma supne do hry no stale mam okolo 5 sekund LOADING SCREEN.
Takze rychlost pripojenie pomocou BattleLogu vs. Zabudovany system v BC2 = BC2 (aspon u mna je pripojenie rozhodne rychlejsie a kvalitnejsie ako v BattleLogu).

Ale uvidime pri full verzii. Zatial to je len SmejdBeta tak sa necham prekvapkat ;)

Ze ja som ch*j :D piste svoje nicky nech vam mozem odpisat sukromne ;) Hra sa mi sama os seba vypina, trva dlhsie kym sa zapne a battlelog je zle spraveny.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ja som to videl raz na jednom serveri, bolo ze 32/32 (99) A napisalo mi ze som 98 v poradi ci co :-D
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

No tak zatial hodnotim tuto hru neutralne, ci skor zle... zbrane nadnasaju ovela viac ako v BC2, niekomu sa to mozno lubi no mne to pride menej hratelne, ale urcite si na to zvyknem
Minimapa sa mi zda neprehladna a vobec zle zauzivana takisto ako aj mapa.
Latency sa kde dozviem in-game? Nikde to nevidim
A ked hovorime o grafike nehram to sice na ultra, ale sa mi zda ta grafika taka nevyrazna seda, BC2 ma podla mna o dost pestrejsiu tu grafiku.
Nove pridanie lahu na zem vyuzivaju hlave kemperi so sniperkami, hra je sice teraz o dost rychlejsia, ale mi to pride menej takticke a len rush rush, uvidime ale ako to bude vypadat v dalsich mapach.
BTW battlelog mi moc nevadi, jedine co sa mi zda na nom nedorobene, je to ze ked zmenim nastavenie hry sa mi hra zmensi na polovicu obrazovky a vzdy to musim dat do fullscreenu rucne.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Michaelo:
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

tiez si na to uz zvykam a podla vsetkeho nebudem mat problem prejst na tento sposob pripojenia sa do hry. Podla mna uz to nemoze dopadnut horsie ako u BC2, tam som v menu stravil teda casu :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Michaelo napísal:...aspon u mna je pripojenie rozhodne rychlejsie a kvalitnejsie ako v BattleLogu...
To si len sam snazis vsugerovat ... Battlelog je lepsi, rychlejsi a prehladnejsi s viac funkciami, taktiez vidno na videu vyssie ako je na tom porovnanie rychlosti.
Nestravim tolko casu v menu hry ako pri BC2 namiesto toho mozem browsovat a chatovat.
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Korag napísal:.....
Latency sa kde dozviem in-game? Nikde to nevidim
.....
skus CTRL+ALT+S
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal: To si len sam snazis vsugerovat ... Battlelog je lepsi, rychlejsi a prehladnejsi s viac funkciami, taktiez vidno na videu vyssie ako je na tom porovnanie rychlosti.
Nestravim tolko casu v menu hry ako pri BC2 namiesto toho mozem browsovat a chatovat.

No neviem ale u neho vobec nesiel autologin co je dost velke spomalenie. U mna funguje bezchybne. Kliknem na ServerBrowser, nabehne okno a prihlasi ma ihned a uz len dam refresh a Join. Rozhodne mi to netrva tak dlho ako u neho. A tu uvodnu scenku s logom EA vypinam hned cez ESC a on to vypol o dost neskor. Takze kym nespravi normalny test s funkcnym Autologinom tak je to na H.
Nehovorim ze to je neviem ako pomalsie ale podla mna to nie je o tolko rychlejsie oproti IN Game browseru aby som s tym bol spokojny. Jedine keby tam dodali hlavne veci.

Idem otestovat rychlost.

TAKZE, otestoval som to:
V BC2 mi trvalo zapnutie hry (az do ukazania mapy a moznosti spawnu) 37.37 sekund.
V BF3 cez Battle Log (az do ukazania mapy a moznosti spawnu) to trvalo 57.18 skeund.
Tak mi nehovor ze to je rychlejsie :D

Jo ten trailer na betu je vystizny. Este tam mohli dat to ze to padne po 5 az 15 minutach. Uz 3ti krat a stale na inom serveri a prave teraz ked sa mi darilo (mal som asi 15killov na 3smrti)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo ... 108979403/ ako vidim nie som jediny.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Trailer na BETU :lol:
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

rochedo napísal:Trailer na BETU :lol:

ten trailer vystihli naozaj dobre :D :D
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

ta posledna scenka nemala chybu, takisto aj ten tank bol dobry :DDD, inak dost casto vidim ten bug s akoby leziacim hracom na zemi pohybujucim sa cez mapu
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

konecne som odomkol EOD bota, dost haluz, a dost tazke na ovladanie :D zatial som hral len asi 5 hier s tym, a najviac sa mi podarilo znicit 4 mcomy za jednu hru :D
screeny + jeden kill :D pozrite na vyraz toho snipera :lol:
btw grafika je low, AA ziadne, takze to tak vyzera :?
Prílohy
2011-10-01_00005.jpg
2011-10-01_00004.jpg
2011-10-01_00003.jpg
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Michaelo: no lol ze o 0,5 sekundy intro skor zrusis.... tak si frajer ked sa dostanes tak ryhclo dostat do hry. No ja nie battlelog je proste rychlejsi a autologin v BC2 ze ti funguje je sice pekne ale 50% ludom, mozno aj viac nie. Aj ked pochybujem ze si mal lepsie casy s BC2 server browserom tak ak to je pravdive super. Ale bohuzial bude battlelog takze si musis zvyknut a 20 sekund dlhsie pockat :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

S casmi som neklamal no natacat video a strihat to sa mi rozhodne nechce. Mozno zajtra ked budem mat naladu.
No ja intro rusim ihned co sa ukaze takze mi ho neukaze ani na 0.5 sekundy ;)
Battlelog sa mi zatial nepaci kvoli tomu ze musim ist cez prehliadac a ze ukazuje ze server ma volne miesta aj ked nema a uz mi aj par krat ukazalo ze nemam aktualnu verziu hry :D
Btw 20 sekund je dost. Asi spravim to video. Uvidime.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Moje meranie:
BF3 1m 7s
BC2 0m 52 s

Obe hry som spúšťal cez origin, stopol som to keď som sa spawnol.
Takže ani u mňa nie je battlelog rýchleší..

Meral som to viacej krát, vždy vyhralo BC2

Mne osobne to je jedno či budem čakať alebo nie o 20 sekund navyše, len z princípu ma sere že kvôli tej hre musím mať otvorený browser a spustený origin..Každopádne sa teším na plnú hru, ale mám pocit že si ešte budem musieť počkať nejaký ten mesiac kým všetko doladia
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

OMG tak ja som skoncil skor ako som zacal :D mam 9800GT 512mb ziadna supa ja viem ale hru mi pusti akurat ze mam cierne okno akurat v pravo hore beta a na obrazovke kurzor beha a pocujem dake zvuky :D a aj mi pinda ze az daky ovladac 285.xx minimalne musim mat tak idem na Nvidia stranku stiahnem najnovsi a to je 280.xxx :-D error :D
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Runes: Musíš mať tie beta ovládače nvidia
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Runes: stiahni tie ovladace lebo inak na to mozes zabudnut, mne to tiez robilo :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

LubosZ napísal:Runes: Musíš mať tie beta ovládače nvidia
to nieje pravda...

osobne ma upozornilo na to ze existuje aj beta ovladac, ale hra sa dalej rozbehne aj na aktualnom 280.26
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

kks teraz vecer to aj vam tak laguje :-D, som sa dostal na nejaky server a to bolo jeden krok dopredu a dva dozadu.

Inac cim moze byt, ze v hre pocujem opakovane hlasy, napr nieco hovori do vysielacky a kazde slovo zopakuje 2x a aj zvuky vsetko.
Napísať odpoveď