Blu-ray prehravac
-
Thief211
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Blu-ray prehravac
Zdravim,
kupil som si TV Samsung tak by som si chcel k tomu dokupit nejaky blu-ray prehravac, nemam s tym ziadne skusenosti, tak by som sa chcel opytat niekoho kto to ma doma a kto s tym ma skusenosti.
Ked si napalim na blu ray disk 2-3 filmy vo formate MKV a napalim to ako subor cize ako datovy disk pojde mi to prehrat? alebo mi pojde prehrat len original blu ray alebo full blu ray? (mame doma este stary dvd prehravac a ten prehra len full dvd vo formate VOB, ziadne avi tak preto sa chcem o tomto informovat)
Chcem si spravit taku zbierku filmov na policku tak v prvom rade uvazujem o diskoch.
Prehraju v pohode aj interne aj externe titulky vo formate SRT?
uvazujem medzi:
lg bdp-135
http://www.lg.com/hk_en/blu-ray-dvd-pla ... ifications
samsung bd-f5100 (kedze mam samsung tv tak snad mi to lepsie ladilo alebo by si lepsie rozumeli ale to nieje podstatne)
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... D-F5100/XU
Chcem vediet hlavne o tom napalovani MKV ci to funguje a zobrazi ten disk s tym ze si vyberiem ktory film na nom si chcem spustit.
Vdaka
kupil som si TV Samsung tak by som si chcel k tomu dokupit nejaky blu-ray prehravac, nemam s tym ziadne skusenosti, tak by som sa chcel opytat niekoho kto to ma doma a kto s tym ma skusenosti.
Ked si napalim na blu ray disk 2-3 filmy vo formate MKV a napalim to ako subor cize ako datovy disk pojde mi to prehrat? alebo mi pojde prehrat len original blu ray alebo full blu ray? (mame doma este stary dvd prehravac a ten prehra len full dvd vo formate VOB, ziadne avi tak preto sa chcem o tomto informovat)
Chcem si spravit taku zbierku filmov na policku tak v prvom rade uvazujem o diskoch.
Prehraju v pohode aj interne aj externe titulky vo formate SRT?
uvazujem medzi:
lg bdp-135
http://www.lg.com/hk_en/blu-ray-dvd-pla ... ifications
samsung bd-f5100 (kedze mam samsung tv tak snad mi to lepsie ladilo alebo by si lepsie rozumeli ale to nieje podstatne)
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... D-F5100/XU
Chcem vediet hlavne o tom napalovani MKV ci to funguje a zobrazi ten disk s tym ze si vyberiem ktory film na nom si chcem spustit.
Vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Blu-ray prehravac
A preco to nevyriesis kupou externeho HDD? Pripojis k TV a prehravas.Je to daleko lepsie riesenie ako kupovat BD player ktory takymto sposobom vobec nevyuzijes. Nedava to zmysel.
-
Thief211
Light Star
to je ta druha moznost, preto som napisal ze v prvom rade uvazujem nad diskami lebo si chcem spravit z toho zbierku na policke a s HDD som doteraz dobre skusenosti nemal umierali mi a tie kvanta GB ktore by som roky stahoval a seedoval by som hned stratil tak tomu uz moc neverim preto sa chcem najskor informovat o tomto
-
Ryan Giggs
VIP
To s tymi hdd robis co ze ti tak umieraju?
-
Thief211
Light Star
tak uz nieco mali za sebou nejake roky a prenasanie, navzdy to nevydrzi ani ten disk ale som radsej keby to mam tam
-
Ryan Giggs
VIP
Aj tak to nema ziadne opodstatnenie. Aj keby sa tomu nieco po rokoch stalo, filmy nie su take data ktore sa nedaju ziskat znova. Jednoducho ich stiahnes zas. No ale budiz, proti gustu...
Ked uz to silou-mocou musi byt ten prehravac tak si kup Samsung. Ked uz nic ine, tak aspon bude bezproblemovo komunikovat s TV.
Ked uz to silou-mocou musi byt ten prehravac tak si kup Samsung. Ked uz nic ine, tak aspon bude bezproblemovo komunikovat s TV.
Disky tiez po case odchadzaju. Ja co mam niektore dvd co som napalil pred par rokmi uz nejdu 100%ne. Ak sa bojis ze ti odijdu, tak si kup dva disky a rob si rovnske kopie na oba disky. Mat vsetko na disku je urcite sikovnejsie riesenie ako davat filmy na bluray.
-
guess.whoo
Redeemer
by som povedal, ze ti skor "odide" dvd/BR disk ako externy HDD. mam ponapalovane filmy este z cias ked to ficalo a teraz mam problem prehrat nejake bez problemov a to neboli vybrate z obalu odkedy som ich napalil a pozrel. narozdiel od toho mi externy disk funguje stale
-
Rocker_finck
Medium Expert
Ja som takisto vymenil blu ray prehrávač za externý HDD, resp. ešte nemám hdd ale pracuje sa na tom. Ak však chceš ísť do prehrávača, skontroluj si, či ten konkrétny podporuje NTFS (resp. exfat alebo iný moderný systém súborov), pretože lacnejšie prehrávače niekedy podporujú len fat32 = nevezme ti súbor väčší ako 4GB, čo je veľká väčšina kvalitnejších mkv súborov. Toto sa týka hlavne prehrávania z usb kľúča. Ako to majú disky presne neviem, ale myslím že tam s tým nebude problém.
-
Ryan Giggs
VIP
Nestretol som taky BD prehravac ktory by nevedel NTFS. Ani by to nemalo ziadnu logiku u prehravaca ktory prehrava mkv.