Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
tak som si zapol ten server bobici... ale absolutne nevidim zmysel hrat na NON-HC serveri... skoda...
@FR33RIDER
vidis, x dalsich ludi ma presne opacny nazor
vidis, x dalsich ludi ma presne opacny nazor
x dalsich ludi to nevie poriadne hrat a preto to hra na easy mode...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja nefim kamo ale na HC mi to pride lachsie ked si zviknes tuna na normal serveroch zosupujes aj pol zasobnika typek beha
ja hram podla nalady
ked sa mi ce behat normal ked tazko taktizujem tak HC
-
Fortune
Light Professional
presne to sa mi minule stalo, mam cca 100 hodin nahratych na easy servery a 15 na HC a som sa to tych 15 hodinach HC pripojil na easy a strasne sux tie servery... HC ma stavu, oplati sa zakradat pol mapy bez toho aby vas dakto naspotoval celej mape alebo vas videl na deathcam ked ho sejmete, myslim, ze sa preorientujem uplne na HC serveryFR33RIDER napísal:tak som si zapol ten server bobici... ale absolutne nevidim zmysel hrat na NON-HC serveri... skoda...
hlavne ten kill cam najviac lezie na nervy... takisto spotovanie... to ze do niekoho musim nasupovat 2x M95 s Magnum nieje az tak strasne
:D:D
-
Daggertail
Light Professional
tak ja sice hravam vacsinou na normal serveroch ale na HC sa mi paci to, ze staci jedna rana zo snipy a typek je dole 
no nie vzdycky... ak ma armor, nieje nahitovany/nemas magnum no proste zalezi od okolnosti, marksman headshot to isti
svoj rekord som posunul na 332
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som hrával na easy, HC som hral chvíľu potom zasa easy. Teraz pred nedávnom som začal hrať na HC za recona a keď som sa napojil na obyčajný server nadával som jak decko
Šak M95 ti je schopná utrhnúť nohu či ruku ale nieee, tam ho môžeš trafiť aj z dvoch metrov a bude mať nad 30% HP (bez armoru).
Rozhodne len HC uz.
Rozhodne len HC uz.
z 2 metrov ho mozes trafit hocikam a zabijes hoMichaelo napísal:Ja som hrával na easy, HC som hral chvíľu potom zasa easy. Teraz pred nedávnom som začal hrať na HC za recona a keď som sa napojil na obyčajný server nadával som jak deckoŠak M95 ti je schopná utrhnúť nohu či ruku ale nieee, tam ho môžeš trafiť aj z dvoch metrov a bude mať nad 30% HP (bez armoru).
Rozhodne len HC uz.
-
Fortune
Light Professional
hlavne vyssia efektivita zbrani je takou malou devizou aj pre menej nadanych hracov ako som napriklad ja, lebo na easy sa mi casto stane, ze nasolim typka a pan skiller stihne este vyskocit spravit kotrmelec a dat mi headshot, kdezto na HC ked niekoho chytim a dostane svoje dve-tri rany tak je tuhy
-
Michaelo
Hardcore addict
No ver mi ze nie. Vosli sme do budovy a strelil som don (sice na slepo ale trafil som) a jemu nic nebolo. Stihol ma este zabit a aj medica co ma siel ozivit.
zbrane su rovnako ucinne, pri HC mate miesto 100hp iba 75hp. preto vas na HC zabije granat aj s armorom, ale pri obycajnom vas granat s armorom nezabije, to iste aj cg
-
Michaelo
Hardcore addict
To sa mi nejako nezda. Vsade som cital ze su ucinnejsie zbrane o par percent. Aj na officialnych forach.
este som sa pomylil v cisle. na HC je to dokonca 60hp
to som sa zas ja nedocital.. iba rozdiel v hp a regenracii : )
to som sa zas ja nedocital.. iba rozdiel v hp a regenracii : )
-
Runes
Addict
pokial viem ja tak ako vravi michaelo ze zbrane maju posunute DMG no jedno kazdoapdne netreba tam davat pol zasobnika do nikoho aby zdechol 
nie, i-Cube ma pravduRunes napísal:pokial viem ja tak ako vravi michaelo ze zbrane maju posunute DMG no jedno kazdoapdne netreba tam davat pol zasobnika do nikoho aby zdechol
zbrane su rovnake, len hrac nema 100 hp ale menej (75 alebo 60, tiez neviem)
-
Michaelo
Hardcore addict
To je jedno.
Niekto pise tak a niekto tak. Hlavne ze nemusim do niekoho palit na 2x z M95 ktora ti dokaze urvat nohu ked sa dobre trafis.
Niekto pise tak a niekto tak. Hlavne ze nemusim do niekoho palit na 2x z M95 ktora ti dokaze urvat nohu ked sa dobre trafis.
toto je hra, nic sa ti trhat nebude, keby bol hardcore mod ako normal mod, tak by kazdy bol len sniper, niekde campil a zabijal kazdeho na ranu na 100 metrov aj ked ho trafi do nohyMichaelo napísal:To je jedno.
nastastie spravili hardcore moznost, cize my mozme hrat normalne bez takych "hracov"
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo to je pekne ale aj nerealne trochu no prave od toho je HC mod ako pises ale mna normalne mody stvu. Ked nesi assault a nemas viac nabojov tak ti o chvilu dojdu.