blbnutie PC
blbnutie PC
cavte, kamarát ma problem zo svojim PC, že jednoducho niekedy mu nejde klikať s myškou, inokedu mu nejde pohybovať s myškou, niekedy zase klavesnica nejde, niekedy ide všetko vpohode. My sme skusily defragmentovať PC a antivirusovim programom sme ho prehladaly no nič sme nenašly. mohol by nám niekto prosím pomôcť? Dakujem
Re: blbnutie PC
Blbne iba klávesnica a myš? Sú obe pripojené k PC rovnako? (USB, PS/2?)
Skúšali ste inú myš a klávesnicu? (ja viem, málo pravdepodobné, že sú zlé obe, ale predsa
)
Začalo to len tak zrazu? Možno by som skúsil vymeniť aj USB kartu (ak sú zapojené cez USB) ak máte možnosť
Skúšali ste inú myš a klávesnicu? (ja viem, málo pravdepodobné, že sú zlé obe, ale predsa
Začalo to len tak zrazu? Možno by som skúsil vymeniť aj USB kartu (ak sú zapojené cez USB) ak máte možnosť
ano iba klavesnica a myš, su pripojené cez PS/2, skušaly sme dať inú mýš aj klávesnicu ale výsledok bol taký istý, ano začalo to len tak zrazu a trvá to už 5 dní
Neinštaloval kamarát nejaký nový software? Nepripájal nejaký nový hardware? Začalo to naozaj LEN TAK Z NIČOHO NIČ?
Aký je to OS? (dúfam, že vista
)
// Reinstall OS je až posledná možnosť
Aký je to OS? (dúfam, že vista
// Reinstall OS je až posledná možnosť
Raz som také riešil, a pomohlo nastaviť BIOS do default stavu, uložiť - a išlo to. Potom sam postupne nastavoval BIOS.
V USB cez prevodník to išlo.
V USB cez prevodník to išlo.