Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Ak musi byt jedno z tychto tak asi Battlefield aj ked to tiez neni ziadna vyhra.
tak ho objednam dik
-
Kok
Light Professional
premium battlepacky ktore uz boli vydane nedostanes, iba tie co nasleduju
A dostanem ich aj keď ešte nemám základ?
Ten bude asi až v utorok/stredu.
A čo je to ten Premium Knife? Ako má to nejakú vlastnosť alebo iba iný dizajn na nožík?
A ešte otázka neviete niekto čo presne obsahuje One Day Limited Edition? Majú ju na amazon.de ale aj v tom obchod v ktorom si chcem kúpiť BF4 no a tam majú normálnu verziu alebo túto limited.
By ma potešilo ak by tam bol nejaký battlepack navyše alebo niečo v tom štýle. Čo by som pri kúpe normálnej verzie nemal.
Tiež ale prečo One Day? Prečo nie iba Limited Edition?
To ma trošku odrádza a asi si myslím blbosť ale nebude to iba 1 dňová hra?
(rofl)
Cena je rovnaká.
A čo je to ten Premium Knife? Ako má to nejakú vlastnosť alebo iba iný dizajn na nožík?
A ešte otázka neviete niekto čo presne obsahuje One Day Limited Edition? Majú ju na amazon.de ale aj v tom obchod v ktorom si chcem kúpiť BF4 no a tam majú normálnu verziu alebo túto limited.
By ma potešilo ak by tam bol nejaký battlepack navyše alebo niečo v tom štýle. Čo by som pri kúpe normálnej verzie nemal.
To ma trošku odrádza a asi si myslím blbosť ale nebude to iba 1 dňová hra?
Cena je rovnaká.
-
Kok
Light Professional
je to skin na nozik nic viac .. a o tej 1 day limited neviem
Ok takže tie nožíky moc nepotrebujem teda.
A tá 1 day limited to dúfam že ešte niekto bude nejaké info mať odtiaľto.
A tá 1 day limited to dúfam že ešte niekto bude nejaké info mať odtiaľto.
One Day Limited Edition bude asi označenie pre preorder limitovanú edíciu, a tam je china rising (ktoré máš v premiume) a myslím že aj nejaké battlepacky. Keď aktivuješ premium tak dostaneš +- 4 premium gold battlepacky, v ktorých máš premium camo, dogtagy, nožík atď. Tie battlepacky ktoré rozdávaju vrámci premium eventu (1 za mesiac) nedostaneš.dasti555 napísal:A dostanem ich aj keď ešte nemám základ?Ten bude asi až v utorok/stredu.
To ma trošku odrádza a asi si myslím blbosť ale nebude to iba 1 dňová hra?(rofl)
Cena je rovnaká.
Všetky nože sa líšia iba dizajnom.
Do ranku 50 dostávaš jeden battlepack každé 2 ranky (do 20 dostávaš bronze, 20-40 silver a 40-50 gold), od 50 do 110 dostávaš gold battlepack každý jeden rank.
Takisto sú aj tie weapon battlepacky, ktoré obsahujú accessory pre danú zbraň + sú tam xp boosty (neviem či aj kamufláže).
No už mám kúpenú normálku BF4.
S odstupom času som si BF4 zamiloval, už nepadá ...
a baví ma to viac ako 3jka, hrám 2-3 hodinky denne čo sa mi pri 3jke nikdy nestalo ...
Je nejaká zmena v riadený stíhačiek?
Teraz som sa naučil ako tak riadiť stíhačky tak či to je nejaká extra zmena alebo je to rovnaké niekde som čítal že to má hrozné ovládanie tak neviem.
Teraz som sa naučil ako tak riadiť stíhačky tak či to je nejaká extra zmena alebo je to rovnaké niekde som čítal že to má hrozné ovládanie tak neviem.
Oproti trojke je variabilita ovladania a vyhybne manevre o trosku tazsie. Tazko to pomenovat. Proste otacanie a dogfighty mi pripadaju tazkopadnejsie.
Snáď to nebude veľký problém.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dakto čo to hrá na konzolach?
Zdá sa to len mne alebo aj Vám že štvorka vyzerá horšie ako trojka? [hovorím o konzolovej verzii]
Zdá sa to len mne alebo aj Vám že štvorka vyzerá horšie ako trojka? [hovorím o konzolovej verzii]
Asi trepnem blbosť ale nebude to preto lebo je to náročnejšie tak sa muselo ubrať na detailoch = 3ka vyzerala lepšie keďže bola s väčšími nastaveniami?
Predpokladám, že to bude Xbox one, ktorý má horšiu grafiku. Taktiež napr. PS4 ide vo vyššom rozlíšení (Full HD), takže trebalo ubrať na detailoch. Ale musím uznať, že na tých screenoch to fakt vyzerá katastrofálne. To vyzerá snáď horšie ako najnižšie nastavenia na PC. Myslím, že som ešte takto zlú grafiku na BF4 nevidel, neviem čo s tým máš.
*edit: práve mi došlo, že to asi bude stará generácia konzol.. tak v tom ti neporadím, keďže jedinú konzolu ktorú mám je PS2.. ale keď BF3 vyzeral lepšie, tak to je divné, pretože na PC je v BF4 asi lepšia optimalizácia ako v BF3
*edit: práve mi došlo, že to asi bude stará generácia konzol.. tak v tom ti neporadím, keďže jedinú konzolu ktorú mám je PS2.. ale keď BF3 vyzeral lepšie, tak to je divné, pretože na PC je v BF4 asi lepšia optimalizácia ako v BF3
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hej screenol som to z ps3. No ono to aj celkom závisí od prostredia, napr. v tom lese je to fakt otrasne, no napr v meste krajšie.. Ale i tak to je oproti trojke hnusne
Otvoril som battlepack dostal som +25% skúsenosti. Ak tú hru vypnem. Tak mi to bude pokračovať aj na ďalší deň? Resp. Hral by som 5 minút vypol by som hru. Kolo by skončilo po 25 minútach ale já by som tam už nebol. Tak zostalo by mi 55 minúť toho boosteru alebo iba 30 minúť?
Alebo ako to je?
Už som asi pochopil takže já môžem dostať aj 4x ten booster a v hre sa mi zobrazia 4 tabuľky s XP boostrom? a potom si na 1 kliknem a je?
Lebo by som si chcel otovoriť aj dalšie battlepacky ale tak neviem ako to je.
Alebo ako to je?
Už som asi pochopil takže já môžem dostať aj 4x ten booster a v hre sa mi zobrazia 4 tabuľky s XP boostrom? a potom si na 1 kliknem a je?
Lebo by som si chcel otovoriť aj dalšie battlepacky ale tak neviem ako to je.
-
Kok
Light Professional
boosty sa ti nevymazu ked vypnes, normalne pokracujes v case v ktorom si skoncil.
a tie boosty sa ti zalohuju v tom menu ked das esc.. ziadne sa ti nevymazu, ostanu tam pokial ich nevyuzijes, ja tam mam takto zo 20 50% 10 100% a 3 200% boosty
a tie boosty sa ti zalohuju v tom menu ked das esc.. ziadne sa ti nevymazu, ostanu tam pokial ich nevyuzijes, ja tam mam takto zo 20 50% 10 100% a 3 200% boosty
Tak ich idem pootvárať
Mám taký problémik neviem či ste sa s ním stretli. Ale dám si ultra mám cca 70-90 FPS a každých 10 sekúnd to sekne a fps strašne padnú dole. A potom znova naskočia.
Dám si low mám 100-120FPS a to isté. Je to chyba hry?
Mám taký problémik neviem či ste sa s ním stretli. Ale dám si ultra mám cca 70-90 FPS a každých 10 sekúnd to sekne a fps strašne padnú dole. A potom znova naskočia.
Dám si low mám 100-120FPS a to isté. Je to chyba hry?
inak funguje niekomu battlelog (mapa) na druhom zariadeni ? skusam to na booku a nechcem mi tu mapu pripojit pocas hrania ...