Beziaci pas

O športe...
barbaronan
Expert
Expert

Beziaci pas

Príspevok od používateľa barbaronan »

Zdravim, prosil by som o radu ohladne bezeckych pasov, podmienky- vysoka kvalita, dobre funkcie- nemusi byt nic pokrocile a nie prehnana cena, dakujem. BTW- home using :D
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso2911 »

nechapem naco si to niekto chce kupit na doma lebo bud to najdes v ktorejkolvek posilke alebo si môzes ist zadarmo zabehat von kde je to podla mna aj prijemnejsie lebo si na cerstvom vzduchu a ked chces vysoku kvalitu tak ta cena je dost vysoko takze sa to podla mna vôbec neoplati :)
barbaronan
Expert
Expert

j, behat po meste je vazne super napad a posilka je relativne daleko a taktiez komfort, ze to mas doma je super. Viem, ze to nie je cenovo lacna zalezitost, ale to od toho ani necakam, chcem nieco co ponuka dobry pomer cena/a kvalita
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

a to nemas niekde nejaku plochu kde sa da behat? hociaky skolsky okruh alebo futbalove ihrisko alebo môzes ist nekde do lesa alebo kde ja byvam v bratislave a vsetky tieto alternativy môzem vyuzit hocikedy ide o to ze ta to po roku prestane bavit a bude ti to v byte len zavadzat
kakajdaaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

-

Príspevok od používateľa kakajdaaa »

Skus pozrieť tu ale je to tam drahé : :?

http://www.tampasport.sk/kat/Fitness/Beziaci_pas
barbaronan
Expert
Expert

alternatívu les naozaj nemam a po ulici behat nebudem, tento topic som zalozil z dôvodu, ci tu niekto nevlastni spominanu vec, pripadne nema nejake skusenosti s tým co ma doma, vygooglovat si to viem aj sam.
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

S vyberom ti neporadim, no este si dovolim trosku...

Ake mas skusenosti s beziacimi pasmi? Ja chodim behavat nejaky ten cas a skusal som aj pasy vo fitnesoch, no tam to nie je ono a stavalo sa mi, ze ma pri behu na pase boleli klby trosku z takych neprirodzenych otrasov, predsa je to len ine ako behat po spevnenej ploche. Pri normalnom behu ma zatial nikdy neboleli. Podla mna je klasicky beh lepsi uz len pre to ze si vonku. Ale to je len moj subjektivny nazor samozrejme. Ked ale chces velmi ten pas, ja osobne by som vyskusal raz dva krat tie pasy co su vo fitnesoch (vo viacerych co su v meste), co najviac znaciek a podla toho by som vyberal, ktory mi sadne. Lebo nie kazdemu moze vyhovovat rovnaky pas.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

poradim ti nekupuj si !! moja matka si ho kupila za 60 000 a teraz to mame doma a nikto to nepouziva lebo sa na tom vazne neda behat...da sa na tom chodi popripade velmi pomaly behat ale ak ti ideo rychlejsi beh tak nemas sancu lebo pas sa akoby zastavuje ked doslapnes lebo sa zvysi trenie a s tym sa vazne behat neda...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Na páse sa nedá rýchlo bežať ? Zvyknem behať na páse v rýchlosti 8km/h to je taký optimálny poklus, keď chcem nahodiť rýchlejšie tempo dám 13 km/h dá sa určite aj viac ale to nieje na dlhé behanie lebo chcem vidieť niekoho kto behá v rýchlosti 20km/h dlhšie ako 3 minúty. Takže stroj tvojej mami v hodnote 60 000 bolo asi vo forintoch alebo neviem.

Ja mám v zime radšej behanie na páse, vo veľkej zime sa mi zle dýcha a keď som na páse pustím si na iPhone film a bežím si bez toho že by som vnímal to ako nevládzem :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

peterxxx napísal:poradim ti nekupuj si !! moja matka si ho kupila za 60 000 a teraz to mame doma a nikto to nepouziva lebo sa na tom vazne neda behat...da sa na tom chodi popripade velmi pomaly behat ale ak ti ideo rychlejsi beh tak nemas sancu lebo pas sa akoby zastavuje ked doslapnes lebo sa zvysi trenie a s tym sa vazne behat neda...
doma pas sice nemam, ale v posilovni som ho viac krat pouzil, sice som nepsrintoval ale beh cca 12-13 km/h sa uz da pokladat za rychlejsi a ziadny problem som nemal...skus reklamovat ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Trošku OT. Ak má doma človek dobré prostredie, vetrané a bezprachu, tak cvičiť doma na páse, alebo na eliptickom rotopéde je výhodné hneď z niekoľkých hľadísk. Doma je paradoxne čistejší vzduch ako vonku, minimálne v mestách. Doma je optimálna teplota vzduchu, v lete sa človek moc pri behu, alebo športe dehydruje a v zime riskuje že chytí chorobu. Samozrejme ak je človek otužilý a zocelený, problém to nepredstavuje. Vonku sa človek bojí zo seba vydať maximum, buď sa hanbí, alebo sa bojí že by sa mu mohlo niečo stať [podvedomý strach], poprípade by sa presílil a mal by problém dostať sa domov. Doma sa človek vyzlečie do slipov, alebo spodkov a beží. Na von sa človek musí obliecť, buď do joggingu, alebo do niečoho špeciálneho. Je to dosť nechutné cvičiť naobliekaný, človek sa potí, lepí sa naňho všetko. Doma keď je človek defacto nahý tak nemá problém. Ja osobne preto najradšej cvičím doma, alebo v poloprázdnej posilke.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Máš doma pás ? Alebo pod cvičením doma máš na mysli posilnovanie ? Lebo zase mne sa lepšie cvičí v posilke je tam viac strojov, určite viac ako môžeš mať doma a tak vieš precvičiť každú partiu rôznymi cvikmi.

Ak si mal na mysli behanie, tak aký máš pás ? Môže to byť super behať doma, dáš pás pred telku pustíš film a nenudí ta to tak.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

zajtra hoznova preetram a napisem sem pri akej rychlosti mi to zacina robitz problem...mozno je aj rozdiel v tom ze pri mojej vyske(skoro 2 metre) mam strasne dlhe kroky a ja proste nedokazem behat pomaly, ale proste s pasom akymkolvek nemam dobre skusenosti a vzdy som zaznamenal rovnaky problem...a ta cena bola v slovenskych korunach
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jukel napísal:Máš doma pás ? Alebo pod cvičením doma máš na mysli posilnovanie ? Lebo zase mne sa lepšie cvičí v posilke je tam viac strojov, určite viac ako môžeš mať doma a tak vieš precvičiť každú partiu rôznymi cvikmi.

Ak si mal na mysli behanie, tak aký máš pás ? Môže to byť super behať doma, dáš pás pred telku pustíš film a nenudí ta to tak.
nemám doma nič len železo [činky, bench] a hrázdu. Brácho má doma eliptický rotopéd, maká na ňom, za 4 mesiace zhodil 32kG ["trochu" nezdravé, viem 104 kG - 72]] a teraz je štíhly a namakaný. Ja rád cvičím doma, lebo zo seba dám maximum. A samozrejme, posilke sa nič nevyrovná, nie je šanca, len ak si zbohatlík a máš doma miestnosť, kde máš posilku. Ja som to zrovnával s exteriérom. Vonku sa cvičí dosť zle, lebo počasie, prostredie a podmienky sú len málokrát do roka ideálne. Osobne sa mi ani do posilky moc nechce chodiť, nepoznám tam ľudí...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Beziaci pas

Príspevok od používateľa Stoporko »

Uplink - ohľadom behania v zime - minulú zimu som po večeroch behával na železnej studničke, bežne bolo aj -8stupňov a úplná pohoda. Jediná chybička krásy bol ľad, ale aspoň to bola o to väčšia sranda. Behanie v lete - dám si na chrbát camelback a dehydratácia sa môže ísť schovať :wink: V princípe súhlasím, že tu v meste nie je celkom kóšer vzduch, no ja by som pohyb vonku za cvičenie v posilke / doma nemenil - môj súkromný názor.
draco
Light Star
Light Star

Re:

Príspevok od používateľa draco »

jukel napísal:.. vo veľkej zime sa mi zle dýcha ...
ked ti nerobi dobre ten studeny vzduch, na to existuje tato vyborna vecicka... ja ju sice nemam ale ked je fakt zima natiahnem si na usta celenku co nosim namiesto salu, aby mi nefukal studeny vietor na krk... a clovek ktory pravidelne beha (nemusi to byt kazdy den) sa nemusi bat toho ze ochorie alebo prechladne, skor sa otuzis a posilnis si imunitny system (samozrejme pokial nebyva uz chronicky chory)
Prílohy
bezecke rusko.jpg
barbaronan
Expert
Expert

Re: Beziaci pas

uff, s takou kuklou by som sa citil dost divne, btw vec sa ma tak, ze som okolo Vianoc chcel objednat http://gym.sk/bezecky-orcan-p-446.html , ale bol vypredany asi vo vsetkych shopoch co su na webe a maju dojst na sklad cca okolo 20 januara. Co si o tom pase myslite?
Napísať odpoveď