krasna vojnova strielacka.. je celkom podobna RS las vegas... tiez sa moze schovavat za rozne mury a steny.. a odtial strielat... pozrite si ingame video.. vyzera strasne pekne a nad nim je pisane na akej zostave to bolo hrane http://games.tiscali.cz/reviews/bia3dojmy/index.asp
trosku nizsie je to video
kokso to rozbijanie a rozstrielavanie veci je super.. ako ten plot.. nadhera.. tie zvuky zbrani su jak v skutocnosti.. uplne ine ako v ostatnych vojnovkach
LOL sak to je asi z PS3.. lebo tam bolo ze X to continue... a tam pisu ze to bolo hrane na PC
vypada to paradne... ani som nevedel ze ma vyjst treti diel ... super uz sa na to tesim..hehe
ja som prve dva diely tejto hry uz parkrat presiel a musim povedat ze je to naozja zazitok
podla mna serie BIA je ovela kvalitnejsia ako COD...
No neviem mne velmi BIA nereže pretože BIA Earned In Blood je podla mna hra ktorá má najviac bugov zo všetkych hier aké som kedy hral.Ale tato verzia vizera pekne.
MGSnake napísal:No neviem mne velmi BIA nereže pretože BIA Earned In Blood je podla mna hra ktorá má najviac bugov zo všetkych hier aké som kedy hral.Ale tato verzia vizera pekne.
sajmon toto video tu uz je... je hned v prvom prispveku v tomto topicu...dokonca v ovela dlhsej verzii
BTW vsimnite si... ten, co predstavoval tuto hru, to hral s cheatmi... stale som cakal ze ho zabiju a on nic... v pohodicke si ide cez gulometnu palbu...
Tato hra sa tak isto odklada z 16. 11. 2007 az na rok 2008 su to hajzlíci ty v UBISOFTE vsetky hry skoro odlozili !!! Asi sa boja COD4 ze ich hry budu bez uspechu!
Asi hej ale Road to Hill 30 ma velmi sklamal a ked som videl videa na earned blood tak som sa potesil lebo v jednotke typek bol schovany za dratenym plotom ja do neho strelim a ten plot to neprestreli .. ma skoro porazilo ked som to videl ....
Enduro3333 napísal:Asi hej ale Road to Hill 30 ma velmi sklamal a ked som videl videa na earned blood tak som sa potesil lebo v jednotke typek bol schovany za dratenym plotom ja do neho strelim a ten plot to neprestreli .. ma skoro porazilo ked som to videl ....
No jo ale preco si pozeral videa na Brothers in Arms: Earned in Blood??? aj to je uz stare toto je Hell Highway inak nejak zostalo ticho ohladom tejto hry