Hrávate len Conquest? E ešte jedna vec, máte server nastavený na HC mod, alebo klasický, kde je zameriavač minimapa a tak? Lebo poslednú dobu mám skúsenosti že v HC je to samí Recon zo sniperlou, kedže v HC je to kill na jednu ranu nech už ťa trafí kamkolvek.Norick98 napísal: Nas klan ma od vcera uz aj vlastny server. Jeho nazov je:( v server browseri stačí vyhľadat "slovak" )Kód: Vybrať všetko
Slovak Bad Company :: www.slovakbc.eu ::
Server je hostovany v Cesku, takze pingy su dost dobre -> vid screen z dnesneho prveho testu (SemP je z ukrajiny). VSETCI STE VITANI!
Akekolvek pripomienky ohladom serveru mozete riesit na nasej stránke: http://www.slovakbc.eu
BTW stale hladame novych a schopnych hracov.
Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
-
Norick98
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Hrame na co mame chut, ale vacsinou je to conquest. V Atacama Desert kde je vela tankov a heliny sa da dobre klanovo vyblaznit. Server je nastaveny tak ako vidis na druhom screene v mojom predoslom prispevku. Neni to HC, vsetko je ON... ale rozmyslam ze KillCam dame OFF. Na zaciatok mame 16 slotov.
JA MAM tento problem:
1.spustim hru
2.zvolim singleplayer
3.new campaing
4.zvolim s moznosti easy , medium , hard
5.dalej my to nacita a ukaze tie radky ismen s ukazk a vipne
co to ma byt?:/
1.spustim hru
2.zvolim singleplayer
3.new campaing
4.zvolim s moznosti easy , medium , hard
5.dalej my to nacita a ukaze tie radky ismen s ukazk a vipne
co to ma byt?:/
-
twardykamen
Medium Professional
viete mi niekto povedat kolko zozerie online hranie mb? som datovo obmedzeny tak aby som to nekupoval zbytocne
ahojte mohol by mi niekto z vas uploadnut tento subor??? ondemand_sounds-00.fbrb
prosim ludia mam problem...kupil som si original BFBC2 ale nastal problem asi po 2 tyzdnoch hry ked som chcel spustit misiu hra nereagovala a vypla sa...
-
chlapec10
Addict
skus povedat kde sa nachadza, lebo sa priznam ze ho nevidim.Pulpman napísal:ahojte mohol by mi niekto z vas uploadnut tento subor??? ondemand_sounds-00.fbrb
Preinstalovat? skus viac popisat problemSai11 napísal:prosim ludia mam problem...kupil som si original BFBC2 ale nastal problem asi po 2 tyzdnoch hry ked som chcel spustit misiu hra nereagovala a vypla sa...
ja som to ani nainstalovane nemal som spusatl iba exe ale fungovalo to normalne...mal som to stale v CD romke a nevyberalo sa to a ked som to pootm skusal nainstalovat tak som tam mal na vyber iba zrepair a este nieco.. >P
chlapec10 tu to je
"C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\tempPatch\patched\Package\async\ondemand_sounds-00.fbrb"
tak by to malo byt... moc ti vopred dakujem
"C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\tempPatch\patched\Package\async\ondemand_sounds-00.fbrb"
-
chlapec10
Addict
hmm, hned v BC2 foldri uz mame rozdiel, lebo ja ziaden tempPatch folder nemamPulpman napísal:chlapec10 tu to je
to je divne ja mam original a ty?
-
chlapec10
Addict
tiez.. DVD verziu(nie stiahnutu), mozno to je tym ze je zo zahraniciaPulpman napísal:to je divne ja mam original a ty?
ked pustim hru cez BFBC2Game.exe tak ide normalne ale ak dam automaticky ked vlozim dvd. spusti sa updater a a toto mi vyskoci aby si bol v obraze
prosim ked nemam nainstalovany punkbuster kde ho zohnat alebo co mam spravit?
Naco chces stahovat PB ? Pre hranie online ho nepotrebujes. To je server-site zalezitost ...Sai11 napísal:prosim ked nemam nainstalovany punkbuster kde ho zohnat alebo co mam spravit?
No niesom si istý že je to len záležitosť serverov, osobne si myslím že je treba mať PB aj na strane klienta.hypper napísal: Naco chces stahovat PB ? Pre hranie online ho nepotrebujes. To je server-site zalezitost ...
Mám pocit že sa mi to nainštalovalo hneď po tom čo sa nainštalovala aj hra. Takže pokial máš DVD, tak by to tam niekde malo byť ak nie tak skús tu:Sai11 napísal:prosim ked nemam nainstalovany punkbuster kde ho zohnat alebo co mam spravit?
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bc2.php
Moze byt, ale je cudne ze by mu ho nenainstalovalo ...lubmar napísal:
No niesom si istý že je to len záležitosť serverov, osobne si myslím že je treba mať PB aj na strane klienta.
Mám pocit že sa mi to nainštalovalo hneď po tom čo sa nainštalovala aj hra. Takže pokial máš DVD, tak by to tam niekde malo byť ak nie tak skús tu:
http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bc2.php
ja mam original ale punkbustera nemam
na Cd najdem zlozku punkbuster ale ked to spustim na instalaciu tak mi vybehne nikay error na konci...
prečo, keď kliknem vpravo dole na kolónku "server", tak sa mi v tabuľke žiadne servery neukážu, a ani mi žiadne nenačíta? predtým mi po kliknutí na tú kolónku aspoň ukázalo, ako načítava, a zobrazilo sa niekoľko serverov. ale teraz nič, a ostane prázdna tabuľka
Upravoval posledný update aj balistiku striel zo sniperky? Ja za recona neako často nehravam no sem tam som si rád pobehal a zastrielal zo sniperky. Pred aktualizáciou som mal pocit že som mieril presne na kríž a bez broblémov som triafal, no teraz nedokážem nič trafiť. Keď som sa potom zastreloval na stenu domu zistil som že gulky dopadali pod kríž. Tak som teda začal mieriť trochu nad a už som sem tam aj niekoho zabil no predtím som mal pocit že to bolo jednoduchšie. Naviše predtím som zabil na HC serveroch s M24 vpohode na jednu ranu bez toho aby som musel dať Headshots, no teraz potrebujem na kill dve aj tri rany.