Isli sme s chalanmi zapit zaciatok semestra a pritom sa "zoznamit" s nejakymi holkami. Pretancoval som celu noc a naozaj som sa bavil a tak rychlo prisla 4 hodina ranna a ja aj kamosi sme uz chceli ist naspat na intrak.
Zrazu ale prisla na parket krasna holka ,tak som sa jej prihovoril ,slovo dalo slovo a bar bol blizko ,tak som ju pozval panaka a zacali sme sa rozpravat.
A teraz neviem ,ci to bolo tym ,ze som u nej vzbudil doveru ,alebo sa potrebovala vyliat zo svojho zivota ,ale zacala mi hovorit velmi doverne veci - napr. o rozchode s priatelom ,ako ju to vzalo atd.(dokonca pri tom aj vyronila slzy). Ja som sa ju snazil utesit a proste som si vsimol ,ze sa ku mne tulila viac a viac ,i ked stale zdoraznovala ,ze je kratko po rozchode a ze mi nic neslubuje. No i napriek tomu ,ked som odchadzal mi venovala vasnivy bozk.Mozno si to namyslam ,ako beznadejny romantik
Myslite ,ze ma vyznam ju kontaktovat a pokusit sa malymi krokmi o nieco krasne, alebo mam radsej na nu zabudnut. (este pripomeniem ,ze ta holka bola v tom podniku barmanka a chalan s ktorym sa rozisla tam bol v tu noc tiez ,pretoze boli kolegovia)
(ja mam proste voci tymto kratkodobym stretnutiam vybudovanu nedoveru a stale mam predsudky ,ze z druhej strany je to neuprimne)