BS player - nejde obraz
BS player - nejde obraz
Cawte. NA BS playery mi u niektorých filmov nefunguje obraz. Ide iba zvuk. Stiahol som so codec pack all in one aj CCCP a aj tak to nejde. Neviete, v čom je problém?
Re: BS player - nejde obraz
V skutku neviem, ale zakladne pravidlo znie, pouzivat iba jeden balik kodekov. A najlepsie VLC a vsetky kodeky hodit zahlavu.swollo napísal:Cawte. NA BS playery mi u niektorých filmov nefunguje obraz. Ide iba zvuk. Stiahol som so codec pack all in one aj CCCP a aj tak to nejde. Neviete, v čom je problém?
No mne BS Player úplne blbol. Mal som ružovú obrazovku, zvuk mi sekal a niektoré videá, filmy mi nechcel ani otvoriť.
V PC mám GOM Player (zadarmo) ale zatiaľ najlepší prehrávač ktorý som kedy mal a teraz ho aj používam je K-Multimedia Player (KMPlayer). Tento soft je zadarmo a obsahuje oveľa viac funkcií ako BS Player, má krajší vzhľad a veľa iného. Môžem len odporučiť.
V PC mám GOM Player (zadarmo) ale zatiaľ najlepší prehrávač ktorý som kedy mal a teraz ho aj používam je K-Multimedia Player (KMPlayer). Tento soft je zadarmo a obsahuje oveľa viac funkcií ako BS Player, má krajší vzhľad a veľa iného. Môžem len odporučiť.