Ale to platilo vzdy, lebo Cirkev a organizovane nabozenstvo sa presadi len vdaka tomu, ze je agresivne a zozerie menej agresivne organizacie. Ci take co maju menej penazi alebo mensi politicky vpliv.Blastbit napísal: 08 aug 2023, 21:01 harrison - tak áno cirkev je problematická. Aj stovky rokov dozadu sa do cirkvi dostávali vrahovia, utekali pred zatknutím - vstupovali do rádov.
V dnešnej cirkvi najväčší problem je nahrabané bohatstvo,pedofilia,mimoriadne pokrytectvo (tam skutočne platí vodu káže víno pije)
To vidiet uz od cias kretnov v Rimskej risi, tam rozne skupiny voci sebe dost otvorene bojovali, az zostala jedna (dominantna).
Jemu otvorene, mne len zelali, aby moja matka sla na potrat a nech sa smazim v pekle (co je horsie smrt alebo vcene mucenie od dobrotiveho Boha?). A nie ziadne sekty, to bolo v diskusiach s rimsko-katolikmi. Sekty totiz kostl zatvoreny nemaliBlastbit napísal: 08 aug 2023, 21:01 To som nevedel ze tebe sa vyhrážajú. Ja že "iba" tomu pánovi z čiech. Nepochybne sú sfanatizovaní - taký ten typ, že niekto hoaxom hodí do éteru ze bude koniec sveta,že Boh ziada rozpredanie majetku a oni to naozaj urobia.
Za mna je hlavny dovod to, ze tito ludia otvorene propaguju utrpenie a zlo, dokonca ho nutia ostatnym, co s ich cirkvov nemaju nic.Blastbit napísal: 08 aug 2023, 21:01 Ono celkovo pri covide sa nemalo zatvárať v podstate nič čo by malo niekoho rozoštvať. No ale rozumiem ti, prečo máš ostrejšie nazory na krestanov (aj ked ich nehádzes do jedneho vreca) ale máš zlé skusenosti a hoc aj pasívne vyhrážanie je dosť dobrý dovod byť ostrý voci RKK.
Keby to nerobili, alebo by aspon zili podla toho co nutia ostatnym tak nepoviem ani slovo.
Vies ake je to platit zo svojich dani organizaciu, co hovori v RTVS, ze tvoja kamoska je ciste zlo a nepriatel cislo jedna? Ja ako ateista nie som plnohodnotny clovek a ovlada ma Satan? Ci podporuju radikalne organizacie na cele s Chromikom? Popripade kritzuju zeny lebo su rozvedene a hned po tom si podaju ruky s takym clovekom ako Boris Kolar (to len tak aby sa vedelo, kde sme pri emancipacii)?