Jancuk: Teraz som si vsimol, ze si pisal v januari, ze zacinas s behanim. Ak behas 3x do tyzdna (aj ked pises kazdy treti den, a to je 2x), tak musis odbehnut minimalne 5-10km bez problemov. Vela robi strava a disciplina. Ak nemas dobru stravu a ides behat ako sa ti chce, tak sa vysledky nedostavia. Staci ak sa na 2 tyzdne nato vyprdnes a uz ides dole s kondickou. Poznam to na sebe.
Bicykel je fajn doplnok ale mne osobne v kondicke nikdy velmi nepomohol. Aj ked to bude asi tym, ze nebicyklujem viac ako 50km

Potom ma to uz nebavi. Inac tych 50km chodim bezne s kamosom, co vobec nesportuje a da to aj on. Pritom podbehne par metrov a ide vyplut dusu, cize je otazne ako velmi bicyklovanie napomoze kondicke pri behu. Ja osobne preferujem na biku radsej menej km ale kopcovity teren, kde vytrapim viac nohy.
To tempo 7-8, priznam sa, ze neviem o com hovoris. Z garminov mam skusenost iba s vivofit a forerunner a tie mi ukazovali iba zony od 1-5 a tep.
hojko: Tak urcite, hrudny pas meria spolahlivejsie ako zo zapastia. Garmin teraz vraj pouziva nejaku novu technologiu, ma tam 3 ledky. Nedavno som ale pouzival forerunner 235, ktory ma tiez 3 ledky, a musim povedat, ze bol dostatocne presny. Kamarat, co s nim behavam ma akesi suunta s hrudnym pasom a rozdiel bol 5-6 uderov, co nieje zle. Viac zaostavali pri nahlej zmene cinnosti. Ak som zo sprintu presiel do chodze, tak im dlhsie trvalo, ako hrudnemu pasu, kym mi zacal klest tep. Inac pre amaterskeho bezca to je postacujuce.