Filmov/dokumentov ktoré sa toto snažili vysvetliť bolo viac ...s tým metánom by to aj mohla byť pravda lenže ako by potom bolo možné že prístroje nefungujú tesne predtým ako sa lode/lietadlá stratia ? (teraz nenarážam na let čislo 19 - tam bolo objasnené že kapitán zazmatkoval a stratil orientáciu )gego napísal:hm asi si videl film triangel ze ??
Bermúdsky trojuholník
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
pina - 100 bodov
by som chcel vediet ci ten ladovy "lizanec" o ktory sa rozbil titanic uz sa roztopil, a ci bol titanic jediny ktory sa on rozbil - by sme tak mohli vytvorit mytus o magickom kusku ladu
Co sa mi na tychto zahadach ako cierna diera, bermudsky trojuholnik, mimozemska civilizacia, alebo podivuhodne stavby z obdobia kedy na to ludstvo este predpoklady nemalo, je prave to tajomno ktore chce kazdy vediet, a v mysli si vytvara iluzie a citi sa v tranze ze ake je to zvlastne. Mozno je dobre tak, ze sa stale najdu veci ktore nedokazeme objasnit - ked uz nic ine, splna to aspon taky ucel - aby sme sa cudovali
.. ale vdaka tomu apson vznikaju temy v ktorych sa da polemizovat donekonecna, takze to nazvime vdacnymi temami
Ale myslim ze ak by problem bermudskeho strojuholnika spocival v spominanom uniku metanu - tak by to uz ani nebola jedna z moznych teorii, ale davno vedecky aj dokazana skutocnost ze je tomu tak a zahade o bermudach by sa spravil navzdy skrt cez rozpocet.
by som chcel vediet ci ten ladovy "lizanec" o ktory sa rozbil titanic uz sa roztopil, a ci bol titanic jediny ktory sa on rozbil - by sme tak mohli vytvorit mytus o magickom kusku ladu
Co sa mi na tychto zahadach ako cierna diera, bermudsky trojuholnik, mimozemska civilizacia, alebo podivuhodne stavby z obdobia kedy na to ludstvo este predpoklady nemalo, je prave to tajomno ktore chce kazdy vediet, a v mysli si vytvara iluzie a citi sa v tranze ze ake je to zvlastne. Mozno je dobre tak, ze sa stale najdu veci ktore nedokazeme objasnit - ked uz nic ine, splna to aspon taky ucel - aby sme sa cudovali
ale nie, verim tomu ale myslim ze sa to da nejako logicky odvodit, najskor verim to s tym uvolnovanim metanu...priapdne nejake energeteicke miesta...no neveim, ale je to zaujimave
sry za OT
on je uz 10 rokov mrtvy, to len smrtka nema odvahu si pre neho prist,takze neviemJV napísal:a ozaj mimozemštania existuju len dovtedy nezautočia kym chuck noris nezomrie
sry za OT
bermudský trojuholník
na markize je teraz film o bermudskom trojuholníku .....je to celkom dosť huste........viem že je tu tema o trojuholniku ale nie o tomto filme ?? čo si otom myslite ??? te javy to že lietadlo ktore padlo pred par hodinami vypada ako keby tam bolo 100 rokov ..........že 6 ročne dievča ........sa zmenilo na 60ročnu..................viem že je to film ale trošku som behal po nete a taketo niečo sa vyskitovalo aj predtym takže by som to nenazval americky film
-
Vigor
King
Re: bermudský trojuholník
Jezisi maria kriste pane ochranuj zdravy rozum...Zaxman napísal:..viem že je tu tema o trojuholniku ale nie o tomto filme
http://www.hojko.com/bermudsky-trojuhol ... rojuholnik
//audiotrack: témy spojené
-
Kibo
Hardcore addict
kokos tak ked zalozis temu, tak chces rozoberat trojuholnik, ked ti temy spoja, chces rozoberat film
uvedom sa

a po spojeniZaxman napísal:ale tu nejde len o filmy ..........tak niečo tam určite musi byť ked sa tam stale potapaju lode a padaju lietadla.................
Zaxman napísal:ale ja som kcel rozoberať film nie samotny trojuholnik ........ale budiš no ked sa to už spojilo
nieco k tym pristrojom :
Podľa doktora fyzikálnych vied A. Jelkina je príčinou katastrôf v tejto oblasti príťažlivosť Mesiaca. V perigeu, keď je Mesiac najbližšie k Zemi, dochádza podľa neho pod dnom oceánu k pohybom ionizovanej magmy, čo znemožňuje prácu navigačných prístrojov. Najčastejšie k tomu dochádza v júni a decembri. Skutočne, práve v týchto mesiacoch dochádzalo k tajomným katastrofám. Táto hypotéza však nevysvetľuje vznik záhadnej hmly a miznutie posádok lodí. Inžinier K. Anikin predpokladá, že spojenie slnečných lúčov so silnými vetrami vyvoláva v oblasti efekt podobný gigantickému laseru: dochádza tu k vreniu vody a magnetickým búrkam. K tragédiám však dochádza aj za bezveterných nocí. V tridsiatich rokoch minulého storočia si mnohí vysvetľovali miznutie námorníkov "hlasom mora". Tento jav, ktorý predchádza silnú búrku, spočíva na chvení vzduchu a častíc vody - ide o infrazvuk. Ten spôsobuje závraty, pocity panického strachu a pri frekvencii 7 Hz dokonca smrť. Ale ani infrazvuk nevysvetľuje všetky javy, ku ktorým v trojuholníku dochádza.
zdroj:tajomstva.org
tach 7Hz som cital je to pravda!!!!(myslim vseobecne tieto frekvencie "nicia" bunky ale musia by dost intenzívne.)
Podľa doktora fyzikálnych vied A. Jelkina je príčinou katastrôf v tejto oblasti príťažlivosť Mesiaca. V perigeu, keď je Mesiac najbližšie k Zemi, dochádza podľa neho pod dnom oceánu k pohybom ionizovanej magmy, čo znemožňuje prácu navigačných prístrojov. Najčastejšie k tomu dochádza v júni a decembri. Skutočne, práve v týchto mesiacoch dochádzalo k tajomným katastrofám. Táto hypotéza však nevysvetľuje vznik záhadnej hmly a miznutie posádok lodí. Inžinier K. Anikin predpokladá, že spojenie slnečných lúčov so silnými vetrami vyvoláva v oblasti efekt podobný gigantickému laseru: dochádza tu k vreniu vody a magnetickým búrkam. K tragédiám však dochádza aj za bezveterných nocí. V tridsiatich rokoch minulého storočia si mnohí vysvetľovali miznutie námorníkov "hlasom mora". Tento jav, ktorý predchádza silnú búrku, spočíva na chvení vzduchu a častíc vody - ide o infrazvuk. Ten spôsobuje závraty, pocity panického strachu a pri frekvencii 7 Hz dokonca smrť. Ale ani infrazvuk nevysvetľuje všetky javy, ku ktorým v trojuholníku dochádza.
zdroj:tajomstva.org
tach 7Hz som cital je to pravda!!!!(myslim vseobecne tieto frekvencie "nicia" bunky ale musia by dost intenzívne.)
-
xx_moniQa_xx
Novice
Podla mna to moze byt naozaj skutocne a minule som sa divala na markize na jeden film zahady bermutskeho trojuholnika a predtym som o tom vela nevedela viem to len z toho filu je to trojuholnik v mori kde ked dake lietadlo alebo lod prejde tak vzdy vsetci zomru je to len film....viac som o tom nepocula ale skutocnu pravdu zatial neodhalil nikto a podla mna ani neodhali pretoze kazdy kto tam raz vojde alebo tade prejde zomrie a nevrati sa spat...........aspon tak to ZEVRAJ je verim na to tak na 50 percent ale neprechadzala by som tade...ale aj tak sa tam nikto z nas nedostane hehe
...[/b]
-
Menojenanič
Expert
Začalo sa to 16 septembra 1950, kedy reportér E. V. W. Jones napísal o záhadných zmiznutiach lodí a lietadiel medzi pobrežím Floridy a Bermudami. Toto miesto neostalo dlho nepovšimnuté. Začali sa šíriť historky, ktoré potvrdzovali pravosť Bermudského trojuholníka. Ako vlastne vznikol pojem "BERMUDSKÝ TROJUHOLNÍK"? Záhadné zmiznutia inšpirovali M. K. Jessupa aby napísal knihu "Prípady pre UFO". A nielen on sa zaoberal nevysvetliteľnými zmiznutiami. Podobnú teóriu si osvojil aj Donald E Keyhoe, ktorý v roku 1955 napísal a zverejnil knihu nazvanú "Sprisahanie lietajúcich tanierov". Stále väčšia časť ľudí v, týchto rokoch, začala veriť teórii že zem má základňu mimozemskej civilizácie práve v tejto oblasti. Nakoniec Vincent H. Gaddis nazval záhadný kút zeme: "BERMUDSKÝ TROJUHOLNÍK".Asi najznámejší prípad jez 2.svetovej vojny.Cez BT letela posádka 5 vojenských lietadiel.Z ničoho nič stratili spojenie a spadli do mora.Ich vraky sa nikdy nenašli.Existujú 2 názory:1.Niektorí vravia,že pod BT majú základňu minozemšťania a iba si ju ochraňujú.2.Môže to byť tak,že sa tzam mení magnetické pole rýchlejšie ,než kdekoľvek inde.
strach.wgz.cz
strach.wgz.cz
neviem,ci to bolo spomenute...ja som citala nieco take,ze v oblasti tohto Bermudskeho trojuholniku su nejake spodne viry a nejaka sopecna cinnost a ze niektore tie lode a tak podobne mali proste len smolu,ze ked tade sli,tak sa vytvoril vir,kt. ich vtiahol pod hladinu...
ale vo vseobecnosti som pocula viac nazorov,od silneho magnetizmu,cez rozne strety casovych linii az cez ufo alebo jednoduche viry...v kazdom pripade si myslim,ze na tom nieco moze byt,myslim,ze je ta oblast niecim vynimocna z prir.hladiska..
ale vo vseobecnosti som pocula viac nazorov,od silneho magnetizmu,cez rozne strety casovych linii az cez ufo alebo jednoduche viry...v kazdom pripade si myslim,ze na tom nieco moze byt,myslim,ze je ta oblast niecim vynimocna z prir.hladiska..
-
Menojenanič
Expert