Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa ramaya »

-Syu napísal:ramaya

no ten bittrex sa mi pozdáva najviac len škoda, že sa momentálne nemám ako verifikovať :mrgreen: a bez posielania ofoteného občianskeho sa dá obchodovať snáď asi iba na Krakene
Na https://www.binance.com/ sa obchoduje bez akéhokoľvek overenia, ale bez overenia môžeš odtiaľ vyniesť maximálne 2 bitcoiny každý deň. To je pre vačšinu ľudí viac než postačujúce. Môžeš tam poslať bitcoinov koľko chceš, ale vonku dostaneš bez overenia iba 2 denne.
https://support.binance.com/hc/en-us/ar ... on-Binance
Je to veľká burza a obchoduje sa tam viac vecí ako na Krakene. Včera to bolo prvý-krát čo sa mi tam nedalo pol hodiny prihlásiť, ale včera bola mimoriadna situácia kôli tomu zrušenému forku.

Na https://liqui.io/ sa obchoduje úplne bez overenia, ale veľa ľudí ju kritizuje, že keď nastane problém, tak to nikto nerieši, ale to hovoria aj o Krakene Na menšie nákupy je vhodná. Iba nakúpiť a hneď s tým preč, ale to odporúčam na akejkoľvek burze ... Ja som zatiaľ nikdy nemal žiadny problém.

https://www.coinexchange.io/ bez overenia
https://www.cryptopia.co.nz/ do 5000 novozélandských dolárov bez overenia

Pre tých čo nechcú posielať občiansky sú tieto 4 asi najlepšie. Mám ich odskúšané

//autoeditácia príspevku (09 Nov 2017, 22:56)
A ešte som zabudol na https://etherdelta.com tiež bez akéhokoľvek overovania, ale je tak zložitá, že to vôbec nie je vhodné pre začiatočníkov, ale keď to pochopíš, tak je to ľahké :)
https://www.reddit.com/r/EtherDelta/com ... ime_users/
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Tiez riesim prave tu verifikaciu, som dost paranoidy, nie je to pofiderne posielat niekomu kopiu OP?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

marek788 napísal:Tiez riesim prave tu verifikaciu, som dost paranoidy, nie je to pofiderne posielat niekomu kopiu OP?
- je to velmi jednoducho zneuzitelne
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

buducnost BTC. pravdepodobne v blizkej dobe zamenim vsetko BTC za BCH alebo ETH, toto nema zmysel.

https://www.reddit.com/r/btc/comments/7 ... lyhighfee/
gogo956
Redeemer
Redeemer

Old Dirty Bastard

pri platbe s nizsou prioritou aj poplatok je vyrazne nizsi, nie je tak? Btc ma buducnost ako drzitel hodnoty a az sekundarne ako elektronicka mena.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

pri tom aka je siet bezne kedykolvek zahltena tvoja transakcia s nizkym poplatkom nemusi byt spracovana nie cele hodiny, ale cele dni. dokonca po par dnoch moze aj by vysadena z mempoolu a mozes ju zopakovat na 2 pokus.
myslim si, ze ako elektronicka mena nema buducnost ziadnu. v porovnani s altcoinami, kt. spracuvavaju transakcie okamzite za zlomok ceny.
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -Syu »

Bitcoin padá a Bitcoin Cash prudko rastie :-) som zvedavý kde sa to zastaví. Ja som presunul radšej uspory z btc do bch. Síce neskoro, ale predsa. Rast BCH mi dokonca behom jedineho dňa zmazal stratu na bitcoine a poslal ma do plusu :D Inak myslím si, že btc oslabuje len preto, že špekulanti tam nasypali prachy koncom oktobra s vidinou vysokych ziskov a teraz rychlo presuvaju... najprv do litecoinu (rast na 70$) a potom do ethera (rast na 320$) a teraz zas do BCH
gogo956
Redeemer
Redeemer

ja som vzdy daval s najnizsom poplatkom a tnx sa spracovala vzdy do cca 4hodin najneskor
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

tak bitcoin cash by mal mat tiez nejaky hardfork teraz, cize bude split a spekulanti asi opat cakaju, ze budu mat free coins.
gogo956: co to je "najnizsi poplatok", kazdy klient ma uz vacsinou poplatky dynamicke podla zahltenia siete, preto niektore ako najnizsi poplatok kludne ponuknu moznost 80eur. ak si zadaval poplatok manualne, tak je rozhodujuce kolko satoshi/byte to bolo
https://bitcoinfees.earn.com/

kazdopadne zrejme si mal ty stastie alebo ja smolu. bezne som cakal aj 10 hodin na 1 confirmaciu a to nie s najnizsim poplatkom.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

V decembri sa pripravuje ďalší fork, nejaké bitcoin striebro ...
https://cointelegraph.com/news/bitcoin- ... rejections

Bude to ešte zaujímavé, veľa bude záležať aj na programátoroch bitcoin core čo urobia. Možno sa naserú a už nebudú na nikoho čakať a urobia ten hard fork, ktorý im 1.augusta zabránila urobiť tá blbá dohoda a boli naivný, že verili baníkom Už vtedy sa hovorilo, že baníci ten SegWit podporili iba kôli tomu aby zdržovali čas o pár mesiacov a nakoniec, že SegWit 2X odmietnu a to sa aj teraz stalo.

Už boli dávnejšie také úvahy a teraz sa o tom znovu začína písať, že DASCH by mohol postupne nahradiť Bitcoin
https://cointelegraph.com/news/as-bitco ... ement-them

Ja som sa zatiaľ s týmto nestretol čo tu popisujete. Ale ja posielam maximálne 0.2 - 0.3 bitcoinu z jednej burzy na druhú a maximálne som čakal 1 hodinu, zvyčajne je to do 30-40 minút ... Poplatky sa tam nedajú nastaviť žiadne, koľko si burza strhne toľko je. Tá sadzba je fixná.
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

bitcoin silver bude zrejme niečo ako bitcoin gold... len ďalší bezcenný shitcoin. Osobne si myslím, že najbližšie má k náhrade bitcoinu práve bitcoin cash. V kapitalizácii je už tretí za bitcoinom a etherom, ale možno sa objaví čosi ešte lepšie... ale som zvedavý ako sa to vyvinie a či bitcoin uháji pozíciu jednotky... každopádne nasledujúce dni by som sa bitcoinu zďaleka vyhol a stavím sa, že ešte padne pod 6000$
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

lol, to uz je riadny joke.. este treba bitcoin platinum a bitcoin diamond. a potom este nejake menej vzacnejsie kovy, mozno aj bitcoin titanium.
btw bitcoin gold 400USD. snad taka cena bude v ponuke aj ked vyjde nejaka penazenka a budu to brat burzy :D
ramaya napísal:Bude to ešte zaujímavé, veľa bude záležať aj na programátoroch bitcoin core čo urobia. Možno sa naserú a už nebudú na nikoho čakať a urobia ten hard fork, ktorý im 1.augusta zabránila urobiť tá blbá dohoda a boli naivný, že verili baníkom Už vtedy sa hovorilo, že baníci ten SegWit podporili iba kôli tomu aby zdržovali čas o pár mesiacov a nakoniec, že SegWit 2X odmietnu a to sa aj teraz stalo.
uz len core by nespravil hard fork (a keby hej, tak to len dokaze ich pokrytecke spravanie. lebo keby ho spravili skor, tak ziadny bitcoin cash ani nemusel existovat). mas to pomylene. mineri suhlasili so segwitom len v tom pripade, ze neskor pride segwit2x. dohodli sa s core a len vdaka ich signalizacii a tejto dohote (new york agreement) segwit podpora presiahla vobec 50%, inak by tu ziadny segwit nebol. potom ked segwit presiel a blocksreamcore boli celi happy, tak sa im vysrali na hlavu a zacali robit dezinformacnu kampan proti 2x, no2x, platili trollov a cenzurovali nonstop ako stale. tento obrazok to velmi dobre vystihuje. aj dnes to este nejaky dement postol na r/bitcoin a urcite si myslel, aky je cool. pritom nechape, ze to dokazuje len ch podle spravanie https://www.reddit.com/r/Bitcoin/commen ... _relevant/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

zacina to byt riadna politika cele tieto kryptomeny, cim dalej som skeptickejsi...

toto pisal niekto 30 jula, zatial to celkom sedi.
https://www.reddit.com/r/CryptoMarkets/ ... read_this/
pokial by mal ozaj pravdu, tak bitcoin konci proste. nahradi ho bitcoin cash.

na druhu stranu mozno je to ozaj iba o tych forkoch. proste tak ako pol roka dozadu vsetci jazdili na ICO (kupis ico, pockas par tyzdnov kym sa objavi na burzach, predas za 2x, rychlo kym to zacne padat) teraz je tu vlna hard-forks... nakupis hromadu bitcoinu pred forkom, po forku rychlo predas aj bitcoin aj to druhe, cisty zarobok za nic. najprv bitcoin cash, potom gold, teraz mal prist segwit2x no a najnovsie sa ide forkovat bitcoin cash, tak vsetci hadzu peniaze tam. co je na tom ze to co sa hardforkne bude odpad ako bitcoin gold, aj keby hodnota na burze neprekrocila 20 eur, tak furt su to peniaze zadarmo, to sa neodmieta.

ja si dam trochu pauzu teraz asi, co som zarobil na bitcoine uz naspat nenahadzem, ether si necham, ten vyzera celkom stabilne zatial, NEO som v minuse a verim ze poriastie este niekedy, takze nepredam a este mam nejake drobne v SNT a to mi je jedno, mozno raz ma potesia ale luto mi za nimi nebude.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Trochu konšpirácie na pobavenie. Všetko to riadia ilumináti z Bilderbergu :lol:
http://www.marketoracle.co.uk/Article60738.html

A teraz vážne:
Jeden z vývojárov Bitcoinu už predpovedá jeho koniec do 6 mesiacov, a že bude nahradený BitcoinCash
http://cryptoconsulting.info/2017/news/ ... coin-cash/

Toto je tweet z 2.augusta hneď po prijatí SegWit
John McAfee (snáď netreba predstavovať)
Prílohy
MWSnap024.jpg
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

ešte nie všetkým dňom koniec. To či nakoniec BCH zvíťazí nad BTC ešte nie je tam zďaleka isté. Môže prísť k novej dohode, alebo pridu s novým forkom. Za 6 mesiacov sa toho môže udiať ešte dosť veľa. a minimálne koncom roka bitcoin určite posilní, len je otázne o koľko a z akej ceny
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

2,5k bitcoin cash, krasa :D takymto tempom to mozeme o polroka prestat volat bitcoin cash a mali by to proste premenovat na bitcoin :)
ja ani nie som mad. pred tymto flipenningom bola dualna hodnota mojej investicie per coin max. 7800USD, momentalne 8400USD :D
len lutujem, ze som za BCH nezamenil skor a furt naivne veril tomu, ze sa legacy chain niekam pohne, ze sa nieco zmeni, ze pride 2MB block..
ak ski to cenu minimalne 2k aj udrzi, tak si viem predstavit odchod znacnej casti minerov z btc blockchainu a prechod na bitcoin cash :)
ale nemusime sa bat.. btc bude mat stale znacnu hodnotu.. ved vacsina posterov na r/bitcoin su zatati "hodleri" a nikdy to nepredaju. pri poklesoch len opat nakupia.

ja som to vravel odzaciatku.. preco by mal mat btc cenu 7k a bch 500 dolarov? ak ak si planuje btc udrzat cenu 7k, tak bch musi mat minimalne dvojnasobnu hodnotu. ved je to to iste, co bitcoin, len funkcne.. dokonca je to postavene tak, ze ani transakcia s 0 potvrdeniami nikdy nevypadne z mempoolu a bude velmi rychlo potvrdena. co sa nam bude urcite velmi hodit, ak sa tato minca planuje integrovat ako online platidlo. urcite by ma nasralo, keby som za btc niekde online nakupil a o 2 dni mi pride email, ze transakcia bola zrusena, mozem opat nakupit, pricom trebars medzicasom skonci akcia alebo zmenia cenu.

//oops, neskoro uz vyse 12 hodin ma cash chain vacsi hashrate ako legacy bitcoin (54%), fuuha.. deje sa tu historia. tzn., ze miesto blokov kazdych 10min sa vytvaraju kazdych 20min. teda pocet nepotvrdenych transakcii bude len narastat.. (niekto znalejsi ma mozno opravi, ale momentalne denne bitcoin vytvori namiesto 300k cca 150k transkacii? a v mempoole je takmer 150k nepotvrdenych :D) najblizsich par dni bude velmi zaujimavych. ale vsak vsetko je v pohode, btc je predsa vzacny kov, kto by ho chcel neustale vyberat a pouzivat na nieco :D https://www.npr.org/sections/money/2011 ... tone-money
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

ešte teraz sa mi klepú ruky :D dal som síce na tom 500€ ale zabudol som hneď po vrchole vystúpiť a cena padla o tisícku dole... našťastie prišiel druhý výtlak a ja som vyviezol iba s so slabym infarktom :D inak podľa môjho názoru je cena proste privysoko. Real možno niekde okolo max 1300€, inak by som do toho už zbytočne nepumpoval prachy. Korekcia musí niekedy prísť a bude to strmý pád. No pri takomto tempe rastu si viem predstaviť, že BTC dobehne cash behom mesiaca :D ved 2 a pol tisica je uz skoro polovica dnesneho bitcoinu
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

osobne by som teraz asi tiez nekupoval BCH, lebo su to neuveritelne skoky, nastastie som svoje split coiny nikdy nepredal :) z dlhodobeho hladiska je to ale imho aj pri 2,5k vynosna investicia ;)
napr. teraz to sledujem live.. cena padla o 30% z 2500 na 1600USD. :) mam taky pocit, ze ti najvacsi hodleri nikdy taktiez cash nepredali a teraz to budu pomaly dumpovat. robia ale chybu, mali so to nechat, na bitcoine mohli byt milionary, ale tu sa vzdavaju moznosti stat sa este bohatsimi :D
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

tiež to sledujem live :D zase som si nedal povedať a opäť som vložil prachy do BCH... tentoraz už nie na urovni 2100€, ale tych 1600€, ibaže to zas pokleslo .. no nič, stále som v pluse našťastie a do večera tam isto bude ešte aspoň jedna pumpa :D
bohužiaľ ja split coiny nemám, na burze som iba dva tyzdne a na hodlovanie mam relativne malu sumu na to, aby sa to oplatilo z dlhodobeho hladiska, takže nič iné mi neostáva iba špekulácie práve na takýchto velkych skokoch... jeden taky skok na BCH môže byť kľudne aj o tri stovky a to sa uz oplati :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Chalani čo to sledujete, ako je to s Bitcoin goldom? Dnes o 8mej spúšťajú mainnet a bude sa dať ťažiť. Oplatí sa to? Ako je to s obtiažnosťou, nadväzuje na bitcoin, alebo ide sa odznova?
Napísať odpoveď