Blurey prehrávač do 50€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Blurey prehrávač do 50€

Príspevok od používateľa SamerLP »

Zdravím, potreboval by som prosím poradiť nejaký dobrý bluray prehrávač do 50€ ktorý podporuje hlavne .mp4 súbor a .mkv kde by boli aj titulky a nakoniec aby do USB portu išiel a fungoval aj Externý HDD. Predom ďakujem za rady.
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Blurey prehrávač do 50€

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Toto ti splni v podstate ktorykolvek BD.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

a nejaký presnejšie poradil by si mi? Je aj nejaký za 40€ napríklad? alebo sú len 50€ a viac?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Nejake uplne zakladne modely snad najdes aj za 40 eur (bavime sa o "znackovych"). Skor ale rataj s cenou blizsie k 60. euram.
Moze to byt ale viac zalezi ci chces aj nejaku tu vybavu.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Tak no našiel som do tých 60€ len toto: https://www.alza.sk/panasonic-dmp-bd81e ... 4.htm?o=12 a to ešte aj v akcii, inak by to bolo nad tých 60€, takže asi to vezmem, čo pozerám tak mkv aj mp4 podporuje.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Skor nejaky Philips. Tie toho prehraju viac a maju lepsi pomer cena/kvalita. Napr. PHILIPS BDP2180. S tym mam skusenost, je celkom ok.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Dobre, ďakujem, momentálne mám aj philips dvd prehrávač ale ten má napríklad usb port ale nie je bohužial blurey takže s touto značkou nemám žiadny problém, pozeral som na alze kde sa mi dobre nakupuje ale tam to radšej nekúpim lebo by ma to vyšlo 81€ aj z dovozom na pobočku radšej u nay.sk kde to je za 57,82 € + dovoz je nad 40€ zadarmo a ešte výhodu mám že predajňa je aj v mojom meste. Takže ďakujem moc za radu ešte sa ozvem keď to kúpim či to ide a takto :)

//autoeditácia príspevku (27 Júl 2015, 21:28)
Ešte som teraz našiel niečo takéto: https://www.alza.sk/evolveo-alpha-hd-d2 ... ?o=2#popis čo si o tom myslíte? čo pozerám je to pre TV hlavne a taktiež to je aj na nahrávanie filmov na USB a aj na prehrávanie s USB a podporuje to formát MKV bola by to dobrá najlacnejšia voľba?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Je to dvbt setopbox. Potrebujes dvbt tuner? A nema to samozrejme mechaniku. Pokial hladas len nieco na prehravanie filmov z disku, a nechces prehravat placky tak neviem naco ides kupovat BD prehravac. Multimedialnych prehravacov je na trhu kopa.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Nevadí že nemá mechaniku to čo idem pozerať chcem mať buď na Externom disku či už na flashke. Takže vlastne ak tam dám usb tak mi to v pohode prehrá mkv?

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2015, 7:15)
Inak teraz som pozeral že multimediálne prehrávače sú dosť zaujímavé, čo si myslíš o tomto? https://www.alza.sk/evolveo-android-sti ... 420476.htm? stačil by či nejaký lepší?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Tak ak nechces prehravat placky, tak je nezmysel kupovat BD.

Ten Evolveo prehra vsetko co donho strcis. Ako je ale natom ovladanim, rychlostou atd. ti ale nepoviem. Ako alternativa napr. Rapsberry Pi 2 ci Asus Oplay mini v2.
SamerLP
Medium Expert
Medium Expert

Ten rapsberry tam by isiel normalne naistalovat windows?

//autoeditácia príspevku (28 Júl 2015, 19:54)
Tak nakoniec som povedal si že najlepšia voľba bude ten počítač ten raspberry kúpil som ho na alze zajtra mi má prísť ešte som objenal case s aliexpressu radšej lebo na alze je ale za 10€ a píše sa že nepasuje na tento typ, tak som radšej kúpil za 2€ síce to príde neskôr teda za pár týždnov ale radšej si počkám a ušetrím.
Napísať odpoveď