Brigada 15r

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Brigada 15r

Príspevok od používateľa fildinko »

Čaute mam 15 rokov a rozmýšľal som nad brigádou cez prázdniny ...či neviete či už ja vo svojich 15 rokoch môžem brigádovať... ďakujem za odpovede...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

môžeš brigádovať už od 10 rokov len ide oto kde a aká robota..........na stavbu alebo roznášanie letákov ta vezmu ked maš 15 ale do tesca alebo do nejakej automobilky nie tam beru tak 17+ ak si dievča tak zmrzlina to vždy istí
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Zaxman napísal:môžeš brigádovať už od 10 rokov len ide oto kde a aká robota..........
ty pises len preto aby si mal prispevok, ze? :roll: brigadovat oficialne mozes az od 15 rokov, tak netrep debiliny (ako to ty zvyknes)...

\\zvyraznene pre Zaxmana..

okrem toho by som rad videl 10-rocne decko na stavbe :roll: a nejde o agenturu, ale o zmluvu..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

trebalo by lepsie hladat..aj tu na fore sa to uz urcite rozoberalo..kazdopadne..musis si najst agenturu co ti sprostredkuje nejaku brigadu..neviem dke sa take nieco nachadza v martine..ale u nas v BA je ich najviac pri vysokoskolskych internatoch.. pozri napriklad noslus
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

konyk87 napísal:ty pises len preto aby si mal prispevok, ze? :roll: brigadovat oficialne mozes az od 15 rokov, tak netrep debiliny (ako to ty zvyknes)...
a ty čo trepeš zas za blbosti na take stavby a ine veci ta zobere chlapík bez papierou na brigádu a riešiť to cez agenturu je tiež chu****
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Klud hadam sa nejdete hadam pre blbosť..Dakujem za prísevky. Asi budem chodit kosiť trávniky na vidieku :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Zaxman napísal:a ty čo trepeš zas za blbosti na take stavby a ine veci ta zobere chlapík bez papierou na brigádu a riešiť to cez agenturu je tiež chu****
preco cez agenturu? ved podpise so zamestnavatelom dohodu o vykonani brigadnickej praci studenta (budes potrebovat potvrdenie o navsteve skoly na ucel brigady) a nemusi agenturu vobec kontaktovat

tak sa ukludni
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ani neuvazuj o agenturach a inych srackach.....nikto ti v dnesnej dobe na Slovensku neda pracovat cez leto na zmluvu, uz vobec nie v tvojom veku.
Lepsie spravis ked obehas nejake firmy v meste, to je jedno ake, stavbarske, zahradkarske...proste kade co....
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

prajem hlavne šťastie v hľadaní :wink:
neviem ako inde, ale tu na východe SR (rozumej od KE na východ) skapal pes....kriza
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Súhlas s príspevkom nado mnou, bohužiaľ.. Obehal som viacero podnikov tu v Snine - od drevospracujúcej, kabeláží do áut, výrobu a údržbu kotlov, kvetinárstvo, papierníctvo, drogéria, potraviny, upratovacie služby, internet café.. Minulý rok sa údajne dala zohnať ľahko, ale teraz nikde nemali záujem o brigádnikov a väčšina udala ako dôvod krízu. Takže v dnešných časoch ťažko.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

nechapem teraz presne o com tu pisete seci.. sak zbehne do agentury.. tam najde urcite skor robotu ..ako keby isiel do nejakej firmy rovno..sak ho seci poslu kade lahsie..akoze par firiem som uz obehal..ale vzdy je lepsie ist do agentury.. ved tie firmy maju zmluvy s agenturami.. pre firmu je lepsie povedat agenture ..potrebujem 2 brigadnikov..ako ked ja sam mam prist do nejakej firmy a tam ma maju prijat.. ved to je uplne nelogicke..kolko letnych prazdnin som robil cez agenturu a bez problemov.. mam 20 rokov.. a od 15tich som brigadoval cez agentury.. ktoru su na slavicom udoli..bol som zaregistrovany asi v 4och .. a zdy som si mohol vyberat.. btw..hore som spomenul noslus.. nie je to moc dobra agentura ked mas 15 rokov.. to som uviedol len ako priklad..ale cez leto som naozaj nikdy nemal nudzu o brigadu ked som bol regnuty v tychto agenturach
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Zaxman napísal:a ty čo trepeš zas za blbosti na take stavby a ine veci ta zobere chlapík bez papierou na brigádu a riešiť to cez agenturu je tiež chu****
uz vidim ako 10 rocny zasran stavia lesenie, ale sak mne je jedno
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

do tesca alebo do nejakej automobilky nie tam beru tak 17+
v tescu mozes od 16

pls nepiste ktomu prispevky napr.: si d***l od 17 a pod robil som tam v pokladni
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aughostino napísal:preco cez agenturu? ved podpise so zamestnavatelom dohodu o vykonani brigadnickej praci studenta (budes potrebovat potvrdenie o navsteve skoly na ucel brigady) a nemusi agenturu vobec kontaktovat

tak sa ukludni
ja som vravel že agentura je blbosť lebo mu to niekto pod mojím prvým príspevkom poradil tak načo to vysvetluješ mne

ja ked som kcel isť v MT do tesca povedali mi 17+ ( ale bolo to už dávno tak sa nejdem hádať

a za dalšie ades okolo stavby sa da robiť aj kopu iných veci ako nosenie tehiel upratovanie atd. ano nezarobíš tam takouto robotou nič ale 10chalan je rád aj ked ma euro na hodinu ...........a tých 10 rokov som bral obrazne
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Lub0$ napísal:Ani neuvazuj o agenturach a inych srackach.....nikto ti v dnesnej dobe na Slovensku neda pracovat cez leto na zmluvu, uz vobec nie v tvojom veku.
Lepsie spravis ked obehas nejake firmy v meste, to je jedno ake, stavbarske, zahradkarske...proste kade co....
Brigádovať sa tuším môže od 15r. Záleži na tom aká je to brigáda.
Najlepšie by bolo keby si takéto veci v jeho veku hľadá po známostiach. Aspoň ja si to myslím
Noris
Novice
Novice

Re: Brigada 15r

Príspevok od používateľa Noris »

Ahojte Chcem sa vás opítal alebo sa informovať o brigáde....keby niekto nedel tak prosím vás dajte vedieť dakujem.....som z SA
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Zaxman napísal:môžeš brigádovať už od 10 rokov len ide oto kde a aká robota..........na stavbu alebo roznášanie letákov ta vezmu ked maš 15 ale do tesca alebo do nejakej automobilky nie tam beru tak 17+ ak si dievča tak zmrzlina to vždy istí
pokial si dobre pamatam, od 15r mas obciansky a odvtedy mozes ist pracovat aj do automobilky ;)
Napísať odpoveď