Battlefield 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield 4

Príspevok od používateľa rochedo »

UN2552 napísal:Fakt si myslite ze to opravia ? :lol: Ved uz na tu hru seru uz robia na Battlefield bad company 3 a nejaky BF4 ich uz nezaujima.
Asi tak. Som rad ze som to nekupil. S hrou su same problemy. Nie ze by to opravili, vsak DLC je dolezitejsie. Na PS4 a X1 doteraz niektori hraci si nevedia poriadne uzit hru, lebo im to stale crashuje.

//uz sa objavuju spravy o problemoch s novym datadiskom China Rising. http://www.polygon.com/2013/12/3/517121 ... rs-dropped :roll:

///BF4 v rozliseni 7680x1440 http://www.pcgamer.com/2013/12/03/battl ... 40-on-lpc/
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Opravili bf3, opravia aj bf4. :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ak by to bolo cisto na DICE tak hru nevydaju, ale ako iste vsetci vieme ... tak EA tlaci na pilu a potom to takto dopadne.
kazdopadne ja som vela problemov nezaznamenal.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

vcera som zahral avsak bez padu hry sa to nezaobislo :?
skoda... :smt081
hezo
Darca
Darca

na sector.sk nejaky duffy_games predava BF 4 Premium za 25 eur. nemá s tým niekto skúsenosti ? videl som, že má tému aj tu v bazáre ale je zamknutá, neviem prečo ... hmm ? 8)

//čo tak pozeram tie mapky z china rising, žeby SILK ROAD bola druhý EL ALAMEIN ? :smt007
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Chlad »

To len tak zo zvyku frflete tuná poniektorí ? Niekto tú hru ani nemá a píše svoje skúsenosti ... že rochedo no aké môžeš mať problémy keď ani tú hru nemáš kúpenú . Mne to padlo ani nepamätám, musíte zvážiť, že ta hrá nie je ako cs 1.6 a treba na to už poriadnu zostavu, inač sa môžu vyskytnúť problémy kvôli zostave ( vypínanie pc ( chybné hw / slabý zdroj ) .. )

Áno má táto hra ešte muchy, ale nie stále na vine je bf, to musíte zvážiť a triezvo posúdiť aký máte pc a aké poznatky o pc a soft / os ... niekto kto si myslí, že má 2GB grafiku tak mu to musí ísť na ultra je na omyle, alebo že má nt za 500 € ... nechcem hádzať všetkých do jedného vreca, ale je tu viac odborníkov ktorí sa na nich len hrajú .
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ide o princip, pisal som o tom ze zahranicne fora su plne staznosti od hracov ktorym to crashuje. Konzolove verzie su stale plne bugov. Kopa ludi kupovala next gen konzolu aj kvoli tejto hre a nevedia poriadne hrat lebo to neustale pada.

A namiesto toho, ze by opravovali chyby, tak sa sustreduju na DLC, ktore tam pridava dalsiu kopu bugov.
Proste to kupujte dalej, davajte im peniaze, ked Vam to takto vyhovuje tak v pohode.
hezo
Darca
Darca

ja osobne si myslim, že ani beta test ti neodhali všetky možné chyby, ktoré nastanú. a čo sa týka dlc, predpokladám, že minimálne CH R už mali davno pripraveny ...
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Pozri, 90% problémov ktoré sú na zahraničných či i sk/cz fórach si môžu za ne hráči . Slováci majú v obľube na všetko frfľať, robiť zo seba mudrca a majú na všetko vedomosti/názor pritom nemajú šajnu ... to že to nejde na konzoly je len dobre, aspoň si nedali zaležať na konzoly ktoré babrú do všetkého . Konzoly, tablety, ipod ... to sú len novodobé produkty za ktoré chcú nahrabať peniažky, nejde o kvalitu produktov ale o kvantitu, proste furt niečo nové pustiť do obehu a ľudia kupujte . Ja osobne som bf4 chcel kúpiť až o rok či pol roka ak to už bude bez chýb, ale brat veľmi chcel tak som mu kúpil i sebe . BF hrám od bf 1942, bf 2 som hral najdlhšie no a vo bf 4 je radosť už len prechádzka mestom, fakt je to riadne prešpekulované .

Odporúčam kúpiť BF4 hráme to takmer každý deň, máme vlastný server kde uskutočňujeme turnaje a z 10 hráčov to padne trom ktorí majú slabší pc či nt, padne im to raz za 4 hodiny, čiže i tak je to skvelé a ak vypína hru odporúčam google chrome veľa hráčom pomohlo aj v našom týme .
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Konzola je novodoby produkt ? V ktorom roku zijes ?
Pozri, 90% problémov ktoré sú na zahraničných či i sk/cz fórach si môžu za ne hráči .
A na to si ako prisiel ?
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

rochedo napísal:Konzola je novodoby produkt ? V ktorom roku zijes ?

A na to si ako prisiel ?
Furt sú nové a nové verzie . Žijem v roku 4.12.2013 a ty ?
kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

Chlad napísal:Pozri, 90% problémov ktoré sú na zahraničných či i sk/cz fórach si môžu za ne hráči . Slováci majú v obľube na všetko frfľať, robiť zo seba mudrca a majú na všetko vedomosti/názor pritom nemajú šajnu ... to že to nejde na konzoly je len dobre, aspoň si nedali zaležať na konzoly ktoré babrú do všetkého . Konzoly, tablety, ipod ... to sú len novodobé produkty za ktoré chcú nahrabať peniažky, nejde o kvalitu produktov ale o kvantitu, proste furt niečo nové pustiť do obehu a ľudia kupujte . Ja osobne som bf4 chcel kúpiť až o rok či pol roka ak to už bude bez chýb, ale brat veľmi chcel tak som mu kúpil i sebe . BF hrám od bf 1942, bf 2 som hral najdlhšie no a vo bf 4 je radosť už len prechádzka mestom, fakt je to riadne prešpekulované .

Odporúčam kúpiť BF4 hráme to takmer každý deň, máme vlastný server kde uskutočňujeme turnaje a z 10 hráčov to padne trom ktorí majú slabší pc či nt, padne im to raz za 4 hodiny, čiže i tak je to skvelé a ak vypína hru odporúčam google chrome veľa hráčom pomohlo aj v našom týme .
ty mas dost chlapce....a tie lagy vcera na china mapach si mohli odpustit, soundloop crash stale neopravene.
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Chlad rozpravas z cesty ;) ako moze hrac za to ze mu ta hra neustale pada ? Ked to pada skoro kazdemu ?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

niekde na zahraničnom fóre chlapik písal, že hra padá po dlhšom čase hrania, skusil hru po hodine vždy vypnút a zasa zapnúť a prestalo padanie...Osobne to neviem posúdiť, bo z rodinných dovodov hram len občas cca 2 razy do týždňa max. 2 hodinky a hra mi ešte ani raz nespadla a to mam staručičké pc..
Chlad
Medium Expert
Medium Expert

Mne to padne z 29 hrách raz tak prosím klídek, nevzrušujte sa . Dotklo sa vás to čo som písal :shock: pravda bolí, ale šak čo vám tu budem písať . :) :psssst:
UN2552 napísal:Chlad rozpravas z cesty ;) ako moze hrac za to ze mu ta hra neustale pada ? Ked to pada skoro kazdemu ?
Nevieš ? Ja ťa nebudem učiť prečo, bolo by to na dlho a ešte také tago .
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Tak to vysvetli preco za to moze hrac ? Asi si mal pravdu ked si povedal ze Slovaci zo seba musia robit mudrca lebo na teba to presne sedi :lol:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze Chlad tvrdi ze je vsetko v poriadku, chyba je na strane hracov a zrazu EA vyda oznamenie, ze sa docasne zastavuju dalsie DLC-cka kym sa nevyriesia problemy s hrou. :hmm:
"First, we want to thank the fans out there that are playing and supporting us with Battlefield 4," the spokesperson said. "We know we still have a ways to go with fixing the game — it is absolutely our No. 1 priority. The team at DICE is working non-stop to update the game. Since Battlefield 4 China Rising expansion pack was already in the final stages of development by the time issues began with Battlefield 4, we decided to fulfill our promise to deliver it this week, but we're not moving onto future projects or expansions until we sort out all the issues with Battlefield 4. We know many of our players are frustrated, and we feel their pain. We will not stop until this is right."
Pre tych co maju problem s prekladom: Vieme, ze vela nasich hracov je frustrovanych a citime ich bolest. Budeme pokracovat (riesit bugy), kym sa to nenapravi.

http://www.polygon.com/2013/12/4/517558 ... expansions
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

no, asi nova main theme :D
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Kupim az ked to opravia, vtedy to uz bude stat mozno aj 5€ :D
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Chlad napísal:Pozri, 90% problémov ktoré sú na zahraničných či i sk/cz fórach si môžu za ne hráči . Slováci majú v obľube na všetko frfľať, robiť zo seba mudrca a majú na všetko vedomosti/názor pritom nemajú šajnu ... to že to nejde na konzoly je len dobre, aspoň si nedali zaležať na konzoly ktoré babrú do všetkého . Konzoly, tablety, ipod ... to sú len novodobé produkty za ktoré chcú nahrabať peniažky, nejde o kvalitu produktov ale o kvantitu, proste furt niečo nové pustiť do obehu a ľudia kupujte . Ja osobne som bf4 chcel kúpiť až o rok či pol roka ak to už bude bez chýb, ale brat veľmi chcel tak som mu kúpil i sebe . BF hrám od bf 1942, bf 2 som hral najdlhšie no a vo bf 4 je radosť už len prechádzka mestom, fakt je to riadne prešpekulované .

tak ty si dobre mimo :lol: vôbec nevieš o čom točíš
Napísať odpoveď