Bootovanie z cd

Informácie o software, ankety...
Rootar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Bootovanie z cd

Príspevok od používateľa Rootar »

Zdravim,mam taky maly problem. Ked vlozim instalacne cd do PC a dam restartovat, nechce sa mi nabootovat, vzdy spusti povodny windows.A co sa stane, ked necham subor boot.ini prazdny?
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

Musis si nastavit boot priority... ked restartnes PC tak stlacaj F8, F9, f10 a vsetky tieto "F" :-D (u mna je to F8 ) nabehne ti obrazovka kde si vyberies CD mechaniku v ktorej je CD a ides ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

"Fka" su to vacsinou na notebokoch, na pc staci sltacat delete.
BX
Addict
Addict

Ja mam delete vstup do BIOS setupu (na PC) a aj v skole mame na delete na kazdom jednom kde som bol vstup do BIOSu :? Takze preto

// saldir: To uz je uplne jedno
saldir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa saldir »

ja som sa na bookoch stretol s F2 :D
Rootar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

BIOS som si nastavil a ked idem bootovat naskoci nachvilu cierna obrazovka akoby to uz chcelo nieco robit, no potom zase spusta normalny OS. Rozmyslal som nieco urobit so suborom boot.ini...nejake napady?taky pokus:skuste sa niekto pozriet do toho suboru boot.ini a hodte to sem nech si to porovnam pls. vdaka
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Rootar napísal:BIOS som si nastavil a ked idem bootovat naskoci nachvilu cierna obrazovka akoby to uz chcelo nieco robit, no potom zase spusta normalny OS. Rozmyslal som nieco urobit so suborom boot.ini...nejake napady?taky pokus:skuste sa niekto pozriet do toho suboru boot.ini a hodte to sem nech si to porovnam pls. vdaka
Boot.ini ti nepomoze, ty potrebujes manual k doske a postupovat podla neho. / teda, dat by sa s nim nieco dalo spravit, ale to nerob radsej, nic v zlom / Manual na stranke vyrobcu. Co sa tyka nastavenia bootovania, ak aj nastavis cd, tak cd uz musi byt v mechanike. Potom taktiez ak je zle napalene, tak ho nenacita a berie dalsie zariadenie v poradi, ake mas nastavene pre bootovanie. Nastav bootovanie z cd a vsetko ostatne daj prec.
Rootar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ja viem, ze cd musi byt v mechanike, taka lama nie som. Mam nastavene na prvom mieste cd mechaniku a na druhom HDD. Vyskusam ceknut na stranku vyrobcu. Vdaka za radu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Rootar napísal:Ja viem, ze cd musi byt v mechanike, taka lama nie som. Mam nastavene na prvom mieste cd mechaniku a na druhom HDD. Vyskusam ceknut na stranku vyrobcu. Vdaka za radu
tak potom to nie je bootovacie cd
Rootar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:tak potom to nie je bootovacie cd
Na 100% je to bootovacie CD, bo to mam od jedneho technika a disk obsahuje subor bootfont.bin
BX
Addict
Addict

Vyskusaj tam vopchat nejake ine boot CD ktore urcite ide, pripadne toto jedno vyskusaj u nejakeho kamarata
Rootar
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Vdaka za namahu, uz som na to prisiel. V BIOSi bolo povolene rychle bootovanie, tym padom mi to nevypisovalo tu tabulku pri spustani compu, ale hned naskocil windows. Vdaka vam vsetkym za rady
Napísať odpoveď