BratislavaFilm

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

BratislavaFilm

Príspevok od používateľa okonenipica »

http://nazovstavby.kush.sk/

//GothaR: tema premenovana

Nejake info:
Réžia a scenár: Jakub Kroner
Hudba: Slavomír Solovic, DJ Hajtkovič, DJ Kebap
Kamera: Jakub Kroner, Slavomír Kralovič, Martin Marček
Hrajú: Zuzana Fialová, Peter Batthyanyi, Róbert Roth, Anna Šišková, Ján Kroner, Čistychov, Róbert Jakab, Ľuboš Kostelný, Katarína Slivková, Jozef Dubovský, Denis Domaracký, Michal Mikuláš, Ronald Tančár, Tomáš Skrúcaný, Tomáš Kadlec, Andrej Kováč, Peter Aczel, Jozef Kapec, Michal Nemtuda, Jakub Kroner, Jana Gavačová, Oliver Domaracký a ďalší

Krátky obsah:
Tento film rozpráva o reálnom živote určitej skupiny ľudí, ktorí sa nevedomky ovplyvňujú a každú akciu čaká nejaká reakcia. Je to prvý slovenský film, kde sa ukazuje slovenský hip-hop, ktorý funguje na našej scéne už viac ako desaťročie. Aj keď sa v tomto filme nachádza hip-hop, nie je to film o hip-hope. Je to film o meste, ktoré má určité pravidlá a o porušovaní týchto pravidiel. Tento film ukazuje s dokumentárnou uveriteľnosťou život mladých ľudí na sídliskách, život mladej, ale aj starej rodiny v Petržalke a problémy vo vzťahoch jedného mafiána.
Bratislavafilm je hraný dokument o dobe ktorý vystihuje, život v súčasnosti. Jeden deň v meste z pohľadu Mafiána (Banán (Mafstory), Peter Batthyany), ďalej z pohľadu taxikára (Jozef Kapec), ktorý prežíva manželskú krízu a život mladého dílera drog (Michal Nemtuda), ktorý žije na „druhej strane“ mesta v Petržálke, celý tento príbeh spája cesta človeka, ktorý prichádza do Bratislavy (Luboš Kostelný) za prácou a jeho predstavy pozostávajú z ideálu veľkomesta. Príbehy sa navzájom prelínajú a vyúsťujú do drámy.

Viac na : http://www.continental-film.sk/sk/index ... iew&id=727
Trailer : http://www.continental-film.sk/sk/index ... iew&id=706
Web : http://www.bratislavafilm.sk/
hitman
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hitman »

jop vyzera to zaujimavo sa tesim..... :wink:
Lomenia
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lomenia »

Super,bude aj Banán z Mafstory :D Toho žeriem.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Vyzera to nadejne, tesim sa.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

dobreee :-) " mna ty ides bit ??? ha..zel jeden tresk " ja hozerem :-D
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

J, a este som pocul ze tam je taka scenka, kde chlapci na lavicke pocuvaju H16, a dostanu za to na hubu :D :D :lol:
bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

okonenipica napísal:neviem ani ci to bude v kinach, ale vyzera to tak ze nie :(
a ako sa potom k tomu dostaneme?? obchody? pytam sa bo nevim :?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

bombastic napísal:a ako sa potom k tomu dostaneme?? obchody? pytam sa bo nevim :?
Natacal by si film s tym ze ho nebudu prehravat v kine a ani sa nebude predavat ?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Stilo napísal:Natacal by si film s tym ze ho nebudu prehravat v kine a ani sa nebude predavat ?
Stilo vies o tom nieco ? Lebo ja som sa pýtal ludi co maju blizko k tomu filmu, a podla vsetkeho ten film v kinach ani asi nebude. Ale ak mas niake info, mozes rovno napisat co o tom vies a od koho :wink:
Stilo
Star
Star

okonenipica napísal:Stilo vies o tom nieco ? Lebo ja som sa pýtal ludi co maju blizko k tomu filmu, a podla vsetkeho ten film v kinach ani asi nebude. Ale ak mas niake info, mozes rovno napisat co o tom vies a od koho :wink:
Nie neviem nic o tom, len som reagoval podla mna na hlupu otazku. Predsa ked niekto natoci film a vlozi do toho peniaze chce ich aj dostat naspat a nieco zarobit, takze ked aj nebude v kinach tak na dvd v obchodoch urcite. A na tej stranke je pisane ze premiera sa planuje na koniec roka 2007 a zaciatok roka 2008. Inac tiez sa tesim, hlavne na Banana @ Petra Batthyana.
Majo053
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Majo053 »

Stilo napísal:Nie neviem nic o tom, len som reagoval podla mna na hlupu otazku. Predsa ked niekto natoci film a vlozi do toho peniaze chce ich aj dostat naspat a nieco zarobit, takze ked aj nebude v kinach tak na dvd v obchodoch urcite. A na tej stranke je pisane ze premiera sa planuje na koniec roka 2007 a zaciatok roka 2008. Inac tiez sa tesim, hlavne na Banana @ Petra Batthyana.
Uplne s tebou suhlasim Stilo... :wink:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Stilo napísal:Nie neviem nic o tom, len som reagoval podla mna na hlupu otazku. Predsa ked niekto natoci film a vlozi do toho peniaze chce ich aj dostat naspat a nieco zarobit, takze ked aj nebude v kinach tak na dvd v obchodoch urcite. A na tej stranke je pisane ze premiera sa planuje na koniec roka 2007 a zaciatok roka 2008. Inac tiez sa tesim, hlavne na Banana @ Petra Batthyana.
ale napr taka futurama tiez v kinach nieje a nebude.
Stilo
Star
Star

Preco to davas dokopy s Futuramou?? ...je to predsa serial ktory sa ako napriklad Simpsonovci vysielaju v TV.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Vyzera to vyslovene trapne.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Stilo napísal:Preco to davas dokopy s Futuramou?? ...je to predsa serial ktory sa ako napriklad Simpsonovci vysielaju v TV.
no, len ze vsetky filmy nemusia byt v kinach... Gangy : ano, aj tak by sa to dalo povedat :) ale pozrel by som si to...
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

koniec roka 2007, alebo zaciatok 2008? nic konkretnejsie? koniec roka 2007 je pomaly tu a ziaden blizsi termin v dohlade
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

bratislavafilm.sk napísal:Ich osudy sa prelínajú, spájajú a vyúsťujú do drámy.
Veľmi mi to pripomína filmy Alejandra Gonzáleza Iňárritu (BABEL, 21Grams). Ten istý štýl :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jin napísal:Veľmi mi to pripomína filmy Alejandra Gonzáleza Iňárritu (BABEL, 21Grams). Ten istý štýl :wink:
hh...ako keby som porovnaval Bentley s Trabantom...pripajam sa k nazoru, ze to vyzera maximalne trapne a hlavne zbytocne...nasej kinematografii (ak sa to da este takto pekne nazvat) sa peniaze zidu ako sol, tieto mohli kludne darovat radsej na nejaky normalny projekt.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:hh...ako keby som porovnaval Bentley s Trabantom...pripajam sa k nazoru, ze to vyzera maximalne trapne a hlavne zbytocne...nasej kinematografii (ak sa to da este takto pekne nazvat) sa peniaze zidu ako sol, tieto mohli kludne darovat radsej na nejaky normalny projekt.
LOL.. Ak ta to nezaujima, preco sem davas tvoje zaujimave prispevky ? Ludia si to platia sami, je to nieco ako sukromny film, nejde to s tvojich penazi :wink: Ja sa na tento film strasne tesim. Mal byt uz vonku po lete, takze nedockavost je u mna velka.. Tesim sa na kazdy slovensky film, a na tento duplom, dejom bude ulica, a vela zaberov mi natacali pred domom.. :)
Napísať odpoveď