Hľadal som už kde-kade ale zatiaľ som na nič nenatrafil, stránka by týmto spôsobom mala byť prístupná pre telesne postihnutých, budem Vám vďačný za každú pomoc...thx
Blindfriendly v Joomle?
Blindfriendly v Joomle?
Zdravim vas, chcel by som poprosit o radu. Potreboval by som modul na Joomla 1.5.x, ktorý by dokázal vypnút grafiku stránky, niečo také ako má napríklad stránka http://www.region-bsk.sk/ ked sa klikne na BLINDFRIENDLY resp. modul ktory by robil to iste, čo robi FIREFOX v menu Zobrazit - Štýl stránky - žiadny štýl.
Hľadal som už kde-kade ale zatiaľ som na nič nenatrafil, stránka by týmto spôsobom mala byť prístupná pre telesne postihnutých, budem Vám vďačný za každú pomoc...thx
-
KaktusBR
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
akurat sa snazim spravit blindfriendly stranku. ale v ich manualoch som tomu nepochopil tak ze musi obsahovat aj bez graficku verziu. ved ak niekto pouziva napr. linx alebo nejaky textovy prehliadac tak ten automaticky ignoruje styly a cita to zaradom.
skor sa dava doraz na alt tagy pri obrazkoch, a pouzitelnost webu bez javascriptu a pod.
ci sa mylim?
skor sa dava doraz na alt tagy pri obrazkoch, a pouzitelnost webu bez javascriptu a pod.
ci sa mylim?
problem
problem je ze osoba, pre ktoru ten web robim, tam prave taketo nieco chce mat, velmi jednoducho povedane..."ked kliknem sem na tuto ikonku, tak sa mi vypne styl na celej stranke"...
tom.tom11 - no lenze ako to spravit tak, aby to robil po kliknuti na nejaku ikonku/odkaz tak, aby to bolo funkcne komplexne na celom webe...to bohuzial neviem urobit
KaktusBR - no ano ja som si myslel ze to tiez bohato staci + dodrzat nejake dalsie zasady ale oni si vymysleli taketo nieco a nikde s tym neviem pohnut...
tom.tom11 - no lenze ako to spravit tak, aby to robil po kliknuti na nejaku ikonku/odkaz tak, aby to bolo funkcne komplexne na celom webe...to bohuzial neviem urobit
KaktusBR - no ano ja som si myslel ze to tiez bohato staci + dodrzat nejake dalsie zasady ale oni si vymysleli taketo nieco a nikde s tym neviem pohnut...
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem
no vsak to ked bude template spravena prazdna tak to funguje na cely web a neviem este skusim pohladat daky komponent na to zmenenie template....ale nieje to nic tazkeEMERICH napísal:problem je ze osoba, pre ktoru ten web robim, tam prave taketo nieco chce mat, velmi jednoducho povedane..."ked kliknem sem na tuto ikonku, tak sa mi vypne styl na celej stranke"...
HMN
no ja som myslel uz na ten modul, ktory prepina styly, akurat ako to vymysliet tak aby ten modul bol v podstate odkaz, na ktory sa klikne a frci to, ma to byt pomoc pre postihnutych, ked tam budu musiet preklikavat tak to velka pomoc nebude
, hmn trosku som css pozeral ale jak to prepojit s joomlou to je na mna chlapi vela....preto hladam ten modul, lebo vrtat sa v joomle takymto sposobom, no prosto php mi moc nejde....kde by som mohol najst napojenie joomly na css, mozno by to slo urobit ako html modul s odkazom na tu prazdnu sablonu, ktoru ste hovorili ale to css prepojenie mi robi velky problem teda....
joomla
no tak si to nejako musim vymysliet sam alebo napisat tym adminom co to maju na strankach jak to maju urobene...inak co sa tyka rychlosti joomly, tak pomala sa mi teda nezda ani nahodou, pre mna je to uplne idealne- krasne sablony, vela modulov, personifikacia pre mna maximalna...neviem co by pre mna mohlo byt lepsie...