BSOD BAD_POOL_CALLER

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

BSOD BAD_POOL_CALLER

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Zdarec
Mam taky problem...asi pred tyzdnom mi z nicoho nic zacalo WinVista zhadzovat do BSOD. Spociatku som nemal vypnuty restart, tak som si nevsimol o co ide, az dnes ked mi to zhodilo, tak chybau, ktoru vypisuje je BAD_POOL_CALLER. Tu na hojku som sa docital, ze pravdepodobne je chyba v RAMkach. To som si povodne myslel aj ja a preto som ich dal skontrolovat pomocou Memtest86+ a ten nenasiel ziadnu chybu. Co som si vsimol, tak dvakrat mi zhodilo Win pri spustenom Youtube. Tych BSOD boli asi tak 3, a to prve si nepamatam ci bolo taktiez s Youtube. Mohlo by to s tym mat nieco spolocne? Pred tyzdnom som reinstalol Windows, lebo sa zblaznil (zacal som pouzivat VMWare a VFD na virtual floppy disky, ktory zacal blbnut), este som raz potom normalne zapol PC a po dalsom restarte uz Win neslo nastartovat a chybu vypisovalo, ze chyba nejaky posahany subor SYS, ktory ani nejestvuje (google nic nenasiel, nazov si uz nepamatam). Teraz pouzivam VFD na virtualne floppy opat, uz ide normalne, VMWare nemam, no system mi zhadzuje do BSODcka. Robi to len tak nahodne. Neviete mi niekto poradit, kde by mohla byt chyba?
Dakujem
akim14
Medium Star
Medium Star

Re: BSOD BAD_POOL_CALLER

Príspevok od používateľa akim14 »

chyba je tam velka - Vista sa vola :)

ale skus iny RAM test (Hiren's BootCD), pri reinstalacii si formatoval HDD?
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

akim14 napísal:chyba je tam velka - Vista sa vola :)

ale skus iny RAM test (Hiren's BootCD), pri reinstalacii si formatoval HDD?
mno tak tu chybu ze Vista poznam..ale ide o zvyk uz...nechce sa mi momentalne nic ine, aj ked boal uvaha o 7...a ked mi to zacalo padat aj o linuxe..:D...mno ale k veci...Hirens som neskusal...a jj...format bol...to robim vzdy...
akim14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa akim14 »

popripade vyber a daj tam iba jednu, normalne pouzivaj komp ak nahodi BSOD, skus vymenit za dalsiu atd.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

no...tiez napad..len nws nahodou ci nema ASUS nejaku plombu vzadu?...lebo este ho mam v zaruke...a od kedy som pisal tu na hojko..tak mi nevyhodilo BSOD, no to som prestal pouzivat Virtual Floppy Disk...tak nwm...uvidim ako sa to vyvinie
ale vdaka za rady
Napísať odpoveď