som myslel že hovoríš o skúsenom hráčovi..MichalkoOo napísal:nie, stinger/igla ho zloží
Battlefield 4
Re: Battlefield 4
tak isto ako zistit zo 17m gameplaya ze hra je pecka a spravit si predobjednavku ... :pMichalkoOo napísal:nie, stinger/igla ho zloží
btw: zistiť podľa 17m gameplaya SP že MP hra je recyklovaná je umenie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
predobjednávku by som mal aj bez toho gameplaya. 
som rad ze si to takto napisalTommyHot napísal: Tak isto ako je moja vec, ci si nieco kupim, alebo nie. Pride mi primitivne niekomu nadavat do tupych deti, len preto, ze si sockar a nemas par korun na hru.
len ja som pisal o tom, ze ked je niekto ochotny platit za to iste co uz raz platil - a myslim recyklovanu hru BF3, tak to asi bude niekto kto to neplati - teda nejake decko, alebo niekto kto to hlavne nema v poriadku, pretoze nikto normalny by nebol ochotny za rovnaku vec platit celu sumu 2x., i ked ako pises je to tvoja vec - mne to pride ako prejav "tuposti" a to ze mne to tak pride mi zobrat nemozes...
z toho vychadza pre pochopenie aj pre MichalkoOo:
kto je dnesne tupe decko => da si kupit BF4 - lebo ho povazuje za super novu hru a vobec nie recyklovanie...a 17min video z gameplayu mu pride ako zjavenie jezisa ktore nikdy nevidel...
z tohto vsak nevychadza, ze kto si kupi BF4 => tupe decko
+ som to pisal skor ako moj nazor na EA strategiu, ale ked si to beries osobne, no prosim., dalej myslim ze reagovat nema zmysel, ale kludne si napis.
Myslím že teraz sa to celkom hodí
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Tommy: Nie je to len tvoja vec. Aj vďaka fanúšikom ktorý si hry predobjednávaju po prvom trailer, to vyzerá tak ako vyzerá. EA nemá dôvod sa zamyslieť nad taktikou a vývojom hier ak sa im to doteraz vyplatilo a boli ziskový. Tým že si tu hru teraz všetci predobjednaju na základe pekného traileru, ich len podporuju v ich doterajšej stratégii.
Michalko: neviem ako ostatný ale ja som tam našiel dosť príkladov na to že to je recyklované. Nie je to až také umenie.
Michalko: neviem ako ostatný ale ja som tam našiel dosť príkladov na to že to je recyklované. Nie je to až také umenie.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
EA je stale v minuse a ich hlavnou dojnou kravou sa stalo BF , tak ten minusovy stupienok nejako dorovnat musia , preto silou mocou tlacia na DICE , aby robili SP ala COD ...
najhorsou ich agentou je proste to ze EA skupuje studia a ich hry a proste ked sa nieco studiu nepaci , alebo je tam nejaky naznak vzbury EA im zobere projekt a da ho inemu studiu ...
najhorsou ich agentou je proste to ze EA skupuje studia a ich hry a proste ked sa nieco studiu nepaci , alebo je tam nejaky naznak vzbury EA im zobere projekt a da ho inemu studiu ...
Presne ako vraví kolega vyššie. EA ide dole, a aj sám kapitán Riccitiello už opustil loď.
Stačí sa pozrieť na tento graf. Nie nadarmo získalo EA cenu o najhoršiu spoločnosť v USA za rok 2012
Stačí sa pozrieť na tento graf. Nie nadarmo získalo EA cenu o najhoršiu spoločnosť v USA za rok 2012
-
MichalkoOo
Zablokovaný
http://www.eurogamer.cz/articles/2013-0 ... ami-od-amd
panebože len to nie. Dopadne to rovnako zle ako sleeping dogs (výkon), tomb raider(padanie a tressFX na nvidii), dirt showdown(výkon na nvidii), Crysis 3(minimálna tesselácia).....
AMD je jedna z najhorších firiem a čoho sa jej programátori dotknú to zničia
panebože len to nie. Dopadne to rovnako zle ako sleeping dogs (výkon), tomb raider(padanie a tressFX na nvidii), dirt showdown(výkon na nvidii), Crysis 3(minimálna tesselácia).....
Na to si zacni pomaly ale isto zvykat, pretoze nove konzoly budu postavene na AMD. Ja tym tiez nie som velmi nadseny, ale je to tak.
Este ze si taky mudry, bez teba by sme sa tu urcite nezorientovali. Predstav si, ze na mojej FX 8350 a 7970 ide vsetko velmi velmi dobre. Cize ty nielenze si EA fanboy, ale aj Intel a nVidia only fanboy. Wow.MichalkoOo napísal:http://www.eurogamer.cz/articles/2013-0 ... ami-od-amd
-
MichalkoOo
Zablokovaný
niesom intel fanboy. Nemám rád intel.
A to že AMD má strašných programátorov a marketing typu doje*** to na nvidii je fakt..
A to že AMD má strašných programátorov a marketing typu doje*** to na nvidii je fakt..
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Z komentárov:

Je fajn videt, ze v Dice a EA se nic nezmenilo a jejich nenazranost je stale stejne mozna i vetsi. Vypustit prvni zminku od DLC vice nez pul roku pred samotnym vydanim hry chce opravdu koule …
-
MichalkoOo
Zablokovaný
a? predobjednávkové DLCGrond napísal:http://www.bf-blog.cz/nazev-premioveho- ... ne-strike/
hra este ani nevysla a uz sa hovori o DLC
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To s tým dlc je už normálna vec, nezvykli ste si ešte na to? Klasika už pri každej jednej novej hre.. a neviem ako vy, ale mne to dako špecialne neprekáža. Veď keď to dlc nechcem tak nekúpim, ak chcem tak kúpim a problem vyriešený, žijeme ďalej....
A michalko, k tebe len tolko že aj keby tu hru vydaju bez máp tak by si to chválil a obhajoval EA a Dice
//
Zase sa to raz anonymovi podarilo xDDD 
A michalko, k tebe len tolko že aj keby tu hru vydaju bez máp tak by si to chválil a obhajoval EA a Dice
//
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Zamyslite sa nad sebou. Pri iných hrách vám predobjednávkové dlc nevadí a pri hre od EA....... Tak isto vám nevadí rovnaká animácia ruky a zvuk auta. Proste hateri
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ale prosím ťa, my sa tu nebavíme o iných hrách, bavíme sa tu o BF. A mohlo by ti dojsť že (budem hovoriť za seba) že mi tieto praktiky (DLC, kopírovanie) vadia všeobecne. Niesom zaslepený fanboy ktorý nekritkcky obhajuje a obdivuje jednu hru/firmu/vydávatelstvo a na strane druhej slepo odsudzuje/kritizuje inú hru...
Demo bezalo v 3K rozliseni, PS4 ma podporvat UltraHD, ale s takymi obrazovkami to este bude beh na dlhu trat
Take obrazovky nemaju ziadnu buducnost. Maximalne dalsi nezmyselny osial na tahanie penazi ludi neznalych v danej problematike. Valna vacsina ludi ani nevyuziva full hd (len hd). Ale to som troska OT