Bootovanie z cd
Bootovanie z cd
Zdravim,mam taky maly problem. Ked vlozim instalacne cd do PC a dam restartovat, nechce sa mi nabootovat, vzdy spusti povodny windows.A co sa stane, ked necham subor boot.ini prazdny?
BIOS som si nastavil a ked idem bootovat naskoci nachvilu cierna obrazovka akoby to uz chcelo nieco robit, no potom zase spusta normalny OS. Rozmyslal som nieco urobit so suborom boot.ini...nejake napady?taky pokus:skuste sa niekto pozriet do toho suboru boot.ini a hodte to sem nech si to porovnam pls. vdaka
Boot.ini ti nepomoze, ty potrebujes manual k doske a postupovat podla neho. / teda, dat by sa s nim nieco dalo spravit, ale to nerob radsej, nic v zlom / Manual na stranke vyrobcu. Co sa tyka nastavenia bootovania, ak aj nastavis cd, tak cd uz musi byt v mechanike. Potom taktiez ak je zle napalene, tak ho nenacita a berie dalsie zariadenie v poradi, ake mas nastavene pre bootovanie. Nastav bootovanie z cd a vsetko ostatne daj prec.Rootar napísal:BIOS som si nastavil a ked idem bootovat naskoci nachvilu cierna obrazovka akoby to uz chcelo nieco robit, no potom zase spusta normalny OS. Rozmyslal som nieco urobit so suborom boot.ini...nejake napady?taky pokus:skuste sa niekto pozriet do toho suboru boot.ini a hodte to sem nech si to porovnam pls. vdaka
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: