Brigada 15r
Brigada 15r
Čaute mam 15 rokov a rozmýšľal som nad brigádou cez prázdniny ...či neviete či už ja vo svojich 15 rokoch môžem brigádovať... ďakujem za odpovede...
ty pises len preto aby si mal prispevok, ze?Zaxman napísal:môžeš brigádovať už od 10 rokov len ide oto kde a aká robota..........
\\zvyraznene pre Zaxmana..
okrem toho by som rad videl 10-rocne decko na stavbe
a ty čo trepeš zas za blbosti na take stavby a ine veci ta zobere chlapík bez papierou na brigádu a riešiť to cez agenturu je tiež chu****konyk87 napísal:ty pises len preto aby si mal prispevok, ze?brigadovat oficialne mozes az od 15 rokov, tak netrep debiliny (ako to ty zvyknes)...
-
aughostino
Medium Professional
preco cez agenturu? ved podpise so zamestnavatelom dohodu o vykonani brigadnickej praci studenta (budes potrebovat potvrdenie o navsteve skoly na ucel brigady) a nemusi agenturu vobec kontaktovatZaxman napísal:a ty čo trepeš zas za blbosti na take stavby a ine veci ta zobere chlapík bez papierou na brigádu a riešiť to cez agenturu je tiež chu****
tak sa ukludni
Súhlas s príspevkom nado mnou, bohužiaľ.. Obehal som viacero podnikov tu v Snine - od drevospracujúcej, kabeláží do áut, výrobu a údržbu kotlov, kvetinárstvo, papierníctvo, drogéria, potraviny, upratovacie služby, internet café.. Minulý rok sa údajne dala zohnať ľahko, ale teraz nikde nemali záujem o brigádnikov a väčšina udala ako dôvod krízu. Takže v dnešných časoch ťažko.
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechapem teraz presne o com tu pisete seci.. sak zbehne do agentury.. tam najde urcite skor robotu ..ako keby isiel do nejakej firmy rovno..sak ho seci poslu kade lahsie..akoze par firiem som uz obehal..ale vzdy je lepsie ist do agentury.. ved tie firmy maju zmluvy s agenturami.. pre firmu je lepsie povedat agenture ..potrebujem 2 brigadnikov..ako ked ja sam mam prist do nejakej firmy a tam ma maju prijat.. ved to je uplne nelogicke..kolko letnych prazdnin som robil cez agenturu a bez problemov.. mam 20 rokov.. a od 15tich som brigadoval cez agentury.. ktoru su na slavicom udoli..bol som zaregistrovany asi v 4och .. a zdy som si mohol vyberat.. btw..hore som spomenul noslus.. nie je to moc dobra agentura ked mas 15 rokov.. to som uviedol len ako priklad..ale cez leto som naozaj nikdy nemal nudzu o brigadu ked som bol regnuty v tychto agenturach
ja som vravel že agentura je blbosť lebo mu to niekto pod mojím prvým príspevkom poradil tak načo to vysvetluješ mneaughostino napísal:preco cez agenturu? ved podpise so zamestnavatelom dohodu o vykonani brigadnickej praci studenta (budes potrebovat potvrdenie o navsteve skoly na ucel brigady) a nemusi agenturu vobec kontaktovat
tak sa ukludni
ja ked som kcel isť v MT do tesca povedali mi 17+ ( ale bolo to už dávno tak sa nejdem hádať
a za dalšie ades okolo stavby sa da robiť aj kopu iných veci ako nosenie tehiel upratovanie atd. ano nezarobíš tam takouto robotou nič ale 10chalan je rád aj ked ma euro na hodinu ...........a tých 10 rokov som bral obrazne
Brigádovať sa tuším môže od 15r. Záleži na tom aká je to brigáda.Lub0$ napísal:Ani neuvazuj o agenturach a inych srackach.....nikto ti v dnesnej dobe na Slovensku neda pracovat cez leto na zmluvu, uz vobec nie v tvojom veku.
Lepsie spravis ked obehas nejake firmy v meste, to je jedno ake, stavbarske, zahradkarske...proste kade co....
Najlepšie by bolo keby si takéto veci v jeho veku hľadá po známostiach. Aspoň ja si to myslím
Re: Brigada 15r
Ahojte Chcem sa vás opítal alebo sa informovať o brigáde....keby niekto nedel tak prosím vás dajte vedieť dakujem.....som z SA
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re:
pokial si dobre pamatam, od 15r mas obciansky a odvtedy mozes ist pracovat aj do automobilkyZaxman napísal:môžeš brigádovať už od 10 rokov len ide oto kde a aká robota..........na stavbu alebo roznášanie letákov ta vezmu ked maš 15 ale do tesca alebo do nejakej automobilky nie tam beru tak 17+ ak si dievča tak zmrzlina to vždy istí