Big Bang Theory [spoilers]
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Big Bang Theory [spoilers]
Super začiatok 5. série. Maximálna spokojnosť. Heil Sheldon
"Hey, you know, if this was in Sheldon and Leonards apartment, i wouldnt wind up sitting on the floor all the time." "hm. On three?" Som zvedavý, či to kreslo zakomponuju do ďalšej časti. 
Dnes som si pozrel prvú časť, ale na druhú som už unavený. No prvá bola geniálna, keďže som v priebehu dvoch dní pozrel viac ako polovicu 4. série, a následne prvú časť piatej, tak môžem povedať, že kvalitatívne je na tom lepšie - je o niečo originálnejšia, ako tie oné radové časti.
Spokojnosť maximálna, teším sa na ďalšie.
PS: scéna "Geology isn't a real science!" ma položila.
PS: scéna "Geology isn't a real science!" ma položila.
-
DeJF
Addict
Mna prvá časť viac nudila ako zabávala.. duhá bola o poznanie lepšia ^^..tá scéna stým prístrojom na diaľkové bozkavanie [alebo ako tú zvrátenosť nazvať] nemala chybu 
taky priemer, rozhodne bol zaciatok stvrtej serie omnoho lepsi, ako tejto.
-
Schelmy
Medium Star
slabá časť.. Amy mi už dosť lezie na nervy. Tie jej kecy sú už neznesiteľné. Dnes sa to navyše točilo všetko okolo nej..
Suhlas, Amy dnes bola vynimocne strasna, na druhej strane sa mi pacil zaver s Bernadette 
-
Space5800
Medium Professional
Dnešná epizóda sa mi taktiež vidí slabá. Zasmial som sa fakt len pár krát. Z toho väčšinou na Sheldonovi. Hlas Bernadette je stále úžasny 
Posledná epizóda bohužial lepší priemer. Ale i tak sa našlo plno svetlých momentov. 
PS: Na Amy som nadával v priebehu 4. série, že ju tam nechcem, ale už si nejak zvykám.
PS: Na Amy som nadával v priebehu 4. série, že ju tam nechcem, ale už si nejak zvykám.
tento serial uz pozeram len z nudy. mozte so mnou nesuhlasit (asi aj mnohi budete
) ale pre mna je HIMYM ovela lepsi, aj ked by sme to mozno nemali porovnavat, ale vela ludi to robi. totiz himym je od zaciatku o vztahoch atd, ale tbbt mal byt o geekoch a kde su ti geekovia teraz? sheldon este zoparkrat hviezdi - ako napr. dnes s vlacikmi, ale zvysok party uz ma zeny a zrazu su z nich party boys .. chyba mi geek humor z prvej a druhej serie 
podla mna bol aj treti diel super, zatial je nova seria velmi vydarena.
-
gallardo570_4
Medium Expert
Zaciatok novej sezony neni zly.. Ale som si isty, ze tvorcovia maju naviac.. Amy je tak nesympaticka postava (aspon pre mna), ze to az pekne neni.. Co mi chyba naviac je asi: Bazinga!
Preco sa musia vsetky serialy dostat do problematiky vztahov ak by toho nebolo aspon tak vela v kazdej casti.. Zlate casy ked si spomeniem na dialogy medzi Sheldonom a Leonardom... Wolovitzove napodobnovanie.. A Rajove hlasky, kt. sice nebolo vela teda nehovoril ich tak casto ale vzdy stali za to..
Takze verim, ze to s urovnou nepojde rapidne dole a, ze si serial udrzi minimalne taku uroven aku ma..
Preco sa musia vsetky serialy dostat do problematiky vztahov ak by toho nebolo aspon tak vela v kazdej casti.. Zlate casy ked si spomeniem na dialogy medzi Sheldonom a Leonardom... Wolovitzove napodobnovanie.. A Rajove hlasky, kt. sice nebolo vela teda nehovoril ich tak casto ale vzdy stali za to..
Takze verim, ze to s urovnou nepojde rapidne dole a, ze si serial udrzi minimalne taku uroven aku ma..
najhorsi diel TBBT aky bol doteraz vytvoreny...
-
Thrash/Death
Star
Tento diel bol vážne veľmi slabý
Howardove rozhovory s matkou boli najmenej vtipné aké som doteraz počul a Amy moja obľúbenkyňa nie je, takže mi prirodzene veľmi vadilo že sa celý diel točil viac-menej len okolo nej
Kedy ju už bazmek vyhodia? 
-
audiotrack
VIP
slabý diel. Prvé dva diely 5. série boli super, a vyvrátili moje pochybnosti že čím viac častí nejakého seriálu tým je slabší. Ale táto tretia bola dosť oničom.
-
hojko
Site Admin
Mne sa ten diel nezdal az taky slaby, nebol rozhodne dobry, ale oznacil by som ho skor ako taky podpriemerny diel. Len ma frustruje, ze je tam stale Amy, pretoze mi je vrcholne nesympaticka a pevne som dufal, ze v novej serii uz nebude tato postava.
-
mirak2
Hardcore addict
perfektna epizoda
Sheldon vyhrava a Raj tiez 
-
Sarger
Guru wannabe
Konečne fajn časť, Raj pobavil 
-
Soviet
Darca
Tato im vysla na maximum 
-
Space5800
Medium Professional
A ja viem prečo sa nám tak páčila... Amy tam bola asi 1min! 
Pre mňa veľmi príjemná epizóda
Pre mňa veľmi príjemná epizóda
-
Soviet
Darca
Hmm hodinova cast TBBT? "The Big Bang Theory is one full hour TONIGHT and Sheldon says the words you never thought you'd hear! Tune in tonight at 8/7c on CBS!"