ake ASI?.... ak sa ti ta baba niekedy este pozre do oci budes stastny clovek... akoze fakt ona byt moja povaha schytis prvym co mala poruke medzi oci... a s rozkopanymi gulami... to ze si bol ozraty nieje dovod... keby si mal v hlave zakorenene ze ju lubis tak by ti mohli davat alkohol vnutrozilne a nepodjebes ju... vies komu tu rozpravaj bajkyseven99 napísal:Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
Brutalny problem/trapas!!!
seven99: Pripadas mi ako zvrateny pripad, podvedies svoju holku, ktora ta okrem ineho vymakne rovno pri cine a este sa cudujes preco ti nezavola alebo nenapise na icq? Zobud sa pre boha, a to si tam este bol s nou. Takze si tu holku podla mna nikdy nelubil, argument toho ze si bol ozraty neobstoji pretoze aj keby si bol neviem ako opity na holku sa neda zabudnut. A az by si nanu predsalen zabudol tak to by si musel byt zjety natolko zeby si akurat lezal rozbity niekde na dlazke a prial asi aby si cim skor vytriezvel.
Jedine co robit momentalne mozes je ospravedlnit sa a zbohom jiz vas vztah uz nema buducnost.
Jedine co robit momentalne mozes je ospravedlnit sa a zbohom jiz vas vztah uz nema buducnost.
Obes sa ty debil, alebo sa daj vykastrovat
Kriste kde maju tie deti rozum? To uz kdekdo mysli kktom?
Este to tu opisuje ako samozrejmost "zbalil som caju, fakt yebavu chaapes, tak som ju hore oprel a stara ma nachytala neeee? sak trapas". OMFG trapas? TRAPAS? Dmnt, to ze je to v nejakom zmysle trapne by ta malo srat najmenej...
//erytrocyt: gangy,chce to kľud a nohy v teple
Kriste kde maju tie deti rozum? To uz kdekdo mysli kktom?
Este to tu opisuje ako samozrejmost "zbalil som caju, fakt yebavu chaapes, tak som ju hore oprel a stara ma nachytala neeee? sak trapas". OMFG trapas? TRAPAS? Dmnt, to ze je to v nejakom zmysle trapne by ta malo srat najmenej...
Toto ma taku hlbku ze si to snad dam vytetovat. Jezisi...seven99 napísal:Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
Pretoze kvoli tymto typom vsade vidis nasranu babu v ktorej ociach si len dalsi kkt, vobec vsetci sme kkti, kvoli tymto typom vsade pocuvas ako henten hentu podyebava ale pritom sa taaaak strasne luuubia. Kvoli tymto typom musis stale pocuvat uplakane baby co potom nenavidia cely svet, pripadne maju jazvy na zapastiach. Rozculujem sa preto, lebo zo zmyslania toho chalana mi je uprimne zle.P41NK1LL3R napísal:No neviem, načo sa rozčuľuješ...
//erytrocyt: gangy,chce to kľud a nohy v teple
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Odpustiť mu možno odpustí, ale nezabune.ob3l1x napísal:podla mna je to uplne zbytocne ... aj tak je jedno co jej povies ... odpustit ti neodpusti ...
Čo sa týka témy. Ospravedlň sa. Čím to ospravedlníš, neviem. Alkohol? Keď si si išiel dať prvý pohárik bo si triezvy nie? Takže vyhovoriť sa na to, že si sa opil sa nedá.
Ja by som išiel za ňou, povedal jej, že aj keď viem, že sa to ospravedlniť nedá ničím, chcem aby mi odpustila, ospravelňujem sa jej. Čím viac slov, tým viac blábol a blbostí. Jednoducho a výstižne. Nečakaj na odpoveď, odíď. Odpoveďou budú výčitky, plač. Čo bude nasledovať neskôr, záleží len na nej a na tvojej trpezlivosti. Prvý krok k návratu si svojim ospravedlnením urobil ty, potom bude narade ona.
A na to si prišiel až teraz, že?seven99 napísal:Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Existuje XY ľudí s podivným zmýšľaním...ak by si sa pozastavoval nad každým, tak aj ty by si mal možno podobný pohľad na svet...Gangy napísal:Pretoze kvoli tymto typom vsade vidis nasranu babu v ktorej ociach si len dalsi kkt, vobec vsetci sme kkti, kvoli tymto typom vsade pocuvas ako henten hentu podyebava ale pritom sa taaaak strasne luuubia. Kvoli tymto typom musis stale pocuvat uplakane baby co potom nenavidia cely svet, pripadne maju jazvy na zapastiach. Rozculujem sa preto, lebo zo zmyslania toho chalana mi je uprimne zle.
Vždy budeš mať možnosť vidieť kopu primitívov...alebo len nadržancov resp. ľudí, ktorí si človeka nevážia, zvlášť v takýchto vzťahoch, resp. ľudí, čo sa nad tým ani nezamýšľajú (no možno len "skratové" konanie)...
Ak by si to všetko riešil, tak by ti ani nezostal čas na to, aby si vôbec v sebe našiel protiklad...
daj si facku a bud rad, ze ti ju nedala ona. predpokladam, ze by si to v tej chvili uz nerozdychal. gangy sa vyjadril dostatocne aj za mna. nechapem ako sa moze nieco tak sproste ako ty vobec okotit
radsej sa na nu nesnaz ani prehovorit. uz len z bezpecnostnych dovodov. nehladaj si ani inu. bude to pre teba a pre dievcata v tvojom okoli to najlepsie co mozes teraz spravit. a ten zadel, ze ju mas rad? no looool. ked mam niekoho rad, tak sa nesnazim o vztah. milovat a mat rad je sakra rozdiel. a aj keby som mal niekoho rad, tak mu neublizim najviac ako sa da, kvoli plnym guliam alebo hocicomu inemu. k- (ktoru som nedal uz aspon mesiac)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
seven99 napísal:zbalil som tam jednu peknu blondinku a sli sme hore do izby...
seven99 napísal:Ja viem ze som urobil velku chybu, aj to lutujem. Moju (asi uz ex) frajerku mam vazne rad.