Battlefield 4
Re: Battlefield 4
K tomu pluginu občas pomôže "refreš" stránky a niekedy až vypnutie prehliadaču.
A tiež vypni origin.
A tiež vypni origin.
mám pocit, akoby veľa ľudí používalo aimbotov. stáva sa mi, že nepriateľ ma z menšej diaľky, alebo aj z väčšej na pár rán zabije. niekedy aj s pištoľou. a pritom sa pohybujem
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Na Origine sa dá teraz zadarmo vyskúšať do 14. augusta.
-
Grond
Medium Professional
stiahol som, videl som, vyskusal som a radsej ostanem pri bf3 
taky mensi zazitok napojil som sa na tu mapu so shanghaiom, behom 5-7 minut som sa pozrel na tabulku a v protivnikovom teame bol chlapik co mal skore 80/2, naproti som bol ja najlepsi so skore 5/2 ...
taky mensi zazitok napojil som sa na tu mapu so shanghaiom, behom 5-7 minut som sa pozrel na tabulku a v protivnikovom teame bol chlapik co mal skore 80/2, naproti som bol ja najlepsi so skore 5/2 ...
-
Kok
Light Professional
prave preto ze je ten free tyzden tak je moc cheaterov .. pri tomto si moc o bf4 obraz nespravis
prečo keď na určitom serveri niekoho zabijem odstreľovačkou, tak po zabití vždy zomriem(samovražda) a v chatovacom okne mi napíše, že "nick" killed by sniper limit max 3? neviem, že čo to znamená. myslím si, že u ostatných to nerobilo
To znamená, že počet sniprov je limitovaný ako tvoja angličtina
Keď na servere sú aktívne 3 odstreľovacie pušky, ty už dalšiu použiť nemôžeš.
Ahojte ak nevadí a môžem pozrite si môj návrh (hra o eura) post2117641.html#p2117641
O eura? Myslis tie 50 centove vyhry na nezmyselnu hru?
Tak môžeme aj vyššie sumy, ak by som dal vyššie písali by ste... prečo nezmyselná hra? Nemáš záujem tak nepíšem,hm? K čomu to celé divadlo?
(nechápem prečo nato reaguješ tu v tejto téme! Už ten môj návrh tu nemal čo hľadať)
(nechápem prečo nato reaguješ tu v tejto téme! Už ten môj návrh tu nemal čo hľadať)
Ahojte, nemá niekto problém poslednou dobou s tým, že ho vyhadzuje kvôli chybe s Punkbustrom ? Skúšal som aj PB aktualizáciu ale stále to isté ... Vyhodí ma to do 10 sekúnd po pripojení, VŽDY.
Ďakujem
Ďakujem
-
rocketter23
Medium Expert
Nestalo sa mi nic podobne v poslednej dobe.
ako to niektorý sniperi robia, že ma dokážu na jednu ranu zabiť aj cez polovicu(alebo aj viac) veľkej mapy? zaujímalo by ma to. ja som rád, ak niekoho sniperkou na kratšiu vzdialenosť dokážem aspoň zraniť
-
Digital
Guru
SRR-61 + 40x ballistic , bez problémouSnajper2 napísal:ako to niektorý sniperi robia, že ma dokážu na jednu ranu zabiť aj cez polovicu(alebo aj viac) veľkej mapy? zaujímalo by ma to. ja som rád, ak niekoho sniperkou na kratšiu vzdialenosť dokážem aspoň zraniť
a "40x ballistic" je čo?Digital napísal: SRR-61 + 40x ballistic , bez problémou
To je optika
no co hravate tu este BF4?
ja som skoncil pri trojke a obcas si este zahram nieco, ale ako pozeram tak BF4 nema taky velky uspech ako mala BF3
ja som stvorku skusal teraz ked bola free, vytiahol som ledva 40 FPS, nedam uz 30€ za dalsiu zabugovanu hru (DLC-čka sa kupovat ani neoplati lebo po mesiaci od vydania to uz nikto nehra) a 800€ za novy HW
ja som skoncil pri trojke a obcas si este zahram nieco, ale ako pozeram tak BF4 nema taky velky uspech ako mala BF3
ja som stvorku skusal teraz ked bola free, vytiahol som ledva 40 FPS, nedam uz 30€ za dalsiu zabugovanu hru (DLC-čka sa kupovat ani neoplati lebo po mesiaci od vydania to uz nikto nehra) a 800€ za novy HW
-
Kok
Light Professional
ja som to hraval odkedy to vyslo, vtedy to bolo celkom gut, ludi bolo dost atp.. ale casom, ked som prisiel nato, ze aky nedorobok vydali (mam na mysli netcode a veci s tym suvisiace, teda zomieranie za coverom atd) som sa nato vykaslal. Dufal som ze ich ohlasovany fix netcodu nieco vyriesi tak som cakal na september ci kedy to vyslo, no vobec mi to nepomohlo s problemami ktore hra dovtedy mala. Aby som to zhrnul, dobra casual hra na zabitie casu, akurat ked sa do toho viac dostanete zisitie, ze tato hra nie je pre cloveka ktory ma rad starsie fps aka cs, q3arena atd.
-
xH4wK
Nehram, ani kamosi uz nehravaju.. presiel som na CSko kde ked niekoho trafim do hlavy tak aj zomrie 
dnes som chcel spustiť hru, keď som v Battlelogu zistil, že mám kompletné vymazané štatistiky. nedá sa mi ani pripojiť na servery. má tento problém aj niekto iný?