No autologin fungoval ak ta nemal hned prihlasit pri zapnuti hry ale az ked si klikol na multiplayer. To mi nijak nevadilo. Kym ma prihlasilo trva rovnako ako kym mi zapne browser.
Kluknutie na Serwer Browser v BC2 zaberie rovnako vela casu ako kliknutie na Multiplayer v BattleLogu.
Ano filtre boli ubohe no toto sa da pichnut v pohode aj do hry a rozhodne patch nebude mat viac ako 150 MB. Plus v BC2 sa dalo nastavit aby neukazovalo plne ci prazdne servery, tuto sa to neda ! (Btw.: oni maju s tym viac prace kedze musia prepojit Web so servermi a hrou v tvojom PC.
Ked das nacitat servery ukaze ich rovnako rychlo ako aj v BC2 ale v BC2 mi nerobilo to ze mi tam ukazalo 30/32 hracov a pri pokujes o pripojenie ukazalo ze je FULL no po refreshi tam mal stale 30/32 (sloty rezervovane nemal).
Kliknes na JOIN, musis cakat kym ti zapne hru, nacita rozne kraviny zo serveru a ked ukaze GAME IS REDY tak kliknem nech ma supne do hry no stale mam okolo 5 sekund LOADING SCREEN.
Takze rychlost pripojenie pomocou BattleLogu vs. Zabudovany system v BC2 = BC2 (aspon u mna je pripojenie rozhodne rychlejsie a kvalitnejsie ako v BattleLogu).
Ale uvidime pri full verzii. Zatial to je len SmejdBeta tak sa necham prekvapkat
Ze ja som ch*j