BattleField 3
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Snáď do piatku nie? 
-
GEQQN
Zablokovaný
Moja prvá FPS hra na PS3 , som zvedavý ako to budem hrať 
tak na konzole pre mna by to bolo trapenie 
Mozem sa Vas pani opytat ..z PGS som objednaval prvy krat ... objednaval som 1.septembra..potom mi aj prisiel email ze to evidiu aj cislo mojej objednavky a link na nu..ani som na to neklikal bolo este skoro ..no dnes ze pozriem aaa ked kliknem na link co mi poslali na email a presmeruje ma na PGS na moju objednavku tak tam mi ukazuje, ze je to prazdne a BF 3 mi ukazuje len v kosiku .... je to tak spravne ?? 
-
xH4wK
Nie, kosik by si mal mat prazdny. Objednavku si najdi v casti Moj ucet > Historia objednavok, ak tam nebude, tak sa niekde stala chyba 
Xd hawk
Ze 20.5. 
-
DeJF
Addict
Nuž. Je to len o zvyku..po pár dnoch sa do toho vžiješ a dávaš jak prostuka napísal:tak na konzole pre mna by to bolo trapenie
Jop
..nemam to v tych objednavkach .. pritom email aj vsetko mi normalne prislo ..........kua

Ale ja to tam nemam a objednal som to ..ved mi prisiel od nich aj email ze to potrvdili ..do riti aj s PGS ..co mam teraz robit ??GothaR napísal:Nie, kosik by si mal mat prazdny. Objednavku si najdi v casti Moj ucet > Historia objednavok, ak tam nebude, tak sa niekde stala chyba
-
GEQQN
Zablokovaný
Tak to som zvedavý či si aj ja zvyknemDeJF napísal: Nuž. Je to len o zvyku..po pár dnoch sa do toho vžiješ a dávaš jak pro
Tak im napis na support a mozes prilozit aj ten email. Z toho co som cital na fb by nemali mat problem zariadit napravu aj s tym, aby si mal na objednavke povodny datum a teda mal realnu sancu ziskat steelbook.
-
xH4wK
No ja len dufam ze ja dostanem steelbox, to by bolo paradoxne ze som objednaval medzi prvymi a nedostanem ho
ale prakticky je mi to asi jedno hlavny je back to karkand a bonusy
krabica mi moze zapadat prachom tak ci tak
A kde tam maju email na support ?? ci ten na reklamacne ?? [email protected] ?? nic ine som tam nenasiel
Skus tam, pripadne na fb: https://www.facebook.com/progamingshop
Nemam FB
.. tak skusim ten help noo ...
to som uz niekde ja poculDeJF napísal: Nuž. Je to len o zvyku..po pár dnoch sa do toho vžiješ a dávaš jak pro
mam obe konzoly ale nikdy som neprisiel na chut hrat fps na pade, len tak tak, ze som sa donutil prejst GoW alebo zatial len uncharted1
BF3 jednoznacne na mysi, este uvidime co na to poviem komp, ten lunch trailer je perfektny.
hawk nechcem ta sklamat ale myslim ze si to pre-ordol ako prvyH@wk napísal:No ja len dufam ze ja dostanem steelbox, to by bolo paradoxne ze som objednaval medzi prvymi a nedostanem hoale prakticky je mi to asi jedno hlavny je back to karkand a bonusy
krabica mi moze zapadat prachom tak ci tak
-
hojko
Site Admin
Preco to nevezmete trebars z xgames.sk za 37 eur??? Ci PGS ma limited edition, ktora bude obsahovat aj tie packy???