bluetooth acer
bluetooth acer
mohli by ste mi poradit ako zapnut bluetooth na NB Acer aspire 5935g bez toho tlacitka? ide to nejako?... Lebo som ho skusal zapnut normalne s tym tlacidlom co je na nb... vsetko sa zdalo ok (dole na liste som mal ikonu bluetooth) ale ked som sa pokusal spojit mobil s nb tak mi vypisovalo ze bud nemam ovladac alebo ze nieje pripojeny hardware. Ked som par krat skusal vypnut zapnut bluetooth ci to nejako nezareaguje sa ikona dole na liste uz ani nezobrazila hoc tlacidlo na nb signalizuje ze je bt zapnuty... neviete co by s tym mohlo byt?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: bluetooth acer
A mas nainstalovany ovladac na bt
ano ja som pred tym bt normalne pouzival...
-
IceHammer
Star
skusal si posielat z tel. na book alebo opacne. Ak posielas z booku na tel tak by si mal vidiet ak to posielas tym sposobm ze stlacis pravim tlacitkom na povedzme nejaky obrazok a das odoslat tak by si tam mal mat ikony zobrazujucu bth ak ju tam nemas tak skus ich znova nainstalovat
no ano to tam mam... ale naskoci mi tabulka ze vyberte kam chcete odoslat subory...ale nic mi tam nenajde lebo bt nieje zapnuty... :-$
-
IceHammer
Star
bth mas zapnuty aj na tel??? kedze nevie kde to ma poslat ked nema koncovu adresu teda tel.
jj na telefone ho zapnuty mam, a ked dam aj cez telefon vyhladavat zariadenia tak nic nenajde... a ked si na nb zapnem nokia pc suite... skor ma automatiky pripojilo na mobil a teraz mi napise ze mam vybrat cez co pripojit.. dam tam bt a pise ze nemozno pripojit..mam skontrolovat ci je nainstalovany potrebny hardware, software a ovladace.. ale pred tym to slo normalne...
-
IceHammer
Star
skontrolovat ich musis aby si vedel na com si prip preinstalovat ovladac na bth
tak odinstaloval som ovladac...potom mi win. sam zacal vyhladavat novy ovladac... nainstaloval mi BT Radios.. a v tom generic BT adapter a este Microsoft BT Enumerator... ale pri instalaci mi nabehla hlaska pri periferne zariadenie BT ze sa nenesiel ziadny ovladac :-$
-
IceHammer
Star
Daj tam tie ovladace ktore si mal k booku pribalene a nie to co ti ponuka on ak ich nemas najdes ich na offi. stranke ntb
no spravil som to..stiahol som ovladac ktory bol na stranke k tomuto nb.. software sa nainstaloval.. bt sa sice zapne (vidno dole ikonku) ale sprava sa ako keby zapnuty nebol.. nedaju sa pripojit k nemu nove zariadenia.. ale pri jeho zapnuti mi nabehuje kolonka ze ho nevidia ine zariadenia.. iba tie ktore su parove s mojim pc.. pre zmenu mam kliknut na to okno.. ale ked tak urobim nestane sa nic.. dokonca ani ked dam nastavenia dole v tray ikone tak sa nestane nic.. a ked spustam hocico z toho co sa mi nainstalovalo..ani to mi neide.. akurat tak jedna vec co je akoze kamera cez bt tak sa tam spusti ten program..ale signal nechyta ziaden... ale pri instalacii ovladacou som mal zapnuty bt na mobile a nainstalovalo mi aj to periferne zariadenie BT ktore som pred tym nainstalovane nemal.. a na mobile som si vsimol ze sa pripojil sam od seba k mojmu pc a v zapeti sa odpojil.. a viac som nemohol robit inc..ani po restarte pc.. nastavenie mi neidu spustit.. aby som to mohol nejako zmenit .. :-$
V prílohe obrazok...
V prílohe obrazok...
- Prílohy
-
- 13282661.jpg (27.14 KiB) 2052 zobrazení
Ja som riesil nieco podobne na ASPIRE 5610Z.Nakoniec som zistil,ze v booku vobec nie je bluetooth hardware-vygooglil som,ze pri aceroch je bezne,ze napisu,ze tam bluetooth mas,ale skutocnost je taka,ze je tam tlacitko+LED,ktora ma indikovat zapnuty stav,ale hardware v notebooku jednoducho nie je namontovany...
tak ale moj pripad to nebude kedze ja som bt skor normalne pouzival...dudo02 napísal:Ja som riesil nieco podobne na ASPIRE 5610Z.Nakoniec som zistil,ze v booku vobec nie je bluetooth hardware-vygooglil som,ze pri aceroch je bezne,ze napisu,ze tam bluetooth mas,ale skutocnost je taka,ze je tam tlacitko+LED,ktora ma indikovat zapnuty stav,ale hardware v notebooku jednoducho nie je namontovany...
-
IceHammer
Star
No kedze sme sa nikam nedostali mozno by pomohol reinstal win
alebo prechod na linux
tak vdaka za vsetky rady 
-
IceHammer
Star
nemyslim si lebo ako si spominal tak predtym ti to islo tak niekde bude len mala chyba na ktoru sa nevie prist