BSOD SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kubop
Novice
Novice

BSOD SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Príspevok od používateľa kubop »

Zdravím, v poslednej dobe mi nejako často skákali na monitor bsod (system_service_exception). Väčšinou, keď som vypol nejakú hru alebo ju len minimalizoval. Mám Windows 7 Ultimate, práve dokončujem aktualizácie windowsu.

Link na posledné 3 dumpy: http://uloz.to/xapBM2Ub/dumps-rar

Neviem vôbec, čo by sa s tým dalo robiť a ako sa tomu vyhýbať, ani aké informácie potrebujete k vyriešeniu tohto problému. V prípade, že ešte niečo potrebujete vedieť tak napište a ja dám vedieť.
Prílohy
dumps.rar
(75.82 KiB) 15 stiahnutí
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: BSOD SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

Príspevok od používateľa hojko »

V MiniDumpe nic nie je, len klasicke dva systemove subory, takze nejde nic z toho vycitat. V pripade system_service_exception ide o chybu zasobnika ovladaca pri adresovani alebo nieco take, je o tom napisane aj na stranke Microsoftu. Pozri, ze ci nemas stiahnutu aktualizaciu z Windows Update s kodom 2778344 a ak ano, skus ju dat prec. Ak mas Windows Update vypnuty, tak odporucam spravit aktualizaciu Windowsu, tym by si mohol predist problemom zasobnika.

Otestuj pamate cez MemTest86, otestuj disk cez HD Tune, skus odpojit z pocitaca nepotrebny hardware (tlaciaren, fotak, webkamera a vsetko mozne). Hlavne by trebalo aktualizovat ovladace, teda pokial hra padne pri minimalizovani, tak to moze byt problem s ovladacom grafickej karty.
Napísať odpoveď