BS player - nejde obraz

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

BS player - nejde obraz

Príspevok od používateľa Shwollo »

Cawte. NA BS playery mi u niektorých filmov nefunguje obraz. Ide iba zvuk. Stiahol som so codec pack all in one aj CCCP a aj tak to nejde. Neviete, v čom je problém?
pato83
Addict
Addict

Re: BS player - nejde obraz

Príspevok od používateľa pato83 »

swollo napísal:Cawte. NA BS playery mi u niektorých filmov nefunguje obraz. Ide iba zvuk. Stiahol som so codec pack all in one aj CCCP a aj tak to nejde. Neviete, v čom je problém?
V skutku neviem, ale zakladne pravidlo znie, pouzivat iba jeden balik kodekov. A najlepsie VLC a vsetky kodeky hodit zahlavu. 8)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

No mne BS Player úplne blbol. Mal som ružovú obrazovku, zvuk mi sekal a niektoré videá, filmy mi nechcel ani otvoriť.
V PC mám GOM Player (zadarmo) ale zatiaľ najlepší prehrávač ktorý som kedy mal a teraz ho aj používam je K-Multimedia Player (KMPlayer). Tento soft je zadarmo a obsahuje oveľa viac funkcií ako BS Player, má krajší vzhľad a veľa iného. Môžem len odporučiť.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

odinstaluj si vsetky kodeky ktore tam teraz mas.. precisti potom registre.. a nahod si potom KMPlayer... a uz nikdy neinstaluj viac codec packov ako jeden... nehovorim, ze to mohlo sposobit prave tuto chybu, ale je to vysoko pravdepodobne a zaroven to moze robit aj ine problemy..
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ok skúsim. Lenže mi to nešlo ani s jedným codec pakom
/edit: Diky. Stiahol som si KMP a ide mi všetko
Marin4k
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Marin4k »

Keby mal ešte niekto problém s obrazom v BSplayeri, tak treba skúsiť prestaviť vo video nastaveniach (BSPlayera) Renderovací režím a malo by to ísť :)
je tam nastavený predvolený, mne napr. išiel hneď ten nad tým "DirectDraw". :P
Napísať odpoveď