Battlefield 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa Digital »

Dnes vyšiel DLC Final Stand :smt006
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Pytam sa aktivnych hracov, oplati sa kupit BF4 v tejto faze hry? Zakladny balicek je v akcii za 10 € + premium je takisto v zlave za 20 €.

hral som BF2 potom velmi zabavny BC2 a ak BF3, ktora asi 99% ludi sklamala preto sa pytam na BF4 na ktoru sa tiez velmi kritizovalo :?

Traileri su super, ale to DICE vedia robit perfektne, avsak vysledny efekt nebol nikdy ako v traileri :D
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Nie.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ano.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Ak sa ti nepacil Bf3 tak to nevidim prilis dobre s Bf4 :)
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

oplatí sa mi kupovať niekedy v januári BF4 rovno premium edition (zákl+všetky dlc) ?
nerád by som potom zistil, že ľudia sa presunuli k hardline
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

idu vam servery? mne nejde najst ziadny...pise ze sorry a volaco ktomu :D ....
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ne nejdu servery sú pod DDoS-om. Ako aj PSN a Xbox ..

EDIT: Teda nešli v tedy teraz neviem ako. Poprípade pozeraj túto stránku http://www.bf4status.com/ ktorá má ale trošku delay.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

ináč, späť k otázke, oplatí sa BF4 premium edition ? nejako som to neriešil, bral som to, že keď bude kompletka, tak to kúpim, BF3 komplet som mal rád, no začal som si všímať rôzne reči o rôznych divných chybách v celej mechanike hry, je tomu tak, či ?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Zdravím,

Hráte to niekto na ps4? Hľadám nejakých hráčov s ktorými by sa dalo sem-tam si trochu zastrielat.
Psn - Dejfi
sledge13
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sledge13 »

Jasne hravame :)

BF4 + premium,PS4,psn id sledge113
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

pridajte si ma do frendov ( ak ešte nemáte :D ) pegasuss665
pepo191992
Medium Star
Medium Star

caute zrazu my vyhodilo volaky error ze port 3659 is open ci co...pls pomoc!
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

cafte ,hrava nejaka vacsia svk grupa ? mam len zaklad bf4 pripadne bf bc2 alebo bf 3 premium
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

nieco pre fanusikov :) odmena je Dice LA camo. Ked som to pozeral, ako dost pecka easter egg :)

a kto by chcel ten kod na konci zopakovat, tak smola. kazdy hrac ma svoj unikatny kod, takze musi si to kazdy prejst, rozkodovat a zadat sam :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

Tiež som na sviatky stiahol to nové dlc a vcelku ma to baví zas. Dragon valley 2015 je podarena mapa. A to camo je inac aj irnv-proof, čiže vas nevidno na IRNV optike.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Pomocna aplikacia pre ziskanie DICE Camo. Ziadny hack nebojte. Spravil to jeden hrac hned na druhy den ako sa zacalo hladat camo len som nevedel, ze to tu niekoho zaujima tak som tu nepostol. Je dobre aby boli na serveri minimalne 2aja hraci aby ste nemuseli stale behat hore/dole ako blazon t.j. jeden bude pri lampach a druhy beha po mape k tlacidlam. Treba mat aj NET.Framework zinstalovany, ale uz netusim aka to bola verzia, ale asi stvorka. Navod je vtom png obrazku. Ak nechapete tu je taky laicky Slovensky nizsie.

Navod:
1) do Initial State si zapisete ktore lampy Vam svietia. Treba sa ale dobre zorientovat podla toho obrazku aby ste vedeli ktora lampa je prva. Zapisujete ich tam v tvare ako vidite na obrazku. Priklad: 2,5,9,11 [logicky zapisujte vzdy od najnizsieho po najvysie cislo]
2) dalej postupne zapnete vsetky tlacidla a zapisete si lampy ktore Vam to rozsvieti a potom zhnasnete. Vzdy najprv jedno tlacidlo zapnete, zapisete si len lampy ktore Vam to rozsvietilo a potom vypnete. Mozete to robit v poradi akom to je spravene v tej apke alebo ako sa Vam hodi. (Tree = Strom, Pier = Pod tym molom, Rock = Pod skalou, Water = Pod vodopadom, Furnace = na C v tej peci, Temple = na Bcku strecha, Shrine = na Hcku)
3) pri vypnuti posledneho tlacidla zostanu svietit dalsie lampy takze do End State zapisete o5 lampy ktore svietia ak sme to robili v Initial State. Takze sem zapisete postupne vsetky od najnizsieho po najvysie cislo vsetky lampy ktore svietia a ano aj tie z Initial State.
4) kliknite na Solve a vyhodi Vam to v akom poradi ktore tlacidla mate stlacit aby sa Vam zobrazil ten ciselny panel. Zadajte 83 980 800 000 a nahrajte si 5 minut tohto blikania, dajte na youtube a video postnite na battlelog forum. Tam Vam to dekoduju ak nemate nato nervy.

PS: Vzdy a vsade zapisujte cisla v poradi napr. 1,3,6,11,19 a nie 11,1,19,6,3.
PPS: Do policok kde sa pisu lampy ktore rozsvietilo dane tlacidlo pisete vazne len lampy ktore dane tlacidlo rosvietilo. Nezapisujte si tam aj tie ktore patria do Initial State.
PPPS: Ano mozu sa u niektorych tlacidiel opakovat lampicky. Napr. ze Kamen a Chram na B rozsivieta lampu cislo 10 alebo viac rovnakych.

Nieje to nic tazke. Len zapisete cisla a apka Vam vyhodi co mate stlacit aby sa Vam zobrazil ten panel. Neni nutne uz nic logicky pocitat.
Je absolutne jedno kto beha a zapina/vypina lampicky. Dolezite je vzdy len to kto natuka ten kod a pre toho bude vygenerovany ten kod na odomknutie toho cama.

Mame aj docasny server kto ma zaujem: http://battlelog.battlefield.com/bf4/se ... o-Hunting/ [len PC] zatial je PUBLIC, ale ak by bol zaujem mozem ho dat na password "hojko"
Prílohy
bf4eesolver.zip
(39.58 KiB) 159 stiahnutí
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Kto si plati EA Acces, tak ma vramci vaultu Battlefield 4 Premium zadarmo ;) Takisto aj Battlefield Hardline Ultimate (Hra + premiuim service)
pepo191992
Medium Star
Medium Star

ludia ty ktory mate zakladnu verziu bf4 bez datadiskov tak sa mozeme tesit..do 10.maja je dragon thee zadarmo..potom budu dalsie datadisky zadarmo az nakoniec budu vsetky...to iste plati aj pre hardline....viac na https://www.gamesite.sk/pc/novinky/2515 ... a-hardline
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

keď si chcem zahrať napríklad Metro, tak mi vypisuje, aby som stiahol, a nainštaloval DLC Second Assault, a pritom ho mám. teda aspoň myslím. neviem, čo s tým
Napísať odpoveď