Belkin N300 - T-com
Belkin N300 - T-com
Zdravím vas. Kupil som si router belkin n300 a vobec sa nedá nastaviť. Nastavenia by mali byt ok tak neviem v com môže byt problém. Nestretol sa niekto s podobným problémom???
-
vladenko007
VIP
Re: Belkin N300 - T-com
Nastaviť ako nastaviť.
Zadal si tam prihlasovacie údaje od T-comu ale to nemusí byť všetko.
Niektoré routre niesu prednastavené pre slovensku rep. a napriklad keď nenastavíš VPI a VCI na 1 a 32 tak ti vôbec nepôjde internet. Ale problémov môže byť viac.
Zadal si tam prihlasovacie údaje od T-comu ale to nemusí byť všetko.
Niektoré routre niesu prednastavené pre slovensku rep. a napriklad keď nenastavíš VPI a VCI na 1 a 32 tak ti vôbec nepôjde internet. Ale problémov môže byť viac.
Belkin N300 - T-com
Mám nastevene tie hodnoty 1/32. V ktorých nastaveniach by mohol byt ešte problém?
-
vladenko007
VIP
Skus pozrieť aj sem uplne dole parametre pre konfiguraciu adsl.
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1156
A taktiež si ho skús resetnuť do tovarneho nastavenia a nahod si tam prihlasovacie udaje ešte raz. Taktiež si dvakrat skontroluj meno a heslo lebo stačí jeden znak zadať zle a už ti to nepojde.
Ak ti to nepojde zavolaj si kamaráta ktorí to vie.
Posledná možnosť zavolať technika z t-comu.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 16:27)
Ak si z Trnavy prídem ti to nastaviť.
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1156
A taktiež si ho skús resetnuť do tovarneho nastavenia a nahod si tam prihlasovacie udaje ešte raz. Taktiež si dvakrat skontroluj meno a heslo lebo stačí jeden znak zadať zle a už ti to nepojde.
Ak ti to nepojde zavolaj si kamaráta ktorí to vie.
Posledná možnosť zavolať technika z t-comu.
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2011, 16:27)
Ak si z Trnavy prídem ti to nastaviť.
skontroluj či máš ten router Annex B
Belkin N300 - T-com
Ako zistím či je anex b?
Belkin N300 - T-com
Niesom z Trnavy som zo šurian. Dal som ho na reklamáciu a vymenili mi ho za nový ale ani ten neviem nastaviť. Nastavenia som dával dobre. Neviem v com by mohol byt problém.