Butlava vrba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukasM
Light Expert
Light Expert

Butlava vrba

Príspevok od používateľa lukasM »

Tato situacia sa mi stala vcera v jednom podniku.
Isli sme s chalanmi zapit zaciatok semestra a pritom sa "zoznamit" s nejakymi holkami. Pretancoval som celu noc a naozaj som sa bavil a tak rychlo prisla 4 hodina ranna a ja aj kamosi sme uz chceli ist naspat na intrak.
Zrazu ale prisla na parket krasna holka ,tak som sa jej prihovoril ,slovo dalo slovo a bar bol blizko ,tak som ju pozval panaka a zacali sme sa rozpravat.
A teraz neviem ,ci to bolo tym ,ze som u nej vzbudil doveru ,alebo sa potrebovala vyliat zo svojho zivota ,ale zacala mi hovorit velmi doverne veci - napr. o rozchode s priatelom ,ako ju to vzalo atd.(dokonca pri tom aj vyronila slzy). Ja som sa ju snazil utesit a proste som si vsimol ,ze sa ku mne tulila viac a viac ,i ked stale zdoraznovala ,ze je kratko po rozchode a ze mi nic neslubuje. No i napriek tomu ,ked som odchadzal mi venovala vasnivy bozk.Mozno si to namyslam ,ako beznadejny romantik :) ,ale citil som v tom vasen a mozno nieco viac ako mi cely vecer rozpravala.

Myslite ,ze ma vyznam ju kontaktovat a pokusit sa malymi krokmi o nieco krasne, alebo mam radsej na nu zabudnut. (este pripomeniem ,ze ta holka bola v tom podniku barmanka a chalan s ktorym sa rozisla tam bol v tu noc tiez ,pretoze boli kolegovia)
(ja mam proste voci tymto kratkodobym stretnutiam vybudovanu nedoveru a stale mam predsudky ,ze z druhej strany je to neuprimne)
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Butlava vrba

Príspevok od používateľa Hotwire »

lukasM napísal:Tato situacia sa mi stala vcera v jednom podniku.
Isli sme s chalanmi zapit zaciatok semestra a pritom sa "zoznamit" s nejakymi holkami. Pretancoval som celu noc a naozaj som sa bavil a tak rychlo prisla 4 hodina ranna a ja aj kamosi sme uz chceli ist naspat na intrak.
Zrazu ale prisla na parket krasna holka ,tak som sa jej prihovoril ,slovo dalo slovo a bar bol blizko ,tak som ju pozval panaka a zacali sme sa rozpravat.
A teraz neviem ,ci to bolo tym ,ze som u nej vzbudil doveru ,alebo sa potrebovala vyliat zo svojho zivota ,ale zacala mi hovorit velmi doverne veci - napr. o rozchode s priatelom ,ako ju to vzalo atd.(dokonca pri tom aj vyronila slzy). Ja som sa ju snazil utesit a proste som si vsimol ,ze sa ku mne tulila viac a viac ,i ked stale zdoraznovala ,ze je kratko po rozchode a ze mi nic neslubuje. No i napriek tomu ,ked som odchadzal mi venovala vasnivy bozk.Mozno si to namyslam ,ako beznadejny romantik :) ,ale citil som v tom vasen a mozno nieco viac ako mi cely vecer rozpravala.

Myslite ,ze ma vyznam ju kontaktovat a pokusit sa malymi krokmi o nieco krasne, alebo mam radsej na nu zabudnut. (este pripomeniem ,ze ta holka bola v tom podniku barmanka a chalan s ktorym sa rozisla tam bol v tu noc tiez ,pretoze boli kolegovia)
(ja mam proste voci tymto kratkodobym stretnutiam vybudovanu nedoveru a stale mam predsudky ,ze z druhej strany je to neuprimne)
preco by si to nemal skusit? smelo do toho :)
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

Ak sa ti páči tak do toho.. skúsiť to treba :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa si bol dievčaťu sympatická, mala chuť sa niekomu vykecať a pritúliť, ale nie je si istá, či chce viac. V každom prípade skús ju kontaktovať a uvidíš. :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm ak su obaja barmani a robia v tom istom podniku, tak pochybujem, ze to nedaju medzi sebou coskoro do poriadku..
Byt totiz nasilu s byvalim na jednom miesta takmet kazdy den, donuti cloveka si s nim pohovorit..
Takze aby si neostal potom sklamany :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Stalo sa mi prakticky to iste, ale mne bolo skor neprijemne ze zrazu sa dozviem doverne veci o jej zivote aj ked nechcem.
Ta cast je jasna, ze sa potrebovala vykecat a akurat si tam bol. Ohladne toho bozku... Ak bola pod vplyvom alkoholu tak tomu nepridavaj nejaky zvlastny vyznam, aby si nezostal sklamany.
Ale na druhej strane co ja o tom viem, mozno to bude laska na cely zivot a historka pre vnucata :smt057 Kazdopadne urcite ju skontaktuj, tym nic nestratis.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

hm .. zacat si s barmankou? .. myslim, ze to dobry napad nie je .. ale to je len moj nazor :))
ak sa ti paci a vidis v tom buducnost .. smelo do toho ;)
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

No mne to moc uprimne nepripada. Tiez by som nerozumel keby mi baba zacala vykladat o svojom byvalom so slzami v ociach a vravela ako jej velmi chyba a "zrazu" chcela mna.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Všetci máte pravdu, ale ak to nevyskúša, nič nezíska iba stratí.
Reči sa rozprávajú a chlieb sa je...

Jednou nevtieravou, milou sms-kou nič nepokazíš... Ale žiadne výlevy hneď. Proste ju niekam zavolaj, na korčule, do kina alebo do Tesca - výber nechám na teba - ak pôjde (je úplne jedno, že kam) tak máš spolovice vyhraté. Ak nie, aspoň si to vyskúšal a máš čistý štít. :wink:
lukasM
Light Expert
Light Expert

Dakujem vsetkym za snahu poradit mi ,cenim si to.
Bohuzial moja naivita bola asi priliz velka ,ked som si myslel ,ze by z toho mohlo nieco byt. Este raz vsetkym dakujem a poprosim lock.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

lukasM: Lock netreba, pretoze som si po dlhom case precital temu v tejto casti fora a tak ma zaujima, ze ako to vlastne dopadne.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jednoznačne chcela aby to jej bývalý videl a hlavne ten bozk - môj názor - ja by som si nádeje nerobil hodil by som to za hlavu

jasné že ti to zdvyhlo sebavedomie a cítil si sa ako chlap a páčilo sa ti to ale nič z toho nebude podľa mňa :)
lukasM
Light Expert
Light Expert

Aby ste boli v obraze dokoncim co som zacal ...
Este v ten den ked sme boli spolu ,som jej navrhol aby sme si vymenili kontakty (icq). Pretoze si svoje nepamatala (?) ,dal som jej iba svoje.

Na druhy den som zistil ,ze som jej dal zle cislo ( njn ,bol som trosku opity ) ,tak som to chcel napravit.Siel som teda vcera vecer do podniku ,kde pracovala.

Zbadal som ju az po chvili ,tak som si objednal u nej mojito ,aby sme mali cas pokecat ,pretoze som videl ,ze mala v ten vecer fofry. Povedal som jej o svojom omyle a ona odpovedala ,ze o tom vie. Tak som jej po chvili navrhol ,ci jej mam dat spravne cislo ,alebo chce na mna zabudnut ...

Povedala presne toto : "Nooo ,tak popisat si mozme, preco nie ? "

Vsetko bolo zrazu jasne.Proste v ten vecer ,ked sme sa stretli som bol prvy na blizku na vyplakanie.
Nechal som jej tam napriek tomu cislo a hned som odisiel.

Ja viem ,nie je to nic tragicke. Proste dalsi omyl nocneho mesta ,ale som velmi rad ,ze som ju mohol na chvilu spoznat , bolo to krasne a intenzivne ,urcite nic nelutujem a prajem kazdemu aby mohol spoznat uplakanu barmanku na jednu noc :).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

lukasM napísal:Tak som jej po chvili navrhol ,ci jej mam dat spravne cislo alebo chce na mna zabudnut ...
Héééj... nič nie je nepríťažlivejšie ako chlap čo sa ľutuje a má málo sebavedomia :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a napísala ti? alebo sa na teba vykašlala?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Aj som si myslela, že to takto skončí. Netreba sa ľutovať, možno si aspoň pokecáte aj nabudúce ako kamoši. :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

to s tým číslom si spravil blbosť a zvlašť to, čo si jej povedal. Napísal to už aj begbeee a takéto veci ženské vycítia. Proste prišiel za ňou ako zamilovaný školáčik a s malou dusičkou si dúfal, že sa niečo stane. Ale nestalo nič a ona ťa odpísala.

V tom momente ako si zistil, že si jej dal zlé číslo, si mal spraviť za tým všetkým veľkú čiaru a začať od začiatku. To je: prísť za ňou do baru s veľkým úsmevom a dávkou humoru, trochu s ňou pokecať o hocičom (len nie o zlom čísle) a po čase si znovu vypýtať na ňu kontakt, nie priamo, ale nejakým "bočným" spôsobom. Keby si takto nejak pripravil pôdu, na ďalšom stretnutí si mohol žať plody lásky :D
lukasM
Light Expert
Light Expert

To ,ze som tam isiel bolo podla mna v pohode ,lenze u mna vzdy nastane problem ,ked mi na tej babe zacne aspon trochu zalezat ,vtedy zacnem byt strasne nervozny , podcenovat sa ,vytvarat v hlave vsetky zle scenare atd.

No treba uznat ,ze som to trosku pokaslal ... Ale tak ,co ma nezabije ,to ma posilni :).
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

učiť sa učiť sa učiť sa 8)
Napísať odpoveď